Alternativ avliva/skänka katt finns inte på världskartan

Nä det här är inte sant! Bara för att jag kom igång och dammsög och var så duktig istället för att lägga mig och sova, så regnar det nu. Jag går runt här irriterad i bara trosorna, svettig å jävlig å nyser å fnyser. suck, kunde det inte få vara fint idag? Nä icke då. Snorar fortfarande, men jag skulle tro att det blir bättre nu efter ett varv med dammsugaren, det blir det alltid. Skulle mina allergitester visa att jag inte är damm-allergiker då blir jag mäkta förvånad. Vad kan det då vara förutom katterna? Men det har jag ju också testat och är så jävla orolig inför imorgon att jag är allergisk mot mina "barn". Vet inte vad jag tar mig till då, men vill ju inte må dåligt resten av livet av trötthet heller.. FAN. Men nä, katterna stannar. Då får jag börja leta en större lägenhet och bättre jobb och pengar istället.
 
Alternativ avliva/skänka katt finns inte på min världskarta iaf! Skaffar man djur får man stå sitt kast, ingen skänker väl bort sina barn om dom inte passar? Så tycker jag människor borde tänka lite oftare när det gäller husdjur, inte bara skaffa katt eller hund, så är dom gulliga i några år tills man själv förlovar sig, får barn eller nån annan anledning, och skänker bort eller avlivar sitt husdjur. Sorry mina vänner, jag kan förstå att vissa kanske blir upprörda nu, men nej det är inte fine med mig. Okej, jag kan höra tusen anledningar nu, vi har inte tid, den har det så bra där den är nu, bla hej bla ha, ja, men då kanske man inte skulle ha skaffat husdjur från första början om man inte förstår att en katt kan leva i 20 år.. Lite det som är poängen. Föder man barn tar man hand om dom, köper man katt eller hund tar man hand om dom. 

(aja, detta om detta)  hoppas ni inte är alltför griniga nu på mig, men jag tror ni hajjar poängen..


Ska ringa å höra efter provsvaren imorgon. Nu Echinacea-brus, sen lägger jag nog mig en timme ändå, nu blev jag trött efter att ha jagat dammsugaren i 20 minuter och det pissregnar ute.

Ooooooooooooo så ruoligt! (papi-Raul)

 <3 LoVe 4 LiFe <3

Kommentarer
Postat av: Ullis

Ja hur mkt jag än hatar mina små satkatter ibland så skulle jag nog aldrig kunna göra mig av med dem. Hoppas inte det är dina bebisar du är allergisk mot. Som singel har man fan rätt till katt!

2008-12-22 @ 14:41:57
URL: http://www.metrobloggen.se/bajenbabe
Postat av: Johanna

Jag fick tyvärr ge bort min hankatt då Elli skulle komma och ajg flyttade ihop med L, han väldigt allergisk mot kattertyvärr Men om man nu måste ge vidare sin katt må man ju iaf ha hjärna nog att hitta bra hem, Mr O´Malley hamnade hos pensionerat par som nätade in balkkongen, lekte med honom på nätterna om han väckte dom och gav honom även mat då osv, himmelriket för en katt, och jag överlycklig jag hittade hem åt en hankatt på 8 år. Var en av Mjaus(Cindy?) ungar, hon var massa härlig hon med :-)

2008-12-22 @ 15:19:50
Postat av: Leopardhonan her self

jo jag förstår dom som tyvärr kanske MÅSTE hitta nytt hem då dom är allergiska eller så, och om katten får det bRA så är det ju jättebra, vissa katter kanske till och med får det bättre för dom kan gå ut som dom vill och leka och diverse, men jag tycker ändå man bör tänka efter att det är ett LIV man ska ta hand om.. i 20 år eventuellt.. precis som med ett barn alltså.......

2008-12-22 @ 17:42:42
Postat av: Johanna

Exakt, många ser djur som slit och släng varor. Vi haft funderingar på hund, men har tyvärr inte tiden till det(sen vill vi inte ha hund i lght), sen finns det folk runt omkring som skaffar hund för att sälja den vidare några månader senare puckon Saknar att ha pälsdjur är ju så härligt att goa, har ju en sköldpadda(Den O hade), men hon är inte så kelig, tur jag har hundar jag får låna.

2008-12-22 @ 18:36:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0