Och här är lite pippi långstrumpfräknar......

foto161 (MMS)

Och här är lite pippi långstrumpfräknar... :) visst har jag rolig humor? :)


Alltid lika roligt att måla kula saker på ...

foto158 (MMS)

Alltid lika roligt att måla kula saker på Markus när han sover... :)


Såhär känner jag mig också.. HELT SLUT eft...

foto154 (MMS)

Såhär känner jag mig också.. HELT SLUT efter veckan i norr, och då menar jag HELT SLUT!..


Äntligen sista natten borta. Imorgonbitti ...

Äntligen sista natten borta. Imorgonbitti blir det färd hemåt. Åh vad jag längtar efter lugnet och soffmys med Darling och katterna och en lugn skön vardag utan grannar som spelar bönemusik och bongotrummor dag som natt. Fy fan vad skönt. Funderar på att ta minst en dag med avslagna telefoner också och utan kontakt med omvärlden. Jag behöver såna dagar, särskilt efter sju dagar utan en minut för mig själv. Det är svårt för min släkt att förstå min problematik och sjukdomsbild och jag känner mig som en dålig människa som sviker deras förtroende bara av att finnas till.. Jag rår inte för det, och jag kan väl inte kräva att dom ska förstå heller antar jag, för innan dom gått i mina skor vet dom inte heller hur det är.. Jag vill bara ha ett litet uns av förståelse! Jag är inte den enda som bör visa hänsyn och i morse kom verkligen tårarna. Mitt psyke behöver lugn och ro nu.. Godnatt.


Jag håller på att gå upp i limningen här n...

Jag håller på att gå upp i limningen här nu. Mammas Turkjävlagrannar(ursäkta uttrycket) här under har spelat bongotrummor nu varenda jävla dag som natt. Nu verkar dom ha disco- inte nån respekt överhuvudtaget för grannarna, man borde väl fatta och visa hänsyn när det är lyhört till tusen- NEJ INTE DÅ..!! Snart går jag allvarligt ner och säger till dom trots mammas protester.... I morgonrock borde jag knacka på och blotta mig för idioterna!! Då kommer dom drömma sött i natt.


Jag vill hem, jag vill hem, jag vill hem. ...

Jag vill hem, jag vill hem, jag vill hem. Gah! Sån jävla stress med allt, jag blir galen. Hets hets hets, taggar taggar taggar utåt så fort man öppnar käften och kommer med ett förslageller en åsikt. Sen tar jag väldigt illa vid mig då alla verkar tro att jag är dum och totalt okompetent! Tur att barnen gillar mig iaf. Jag må ha mina psykiska åkommor men det betyder inte att bara jag glömmer saker och är förvirrad.. Tur att jag tror på mig själv iaf. Jag vet att jag inte är dum, jag är inte den mest intelligentaste varelsen på jorden, men även jag har kunskaper, men det bara hånflinas bort så fort jag säger något. Well well. Tvungen att skriva av mig. Nu ska jag svepa några hundra sömnisar så jag sommar som en stock. Klockan är bara strax före 22, helt slut så nu säger jag God natt för ikväll! Imorgon väntar en tur till ösund för bouppteckningen, kanske kan lätta upp med något att shoppa för mina sista pesetas..


Begravningen gick fint. Bättre än jag trod...

Begravningen gick fint. Bättre än jag trodde. Det var väldigt vackert i kyrkan och bårtäcket över kistan var också väldigt fint. Kändes konstigt och självklart sorgset att höra kyrkklockor slå, ljudet av allas stämmor till psalmerna, höra prästen prata om pappa och att sen ta farväl och lämna blommor vid hans kista. Overkligt. Jag fattar inte alls att han är borta.. Kunde knappt gråta, men tårarna kom då vi gick runt kistan. Sen när allt var slut stannade jag kvar ensam och sa några ord till honom.. Det var skönt. Vid fikat var jag den ende som klev upp och sa något om pappa efter att prästen pratat lite.Jag tackade alla å min o Marias vägnar för att dom kommit sen sa jag att jag vill att alla ska tänka på pappa med ett stort leende och tänka på allt glatt och den humor han alltid haft. När jag satte mig ner efteråt var jag helt skakis.Tur jag käkade en massa lugnande annars tror jag att det skulle gått åt helvete att träffa all släkt och pappas gamla vänner. Jag är ju inte direkt överförtjust i folksamlingar nuförtiden milt sagt och jag och min syster var ju liksom "huvudpersonerna" i centrum hela tiden.. Man ska spela glad, prata om hur det är i Stockholm, vad jag jobbar med. Osv.. Men det gick över förväntan iaf. Idag har jag haft en skön dag med vinterpromenad, jättegod middag, vin och tv-mys i syrrans soffa. Imorgon bär det av hem till pappa för att hämta saker och fixa lite. Längesen jag var dit och kommer kännas oerhört konstigt att inte pappa är där i sitt eget hem. :-S Men hans sambo är där. Hon flyttar dock snart till en egen lägenhet. Men hon vet ju vart alla pappas saker är så det är ju bra att hon bor kvar ett tag till. Måste vara fruktansvärt för henne att bo kvar när pappa inte finns med längre. Vet ju själv hur det känns när man är van att ha någon sen är dom plötsligt bara borta. Alla minnen. Att sakna någon som ligger bredvid en i sängen, ja allt sånt ni vet.. Men så är ju livet. Och det som inte dödar härdar, och vi blir starkare av saker som sker hur sorgligt det än må vara. Och vi ska ju alla dö nångång. Nog om det. Nu är d dags att sova. Supertrött men ligger bara o tänker på allt och har en spänningshuvudvärk som vägrar ge med sig, så kan inte sova. Ska pröva m en värk- och sömntablett till nu. Får hoppas jag kan sova sen.. Natti!


Nu är tågresan trevligare och lugnare och ...

Nu är tågresan trevligare och lugnare och kan ni tro- jag har lyckats läsa 31 sidor i en bok..! :) Boken handlar om Sverige och det nationella paniksyndromet. Mkt intressant. Om politik och tankar kring hur samhället och regeringen lider av paniksyndrom i sitt sätt att regera nuförtiden..eller hur fan jag ska förklara det.. Hittade boken i en kasse i entrén i mitt hus.. En snäll kvinna som alltid lämnar alltifrån kläder t leksaker o böcker så man kan ta om man vill före resten slängs. Tog en vinterjacka t Markus där bl.a som passade jättebra. Glad kille jag hade sen. :) nåväl. Han ringde nyss förresten, skönt att surra bort lite tid i väntan på att komma fram, men snart en timme kvar bara. Okej. Hej hopp sålänge.


Ungen är någorlunda tyst, araberna klev av...

Ungen är någorlunda tyst, araberna klev av precis men nu stör fönstret mig som är otätat så det drar in på mig och låter massor. Försökte förgäves stänga till det men det gick inte.. Kom dessutom just på att jag glömde fin-skor att ha på begravningen. Men ååh! Alltid glömmer jag nåt. :(


Men NEEEJ- nu kom det småbarn också, kan r...

Men NEEEJ- nu kom det småbarn också, kan resan bli bättre?... :-S GAH! Tur jag har lugnande som kickar in snart innan jag får ett utbrott..


Åh- så jävla uppstressad nu.. Klev upp för...

Åh- så jävla uppstressad nu.. Klev upp före fem men ändå kom jag fem minuter före tåget mot Bräcke gick.. Kom med iaf, det är det viktigaste. Vissa förstår dock ej att det är MORGON och att det inte passar sig att sitta å skrika och diskutera högt.. Självklart hamnade jag på platsen framför en jävla arab som sitter å tjabblar... Nog för att jag är så långt ifrån rasist man kan komma, men utlänningar pratar så JÄVLA HÖGT och intensivt..!! No respect på tågen liksom... Gah jag blir galen!


Köpte värsta söta kalendern för nya året i...

foto145 (MMS)

Köpte värsta söta kalendern för nya året idag.


Shopping-time!

Varit inne på Halens på nätet och fyndat 12 klädplagg för 1100 pix- inte illa. Unnar mig det då jag sällan köper kläder. Hittade två svarta partytoppar, en vit leopardtop, mjukis morgonrock i färgen Petrol (I lööw that colour!), 3st 3-pack boxertrosor i olika mönster och färger och vissa med spetskant. 2st 2pack med stringisar, svarta och leopard.. Hm, ja och en luvtröja (såklart), grå med blommor, svart nattlinne i siden, 2pack mjuka bh-ar i spets och ett par blåa jeans..

Ingenting kommer säkert passa.. men hoppas kan jag ju alltid. Handlat kläder på nätet en gång och jag tror knappt ett klädesplagg passade.. Men gör dom inte det så kan jag ju skicka tillbaka eller sälja på Tradera. Trosorna och bh-arna, morgonrocken och nattlinnet borde ju bli bra iaf.

Jaja, det får jag se när det kommer, kommer i slutet av januari.

Här är några saker jag köpte:




Gay Prank.

Två killar som skämtar lite med den enes mamma.... ;-) (Lägg märke till hans uttryck när han visar en tavla med släkten..)
(High..)


Gunga med mig!

Vinmys med M och massa härlig svensk reggae på YouTube.

Senaste jäävligt braiga jag hört är Syster Sol (och Ras Cricket) superhärligt verkligen!



 

Make u Up?

Hittade en cool sminkning på nätet;

Den ska jag göra på mig själv nångång!


Snacka om att ha en likgiltig katt.. Han b...

foto139 (MMS)

Snacka om att ha en likgiltig katt.. Han bryr sig inte ett skit när jag slänger ur saker ur tvättkorgen som hamnar på honom...


Kosta Nuppa

Designade glasfigurer för Kosta Boda av Ludvig Löfgren. Tydligen nån inredningstrend 2011.. Jag var tvungen att gå in på bloggen som visade dessa... Jag trodde att det var något helt annat.

Usch vilken snuskgubbe- undra var han fått inspirationen från till dessa "leksaker"? ;-)

 Alltså kolla den i mitten!!.... Alla som sett en Rabbit måste ju hålla med- eller??

Rätt söta, men jag skulle då fan inte dekorera mitt hem med dildoliknande glasfigurer.......


Sååå Sööta!


Fräs!


Grädde i maten. Gräddfil och Creme Fraiche...

Grädde i maten. Gräddfil och Creme Fraiche i dippen. Hårdost på mackorna i morse. Ädelost i maten. Allt innehållande ren och skär laktos, ja just ja, plus innehållet i mina mediciner oxå.. Nån frivillig som vill komma och lukta under täcket? Nä tänkte väl det! ;) Tur att herrn bredvid också är känslig mot laktos- eller ska jag kanske säga otur.. Den här natten kommer lukta solmogna hallon- det känner jag på mig! Aint life good?! Smaskens!


Idag blev det lite gottakväll.. Eller myck...

foto138 (MMS)

Idag blev det lite gottakväll.. Eller mycket gottakväll.. Eller FÖR MKT gottakväll kan man säga! Dyrsnus, chips, dip, lösgodis, ädelost, cola (observera; INTE light idag ;)) samt kassler m broccoli och ris. Så jävla äcklad nu.


Jäkla rolig stol som står i hissen upp til...

foto136 (MMS)

Jäkla rolig stol som står i hissen upp till Darling. Olov Lindgren.. :) Konstigt att den får stå kvar och att ingen vandaliserar den..


Check this out vad som finns att köpa på f...

foto135 (MMS)

Check this out vad som finns att köpa på fridhemsplan..! Fan vad coolt! :)


Varit i city med Cindy å gjort några fynd ...

foto133 (MMS)

Varit i city med Cindy å gjort några fynd idag. Vi köpte likadana jeans för bara 200 kr och jag köpte även en härlig ansiktsrengöring på Body shop för 45 spänn på rean. Sen käkade vi lite burger king och Sen åkte vi hit och surrade lite och jag klippte luggen på henne. Trädde på en matkasse över ärmarna och höll den under huvet- snyggt va?! :) så sen var det bara att vika ihop påsen med allt hår på- att jag inte tänkt på det förut- det är ju en genial idé av mig. :) Nej nu försöka sova. Punkt. Hej.


Hejsan hoppsan tra de la de lej..!

foto125 (MMS)

Hejsan hoppsan tra de la de lej..!


En handväska från Björn borg blev det. Bru...

foto121 (MMS)

En handväska från Björn borg blev det. Brukar aldrig tycka dom har något snyggt men den här är skitläcker. Kostade "bara" 500 pix på rean- men det är den helt klart värd. Fick ju en femhundring av mamsen i julis så då kan man ju säga att den blev gratis! :) Cindy hittade en jättefin tröja oxå på vero moda som var för stor för henne men satt perfekt på mig så den blidde det oxå. En blå rätt tunn vardagströja med 3/4 dels ärm och en söt liten ficka fram. Så nu är jag nöjd jag som sällan handlar annat än mat. Unnade mig för en gångs skull. :)


Idag är begravningsdatum bestämt oxå. Känn...

Idag är begravningsdatum bestämt oxå. Känns bra men gruvar mig för den dagen. Men vem gör inte det å andra sidan.. Får försöka gråta ut till en massa dramafilmer innan, så feel free att rekommendera bra filmer..


Jahopp. På väg till city och träffa Cindy....

Jahopp. På väg till city och träffa Cindy. Hoppas på att jag hittar något bra i klädväg eller nåt annat kul. Har ju presentkort på HM så om inte annat så blir det kanske lite smink. :)


Trevligt nyår hos ola förutom ett bråk som...

Trevligt nyår hos ola förutom ett bråk som urartade lite.. Patricia var pengarna i arslet då bråket fortsatte mellan dom två. Kom dit 1 och drog hem 3. Då fick jag nog. Men som sagt väldigt trevligt hemma hos Ola! Käkade hummer för första gången i mitt liv. Det var minst sagt kladdigt och tjorvigt att få upp den- men jättegott och så aioli till. :) Nu är jag på väg att träffa Ola och dra till Kista galleria en sväng. Skönt att komma ut och göra något även om jag är dödens seg och trött.. Får se om jag hittar något att fynda. Hoppas. :)! Hej hopp!


RSS 2.0