Dagens vits!

Det var tre kondomer som var ute och festade. Vem hade roligast?


(Den som blev fullast!)

Snorungar..

Slet upp dörren och skällde skiten ur två snorungar som skrek, spottade och levde helvete i trappuppgången!.........Var nära att slita upp dörren igen när jag hörde deras Bajenfirande fylleföräldrar utanför, och be dom torka upp spottet bredvid min dörrmatta.... men jag orkade inte.. Dags för en "arga lappen" månne?

/Surtanten

Telefonsupport.

Att agera telefonsupport i tjugo minuter till en mor på 68 år, vars 200kronors Nokia strejkar och hon inte har tålamod att lista ut vad två olika knappar betyder, och hur man ändrar inställningar, är inte alltid lätt... Puh! Behöver fan vila efter det här..

Det luktar skit!

Det är så jävla kul att sitta på tåget mellan två killar som luktar skit i munnen. Särskilt när dom har en hetsig diskussion också..

Förlåt alla mammor!...

..men seriöst;
 
Funderar på att skaffa en facebookgrupp dagen till ära; "Vi som skiter fullständigt i hur era barn ser ut på skolavslutningen".

Nån som är sugen på att bli medlem i min grupp idag?
 
ha ha ha. ;-)

Jag dööööööör av kul!!

Ugly face. Skrattar så jag gråter här. =) Ni måste kolla på det här klippet!

Hej mani!

Hej mani! Tack för min nuvarande period av eufori och glädje- minus shopping och matbegär- du är så välkommen på fler besök!.. :) Tack på förhand!/Sara
Röstningen är klar..

..och resultatet från den svenska söderjuryn blir en 10:a. :) Bokat tid hos Jonas fru som är tatueringsborttagare nästa vecka för att bleka ner den svarta solen med laser, och göra en cover up senare i sommar om han eller hans duktiga kollega har tid.

Om det gjorde ont- nej inte speciellt- tycker oftast det känns värre efteråt när den svidande känslan kommer. Höll nästan på att somna om jag ska vara cool och ärlig. ;-) Det är ju en "ondskön" känsla tycker jag, att bli tatuerad.

well well- detta om detta. På återhörande!


Moving on up!

Imorgon- eller rättare sagt idag kl 12- blir det en fortsättning av kreativitet på min vad.. Får se om det blir en cover up på "solen" eller att bygga vidare uppåt med blommor.. Får se imorgon vad Mr tatuerare Jonas Ran Hansen åtar sig och hittar på! Både och ska göras, men imorgon hade han en tid över, som räcker till en tatuering ungefär stor som en handflata. Fan vad Nice! Killen är b r a och brukar ha sjukt lång väntetid. Känns fint att få en tid såhär direkt. :)
Kul kul- så nu borde jag sova.. men vad man bör och vad man gör är två skilda saker.Den som lever får se!

Ny design är något jag kommer ta tag i. Kanske idag eller kanske imorgon. Mina ögon borde vila nu istället för att sitta här, men jag har skrivlust. Det brinner i mina fingrar- och då vill jag ändå passa på. Funderar på att skaffa PRO eller göra en helt ny blogg. Nytt liv- ny blogg!? En blogg där jag kommer skriva mina mer "seriösa" inlägg och kanske mindre vilken hudkräm jag köpte igår. ;-) Försöker skapa mig en fortsättning, en framtid. Om det blir genom att skriva "på riktigt" eller genom att skriva som nu på hobbynivå vet jag inte.
 
Den som lever får se- som jag brukar säga!

Friendship or bullshit?

Äkta vänner stannar alltid kvar. Dom ytliga försvinner.
Det visar sig snart vilken sort man har. Om dom för vår vänskap brinner.
Du bör finnas vid min sida i glädje som sorg. Vid mina tårar när jag fastnat ensam i min mörka borg.
Du borde finnas här- för jag finns alltid hos dig- jag finns ju alltid där.
Det här är det livet jag har. Och Äkta vänner stannar alltid kvar.
Ja, dom ytliga och falska försvinner. Så finns till för mig tills jag skiten övervinner, eller stanna och se på när jag drar.
Det är ditt val.
Vän eller kompis- eller både och?
Det visar sig snart om din ärlighet var sann, eller om det bara var på låtsas och litegrann.
Om du finns kvar för mig, så finns jag också kvar. Kan jag räkna med dig?
______________________________________
Såg den här vackra bilden med nån "visdomstext" och blev tvungen att skriva av mig lite som ni ser. Satte igång min hjärna och började fundera lite på det här kring omtanke, vänner och att finnas till och bry sig om. Just nu mår jag hyfsat bra, men det är fortfarande så upp och ner att ena dagen kan vara riktigt skit och piss medans nästa kan vara toppen. Ibland vågar jag inte släppa in vänner/kompisar. Jag vågar inte lita på att dom verkligen tycker om mig. Även fast dom säger det. Ibland saknar jag att få ett mess, ett mail eller kanske en kommentar på min blogg. Det kan göra hela min dag, om jag mår dåligt.
 
Bara lite funderingar. Skrev ner mycket mycket mer på min mobil som försvann när jag skulle blogga. Ingen särskild behöver ta åt sig. Ni som läser det här vet vilka ni är, och vem ni än må vara så bryr ni er om mig på ett sätt, annars skulle ni inte läsa. Och det är jag tacksam för. När jag mår skit kan jag vara usel på att svara på telefonosamtal, men jag svarar alltid på mess eller mail eller en kommentar, såvida jag inte glömt bort det, eller inte har någon energi just då. Och så kan alla ha det. Alla är vi olika och alla har vi vårt egna liv. Det jag menar är bara att man vet vilka vänner man har. Dom kan man ringa, messa, maila en gång på en månad, men det känns som igår. Ni vet vilka ni är.
 
Ändå har jag svårt för att släppa in när vänner kommer tillbaka som inte hört av sig på länge. Min skyddsmur som står där så stark. Den är svår att riva. Jag har blivit sviken så många gånger av s.k. vänner som jag sen insåg bara var kompisar, och som jag sen insåg bara var falska små kryp som utnyttjade min vänskap när jag mådde bra- men försvann när jag mådde som sämst.
 
Det jag menar är att att ett mess, en hälsning på Facebook, ett meddelande på min telefonsvarare eller en kommentar här t.ex, är något jag uppskattar. Och jag är inte alltid tillgänglig själv, pga mitt mående, men om nån mår dåligt, skriver det på Facebook, via mess eller ringt mig, då hör jag av mig tillbaka, och det är så det ska vara tycker jag.
 
Allt handlar om ömsesidigt förtroende. Ärlighet och trofasthet. I både kärleksrelationer och vänskapsrelationer.
 
Har vi det så vet du redan vem du är och hur mycket jag tycker om och uppskattar dig. Har vi det inte kanske vi kan få det, eller så passar vi helt enkelt inte ihop.
 
Jag vet att jag kan ta mycket energi- men jag vet även att jag kan ge energi och att jag gör människor glada. Och det är det jag lever för- att bry mig om och ta hand. Alla är inte lika känslomässiga som mig och det är inte något jag kan påverka eller kräva. Men om du kan räkna med mig så vill även jag kunna räkna med dig- i vått och i torrt. 
 
_________________________________________
 
Dagens tankar från mig.
Ta hand om era nära och kära nu, för imorgon kan det vara för sent. Det är även något jag själv måste tänka på- även då jag år dåligt. Man kan alltid slänga iväg ett mess och en tanke, några ord och fråga hur någon mår! Alla man tycker om skall uppskattas och man ska visa det!

Saknar dig Wilmis!

Lea och syrran var ju nyss här och snart kommer Wilma, Alicia och syrran hit. Om en månad. Det kommer bli helmysigt. Saknar dig Wilmis! (Om du ser det här Mosters "lilla Wilma-Bus" så ser du även att jag snott den fina bilden på dig från din blogg och det får du stå ut med för att du är så fin! =)) <3

S J U K helt enkelt!?..

Jag är störd och jag är rolig tydligen, säger en kompis på Iris. Drygar mig något sjukt med henne på sms och kan inte sluta skratta här. Jag är galet trött och då blir jag ännu mer galen i humorväg och det är som ni- vet sjuk humor.

Inatt fick jag t.ex nåt ryck och kastade en bit brie på M som låg i sängen och skulle sova och sen tokgarvade jag. Fick för mig att jag skulle ha lite "matkrig" eller nåt. Vet faktiskt inte. Fick ett infall bara. Sen fick jag en tvångstanke att jag skulle kasta falukorven som jag hade i kylen på honom.. Höll på dö av skratt när jag såg det framför mig. Skrattade åt mig själv så jag höll på att kissa i brallan.  What is wrong with me? What is wrong?

Vad får jag allt ifrån kan man undra- och ja- man undrar det ofta. Syrran brukar fråga det bl.a. Jag har inget bra svar på det- jag är född såhär. S J U K T totalt meningslös S J U K humor helt enkelt. Tittat på för mycket John Cleese kanske. Fast så länge jag kan få andra att le så är det bra och det kan jag nog alltid.

So keep on smiling! Blir nog en karriär som ståuppkomiker en dag..
 

Före och efter...

Shoppade lite fint och billigt på HM Home idag. Vill ha lite mer rogivande hemma känner jag och sortera ut lite starka färger. Har rätt knalliga lila gardiner och jag älskar verkligen färg, men samtidigt tycker jag lite shabby chic blandat med orientalisk stil blir avstressande och skön. Köpte även två bäddset och duschdraperi med fjärilar så nu e det sannerligen fladdrigt här.

Nu saknas bara en ny soffa och...lite..till... :) Visst blev det lite mysigt ändå!?


150%

Livet känns bra just nu-för en gångs skull. Ögonoperationen blev äntligen av i torsdags och nu när jag var på återbesök hade jag 150% synskärpa. Inte illa, och då är jag ändå grymt röd, kliande och allergisk i ögonen. Det här känns grymt och nu ska jag gå en sväng på stan och kika på några nya solglajjor. :)

Hej hopp pille......

RSS 2.0