T29

ÅH- PANIK. Står det verkligen T29 där uppe? Tjej 29?

Mm det är väl bara att inse att jag fyller år idag.. 29 jäkla år. Om dom har varit bra eller dåliga, ja, det är ju verkligen både och..

Usch, asså nästa år kommer jag få verklig panik om jag fortfarande är singel och det inte hänt ett skit i mitt liv.

29 år och det suger fortfarande.. inte jämt, men ofta.. Hur länge ska man behöva vara ensam t.ex? Kommer man nånsin hitta nån trevlig kille, som har det jag söker, som är ärlig, rak och rolig.. Inte en vanlig svensson med Fred Perry-piké, näe jag vill ha en annorlunda kille, men en bra kille! 

Tänkte ju anordna en fest på lördag, men när inte mina närmaste vänner, ja iaf två av dom, ens orkar bemöda sig att tacka ja för dom veeet inte, då känns det inte lika kul, fast nu har jag å Mary andra planer på G så det kommer bli grymmenkul! Hon hade tom köpt present till mig, det var sött gjort!

Vi drar nog på Grönan, jag, mary, kanske hennes polare Micke, lollo å kanske Thomas å sen alla som vill följa. Ska höra om Joel å Simon, Ola å Daniel, å ja, Zandra å Hannes kanske vill hänga med dit istället också, ska tydligen bli jättefint väder. PERFA!!  Linn kanske också hakar om inte hennes semestertripp ihelgen blir av.

(Ja, förresten det spelar ingen roll hur många vi blir, kul ska vi ha iaf! )


Nu ska jag posta några paket och gå på apoteket, sen ska min uberspännande dag tillbringas på jobbet.. Men till helgen då jäklar. =)


GUNS N ROSES

åååååå du var så grym AXL!!!!


Sååååå bra konsert. Jag är så glad att jag fick tag på en biljett. ÅÅH VAD BRA!

Åh Axl rockade fan skjortorna av sig å va på G som fan! Nu ska han på Café Opera hörde jag, där skulle jag också vilja vara! =)

Tyvärr till mitt förtret satt jag å väntade å väntade på att han skulle sjunga Don´t Cry, min absoluta favvo, men gitarristen drog bara ett riff på den, alltid något. När Live and Let Die och Knockin on heavens door sjöngs då var det sån stämning att jag fan fick tears in my eyes. Även slutspurten som var Paradise city, gryyyymmen!


Lovely!!


Satan vilken kväll!!

Två öl började jag å Ola med på kellys igår. (Ja min kompis Ola, inte Ollie tyvärr. ;-) )

Sen gick vi vidare till mosebacke där vi tog några öl å cider å njöt av utsikten. Efter mosebacke, där förresten ena tvillingen John satt med sin tjej å käkade, så gick vi mot Snaps. På vägen gick vi förbi en blomaffär och när jag undersökte blommorna hittade jag en gosegiraff som satt där bakom. Den var nån decimeter stor och hade vit å rosa täckning. Han strypte jag iaf i hänglåset till affären och dissekerade nästan i ett drastiskt och agressivt försök. haha. Vi hade sjukt kul igår jag å Ola. =) Och när vi är tillsammans blir vi två sjuka individer. Skrattade gott gjorde vi å gick vidare.

På snaps bjussa Ola på ännu mer, ja han bjöd hela kvällen min vän. Ett glas rött å en cider. Vi träffade på en irländsk kille som hette Michael, med en peruk som såg ut som nån från Starsky and Hutch. Värsta hockeyfrille-peruken asså.

Vi drog med han till Kvarnen för att partajja vidare. Jag fick en vidrig Bloody Mary som jag var tvungen att klaga på, så jag fick en ny i andra baren.. Sen när vi slog oss ner så träffade vi fler människor från England, Alex, en mycket trevlig Grek. Ja asså han bor i London men är grek. Sååå fin asså. Jammie. En vit grek, jag blev helt förvånad, och jag som inte är så världsvan och berest undrade hur fan han kunde vara grek när han var vit.. haha.. tydligen är hälften av grekerna vita å inte svarta.. Ja hopp, där lärde man sig nåt nytt asså. Han sa att det är mest de som bor ute på öarna i Grekland som är mörka..

Varför varför varför ska jag bara träffa killar som inte bor här?? By the way.. min vanliga otur

Well fick en Bloody Mary till å vi snackade hela kvällen. Tyvärr försvann han i en taxi sen, för dom skulle åka hem idag, men jag å "The-wig-man" drog med Alex bror George å några svenska tjejer å en mesig svensk kille på en så kallad efterfest i Hornstull med varma folköl och vi fick knappt prata. Killen som hade "festen", ja det är pinsamt att kalla den efterfest, satte igång Alien på sin bärbara dator, OJ vilken fest..


-"Har ni sett Alien?" ha ha vilket skämt. Ja, jag älskar Alienfilmerna, men kanske inte nån vidare efterfest.

 George å hans svenska blonda napp stod å hånglade i köket, å mesen å en blåst brud satt å diskuterade hennes å hennes killes sexliv framför en bärbar dator där Alien rullade alltså..


Efter att viskat fram å tillbaka med Michael, the-wig-man, att vi drar och försöker sno med oss folkölen, för "efterfesten" sög verkligen.. så drog vi till slut därifrån, men fick tyvärr inte möjlighet att sno med oss ölen.. så Vi drog i en taxi mot mig istället. Förbi 7 eleven där Michael köpte oss två korvar å folkisar å efterfesten fortsatte hos mig. Alltid något. haha. Började bli quite seg kl 5,30 så vi hoppade i säng och somnade som små barn.

Näe kl 8 hade Alex ringt men jag hade stängt av ljudet så det missade jag. Jag messade iaf å gav han min mailadress, vore ju skitnice att träffa det där gängen igen om jag ska hälsa på Sara utanför London i höst.

Satan vilken kul kväll måste jag säga, en av dom bästa på länge! Tack Ola! =)


Midsommar

Vill bara säga att jag haft en urbra midsommarafton idag å ikväll å inatt. =)

Var på fest hos Ola, Freddes kompis i Enskededalen i en villa. Vi hade volleyboll-turnering, å det var skitkul ju mer man spelade, tyvärr gick inte vårat tjejlag till final, men vi tog in grymt på slutet.

Träffade Zandra å Hannes, så gulligt par, jag å Zandra dansade mest hela tiden å försökte distrahera lagen.. haha.. sen dansade vi för att det är kul. Zandra tog mitt nummer, hon är verkligen en urgullig tjej, och Hannes en urgo kille. Dom ska vara här hela sommaren så dom ville ses igen, och gärna jag med!!

Träffade även Petta å Jeanette, ännu ett superbra par. Tvillingarna, som även regisserat Stockholm Boogie var där, å snygga som få. ;-) Sen insåg jag under kvällens gång att det var en av dom tvillingarna jag flirtade med i Rålis sist..haha.. jaja. skitsamma. =) Hoppas bara  han inte kände igen mig, men risken var nog att han gjorde det för då var han nykter sa han..

Skådespelaren som har huvudrollen i filmen Stockholm Boogie var också där, Jensa, hur kul som helst, och även en annan skådespelare Erik, som är med i de Utvalda eller nåt sånt. Tyckte jag kände igen honom när han presenterade sig.

Sen kom massor av mer folk. Alla supertrevliga å vänliga, glada å på festhumör. Sirpa å Fredde drog hem vid 1:30 å jag stannade kvar tills 2:30 å gick sen till tåget där jag träffade annat folk från festen som jag inte hunnit snacka med. Vi satt och pratade tills tåget kom, trevligt igen.

Nu sitter jag här och fikar lite å ska väl slänga mig i sängen typ!

Fortsatt trevlig midsommar på er som sagt! min var grym! =)


SariS-FeT-snygg-LeoPaRdiS

Jag trääänade igår. Jippie jippie vad bra jag e!

Allergin har ju nästan släppt å jag kände att jag orkade mig iväg. Funderar på att träna idag med när jag vaknat till liv igen, har ju nyss klivit upp då jag jobbat natt i natt. Har iklätt mig träningskläderna iaf så jag ska försöka ta mig iväg lite senare.

På jobbet betalade jag in till en tattoo-sida igår äntligen å skulle skriva ut min leopard, men det blev inte den jag sett så himla länge, utan en annan som jag ska ha. Den är fet-snygg! Mums. Men den lär ju kosta..Den är nästan 20cm hög och 10cm bred.. gråskalor. Very nice. Funderar dock på om jag ska ha den på överarmen eller nån annanstans, känns lite 80 att ha den på överarmen, men den skulle nog ändå sitta fint där tror jag. Särskilt när jag blir mer tränad. ;)

Man får se, den lär ju kosta multum, men det är det värt. Ska fråga om man kan få avbetala, men det lär ju inte existera inom tatueringsbranschen skulle jag tippa på...

ciaoo.


Pics från helgen

Jag på t-bananen Jag på t-bananen

Fia å Jag på "Kellan"


Dynga

Usch. Jag får fan ont i magen vilken skit det är i lilla Sthlm till å med.

Folk är som dyngspridare å killar OCH tjejer är svin som vanligt. Fy fan vilken härva.

Vill man leva i den här sjuka världen egentligen? Det har jag frågat mig själv många många gånger..

Nä, jag ska leta efter Ollie tills jag dör jag.. ska fan åka till Vallentuna, sätta upp en efterlysning, träffa min prins igen å sen flytta till Dubai med katterna.. =)

Japp, så får det bli. ;-)


*ironi är kul ibland*



***drömmer mig bort***


jag å fia

jag å fia

Jag å Fia på väg till Kellys.


Anders S Nilsson...

Men FÖR i helvetet. Kan FOLK = K; sluta skicka spydiga jävla agressions-mail till mig?? bara för att ditt liv har gått åt helvete så behöver du inte försöka göra mitt liv till ett också.. Jag har haft nog skit i mitt liv så lämna mig i fred för helvete när jag inte gjort dig ett piss som sagt.....

----------------------

Hade en supertrevlig kväll igår. Fia kom hit med ett sexpack folkisar i brist på annat som vi intog på min balle i solen. Mysigt å trevligt. Sen drog vi på Kellan å det var nice.

Den första jag såg var självklart en knall Lennie så jag snackade lite med han för det kändes lite spänt.. men sen blev vi ”vänner igen” iaf i slutet på kvällen.

Sen kom Ralf av alla förbi.. Har inte sett han sen vi gjorde slut tror jag.. Shit, tuusen komplimanger som vanligt och det är iofs gulligt, inte många killar jag haft som överöst mig med så många komplimanger som Ralf gör, det gör han bra, medans andra saker gjorde han mindre bra.. men det var då det..

Iaf så flirtade en ”ny” kille med mig, en fin lång ståtlig brunbränd kille med piercing i läppen och med ljusa dreads till axlarna, bara fullkomligt ursöt. Det var lite svårt att få kontakt med han för att Ralf envisades med att hänga efter mig sen hela kvällen typ.. Men till slut så började vi snacka, jag och Ollie som han heter.

Såå goo kille. Dessvärre bor han i Dubai.. Jo, så är det. Fassiken också, varför ska jag ha sån otur, när jag väl träffar sveriges vackraste goaste kille, som dessutom raggar upp mig, så bor han utomlands..

Jaja, iaf så rörde vi oss alla mot utgången kl 2:45 tiden. Jag, Ollie, Fia, Pierre å Lennie. Då kommer Anders S Nilsson fram, ja ni vet han som leder Parlamentet, å lägger in en stöt.. haha. IGEN.. det är ju inte första gången.. Han kände igen mig från förut, ja den gången på THe Lab när han också försökte stöta.. men som nu inte fick nåt. haha.. Well, vi snackade lite iaf, han såg ju att jag var upptagen men han är lite rolig den här Anders S Nilsson. hihi. Jag ifrågasatte vad han gör på Kellys å södermalm när han väl borde infinna sig på fina inbjudningsfester på Östermalm.. Antar att han föredrar söder kanske.. som oss andra för att det inte är så jävla pretantiöst här som där..

Sen så var det så himla sjukt. Jag stod där ute, omringad som få gånger förr, ja herregud. Lennie på ena sidan, Olli på andra, Ralf som blivit utslängd när han skulle röka och som stått kvar därute och väntat in mig tills det stängde.. å Anders S Nilsson på den fjärde kanten. Det blev nästan pinsamt för mig.. eller nästan.. det blev pinsamt

Jag sa adjö till Ralf och ha det bra.. Anders S Nilsson vinkade jag av å ropade hej då till när han insåg att loppet var kört för denna gången med.. hihi..
Lennie å Pierre tog samma t-bana hemöver som mig, Ollie å Fia.

L var så himla full på t-banan att jag fick hjälpa honom att hålla i sig typ. haha.. Olli höll om mig.. mmmmm goa killen asså, å Pierre höll i Fia i tron om att hon kanske inte ska gifta sig ändå om några veckor.. eller nåt. ha ha..

oj oj oj vilken kväll.

Det var kul asså. Men något pinsamt att vara omringad som på en köttmarknad utanför utgången kl 3 på natten... Men det kunde ju å andra sidan inte jag rå för.. Vissa kvällar är man mer uppvaktad än andra. tydligen.. ;-)

Kände mig som en 18åring igen som tog med en kille hem. Ollie fick hänga med mig hit. Ingen kille jag tackar nej till direkt.. Efter en vrålmysig kväll och natt så tog jag aldrig hans nummer, jag blir lite blyg ibland, men sen kände jag att det inte är nån vidare mening då han snart ska hem till Dubai igen, i slutet på juli. Så jag sa att ”vi ses kanske på kellys”..

hoppas det.. men ändå inte, vill inte fatta sånt tycke för honom som jag känner att jag skulle kunna göra, då han bor långt långt bort i mellanöstern. Snyft snyft.

Det var den goaste vackraste jag träffat på länge. Så söt, så vacker, ren, hel, solbrun, dreads, låång, mm, me likee likee va. Ja!


 
 
 
 
   
 
 

impulsiv

Härom kvällen hade jag en liten impulsiv å intressant träff med Mr Carlis. Det var trevligt.

Köpte med ett sexpack K2, lite chips å drog med ett glatt humör till honom i Hornstull.

Snackade, drack vin, öl å kollade på fotboll, å dom vann. eller iaf den matchen -jippie. Många timmar senare när jag höll på att somna drog han med mig på de omtalade nattbadet.. till långholmen där vi tog ett nakendopp -ja jag är inte blyg inte- kl 4 på morgonen i det kalla vattnet. brrr. Men rätt skönt ändå å sen var man ju pigg igen.

Kom hem till honom igen, drack några koppar thé sen la vi oss för att sova. Sked. Mysigt med lite närhet av annat än katterna ibland.. ;)

Lånade med mig lite skräckisar och kollade på en igår, Susperia, äcklig, men inte så jag inte kunde somna, avslutade med The Ring 2, å den var helt okej. Men jag blev inte rädd, jo bara en scen, där jag hoppade högt i soffan.. härligt.

Fick min digitalkamera igår också så jag låg och lekte med den mitt i natten här å lärde känna den. Blir helt okej bilder måste jag säga för det ynka priset.

Nu försöker jag få med lite sällskap på kellys ikväll för jag är sugen på att gå ut och träffa lite folk när jag väl är ledig. Men dom flesta är upptagna av annat å Fia vill men kanske inte kan pga att dom har hund som måste ha hundvakt isf. Vi får väl se vad det blir. Men nåt ska jag fan hitta på, i värsta fall går jag dit själv å strosar runt.

ciao


lyx pyx

å vips så har jag beställt en liten digitalkamera. oj va lyxigt det är nu.. hehe.

trevlig sommar...

Du tror verkligen att du är guds gåva till kvinnorna och att jag är såååååååå intresserad  va?? Grejen är precis som vanligt, jag kollar runt på allas sidor, har du problem med det kanske du ska ta bort din sida......................

BESPARA mig dina agressiva mail TACK!

Jag har raderat ditt nummer sen länge och kommer inte höra av mig.

(Du däremot lär väl ringa om en månad eller två på fyllan när du vill vara "vän" igen = sugen på sex, och be om ursäkt, sen lär du ju messa å säga "dra åt helvete" en vecka efter det.. precis som du brukar..
 jag börjar vänja mig vid din schizofreni nu..)

Fattar inte bara varför du tar ut dina aggressioner på mig hela tiden???
Jag har inte gjort dig ett PISS!!!
Dessutom är Tess inne på min sida lika mycket som jag är på hennes, å det har inte DU med att göra!!! Hon får själv säga till om hon misstycker!
Trevlig sommar Kim.

den mögliga brödskivan

Jag visste väl! Jag visste det!!!

Blir så irriterad.

Kan inte sova, har vänt på dygnet nu av nattpassen på slutet, och så ligger jag och tänker på vem som har rätt, chefen eller jag.. sånt kan jag älta i evigheter, särskilt när jag är BOMB-hundra-PROCENT-säker på att jag har rätt, då ger jag mig inte.

Så nu klev jag upp å tro det eller ej, började jag rota i soppåsen, för jag tänkte att jag hoppas lappen ligger kvar där, den som jag skrev upp den dagen vi snackade om de lediga passen jag kunde ta.. och lyckan är med mig, den låg där bland soporna å den mögliga brödskivan.. Lappen som bevisar iaf för mig själv, att jag har rätt, och att jag inte tänker ta på mig den här lördagen, för det blir för mycket och sen så kan man inte, även om man är chef, bara skriva dit ett namn och tro att jag inte har koll å är så dum att jag gör det för att hon inte kan fixa fram personal. Näj. icke. Så får det inte gå till, då blir man ju rädd att det här stället jag trivs så bra på kanske inte är så bra i vissa lägen. Så får det inte kännas..


Vi har alltså INTE kommit överens om att jag ska jobba natten lördag mot söndag. Har varit tvärsäker hela tiden, och Evy hälsade chefen att hon skulle ringa mig idag, men hon har inte gjort det ändå. Kanske för att hon är rädd för att ta konflikten.. för hon vet att hon skrivit dit mig i brist på annan personal. I tron om att jag är så dum att jag bara tar det och jobbar.. ihjäl mig..

Troligen har hon skrivit upp mig för att hon tar för givet att jag bara struntar i det å går dit å jobbar.. men det var dumt av henne, nu har jag tappat förtroendet där, visst kan hon ha strulat till det, men jag vet att mitt namn inte stod där i pärmen för nån dag sen för jag kollar varje dag.. å vips, så skulle tydligen jag jobba, å det hade vi "pratat" om den 6/6.. mm sure. Jag har lappen här, mitt bevis på att vi inte snackat ett ljud om det datumet.

mm well well. Kanske ska försöka sova igen.

Det är grymt varmt idag.. Fick dra ur täcket ur påslakanet å bara använda påslakanet.. för uiii vad kladdigt. Ja, sen gick jag ju upp igen.. å här är jag nu.

Tidigare ikväll så träffade jag Linnéa, Lollo, Kicki å Emelie på Pizza Hut, käkade lite å tog en öl. Jag och Linnéa har ju inte setts på säkert 1½-2 år skulle jag tro, så det var trevligt att ses å snacka lite. Ska även ta en sväng på stan imorgon vid 12:30 ska vi ses. Så jag måååste somna nu.. Sen gick jag och Lollo ända till skanstull i det varma vädret. Kl 20,30 var det fortfarande 29+ i skuggan.. oj oj oj.

skön kväll. å imorgon ska chefen få.. grr*


Fett..

Daterat: Igår kl 03:47Läst: 8 gånger
 
 
 
Jobb jobb jobb, å mera jobb. Ja man ska kanske inte klaga. Men nu när jag kom ikväll och skulle jobba natt så såg jag att jag är uppskriven på natten mot söndag också.. hur ska jag orka? är säkeeer på att jag inte tagit på mig den natten, för isf jobbar jag tre hela helger i rad, och det blir lite väl mycket även för mig.. Fredagen vet jag om, men lördag.. tror bara hon skrivit upp mig för att det är svårt att hitta nattpersonal..

Ska ringa henne imorgonbitti å säga att antingen tar jag den här helgen, men då blir det inget midsommar, eller så jobbar jag midsommar å skiter i denna.. för båda orkar jag inte, jag har redan över heltid nu, så nåt liv ska jag väl också ha.. Och det tyckte hon också när jag erbjöd mig i morse att jobba midsommar.. att jag måste ju ha nåt privatliv också. Jo, men jag är sån och kommer alltid vara kanske tills jag har en kille eller så, jag skiter i alla ”högtidsdagar”.. för de rör mig inte i ryggen faktiskt. Jag har ändå aldrig några speciella planer, å alla ska säkert sitta å hålla handen med killen sin så.. ja, då kan jag lika gärna jobba å få storkovan på köpet. Jag har redan en FET lön att inhämta i juli.. så den kan ju alltid utökas med en storhelg till.. sitter nog fint på mitt sparkonto sen, eller varför inte på mitt spenderarkonto. :)

Dessutom så frågade chefen imorse om jag var inskriven på Af, för hon hade nämligen ett långtidsvikariat på G här från september till januari.. Det vore ju trevligt. Bra att man får uppskattning för det jobb jag lägger ner och gör här.

Nu ikväll när jag kom så fick jag höra också att min fisk vart succe idag. Trevligt värre med tanke på att det är första gången jag lagar fisk och tänkte nästan göra nåt annat för jag inte visste hur jag skulle göra.. Men efter en röra med krossade tomater, aivar relish, lök, vitlök, matlagningsgrädde, oregano å andra kryddor, in i ugn, sen ut igen, på med lite skivade tomater å ost å in igen.. Å MUMS vart det. Kul att höra!

Jaja. nä fan vad trött jag börjar bli här, ska bli skönt att vara ledig imorgon. För tisd-onsdag då jobbar jag natt igen, å sen även fredag och kanske kanskeee lördag.. kommer vara totalt slut på söndag isåfall det är ett som är säkert.. Börjar redan känna mig halvslut, jag är väl inte van än att jobba så mycket..

men men. lönen kommer å den blir niiiiice. Sen kan jag unna mig allt jag vill ha, nästan iaf.. :)

Sov gott alla glada, själv ska jag vara vaken i 3½ timme till innan man får sova

Mary åh Bloody Mary

Vilken kväll..

Först en lugn hemma-"fest" hos Micke, med han, Odd å Mary. Sen en sväng på Landet på Telefonplan. Sen vidare till Debban, där har jag inte varit på flera år, och sitta fick vi också. Joel å David kom dit, å det blev en massa öl, Mary och Bloody Mary.. ;-) hi hi. Smaskens!

Blev tydligen lite full efter alla drinkar å öl så Joel min vän "tog hand om mig" å vid halvtre snåret så tog vi en taxi hem till honom. Slaggade in i hans sköna säng och fick se hans nya fina lägenhet också. Vaknade runt 12 å vi låg och snackade massor om alla å inget. Om våra framtidsvisioner, vad man söker här i livet och allt möjligt, precis som vänner gör. Joel är en bra vän! mycket!

Sen tog vi oss upp å vi åkte en sväng runt Midsommarkransen i Joels bil. Det är superfint där verkligen! Sen skjutsade han mig till Liljeholmen, han skulle på bolaget å jag handlade lite å åkte hem.

Vilken varm dag också, synd man bara har legat och sovit i kväll..

Nu sitter jag halvbakis på jobbet och har vaken natt inatt och imorgon med.. Ska väl ta å göra nån nytta här, typ kolla lite tv å sen laga mat å tvätta lite..

gonatt ni som ska sova, själv ska jag vara vaken.. Zzzznark..


vän, igen.

Vi har pratat ut. Bett varandra om ursäkt. Allt känns bra igen. Skönt.

Det har bara gått några dagar, men jag har saknat dig!

Du är nog min vän ändå, och jag hoppas du förblir utan du bråkar på mig så igen..

Nu förstår jag hur du menar, när du säger det på ett bra sätt, ett sätt som visar att du bryr dig, ett sätt utan de hårda orden.

För de hårda orden gillar jag inte, och inte heller accepterar jag dom, så vi stryker det du sa, och även det jag sa tillbaka!

Från och med nu kör vi raka rör men med ett vänligt sätt. Du vet vad jag menar.

Puss gumman!

"vän"

Jag trodde jag funnit en vän, en sann äkta vän.

En vän som varit med om jobbiga saker precis som mig, en vän som förstod mig när jag berättat vad jag gått igenom, trots att det handlar om olika saker. Trodde du var en vän som förstod.

Men allt jag anförtrodde mig dig vände du tillbaka och öste som skit, hån och glåpord över mig.

Jag är ledsen och jag är besviken, för så gör man inte mot en vän.

Jag trodde vänner stöttar varandra, lyssnar och ger råd, men du var inte en sån vän.

Hade kunnat ge dig en chans till, men du verkar inte villig att försöka, då kan jag inte göra så mycket mer.

Så nu har vi gjort slut, och jag kan erkänna att jag ändå kommer sakna dig.
För jag tog emot dig i min famn med alla dina plus men också dina fel och brister, men du tyckte allt jag gjort i mitt liv var fel tydligen.

Kanske blir det bäst så här ändå. Jag vill inte försvara hur jag lever och varför. Jag vill inte få skit i form av glåpord och hån av någon som kallar sig för min vän.

För då är du inte min vän....

Adjö, Farewell, So long.

Den som väntar på något gott..

Vet ni vad!?

Idag har jag varit å "spelat" eller slagit några bollar på Årsta Golf med Sirpa å Fredde. Har varit där med dom en gång, men då provade jag bara slå och det gick ju inte för fem öre, men idag så fick jag en egen klubba, egna bollar å Fredde lekte instruktör och visade vilket grepp jag skulle ha och hur klubban ska vara jämte bollen. Sen var det bara att sätta igång.

Först kände jag mig skit-töntig när jag stod där och knäböjde å kände in mig hur man ska stå. Såg säkert ut som om jag höll på att bajsa på mig men men.. ha ha.. det gör det säkert för alla i början.

Lollo å Sirpa har just varit på golfkurs och kanske även jag gör det nästa sommar om jag har råd, jag har alltid velat spela golf, det verkar så kul, och nu när jag provat på att slå måste jag säga att det är riktigt kul. En utmaning, för det är inget man lär sig på en timme direkt..

Missade några bollar, men för att vara första gången så gick det suveränt tycker jag själv iaf. Slog några bollar riktigt högt och långt, ja iaf för att vara ny, å Sirpa å Fredde berömde mig. Så jag är nöjd med dagen.

Åkte sen runt med dom i bilen runt Länna där dom kollade lite hus och drömde sig bort. Dom hittade ett till salu som var jättesött och det ligger på nära 2 mille, så jag vet inte hur dom ska göra, men det blir nog inget köp nu, å jag hoppas det för jag vill inte att mina vänner och grannar ska flytta ända dit bort till ödemarken.. ;-) Men det var ett väldigt fint område där och massa underbara hus.

Drömma kan man ju. Innan den dagen kommer, om den kommer. När man har make, villa, barn, fler katter, en hund..

Här sitter man fortfarande singel- men- å andra sidan så kan det ju förändras över en natt eller två.. ;-)

Den som väntar på något gott...


RSS 2.0