Vila i frid Lemmy!

 

Hej Tigerbalsam!...

Idag tänkte jag gå en promenad i solen. Det sket sig rätt hårt.
 
Sovit och sovit lite till..
 
Och förslitningsskadeaxeln, sen mitt år på Matpirathelvetet sittandes i värdelösa kassor, håller på kajkar ur sen några dagar tillbaka. När jag åkte tåget hem igår fick jag hjälp att ta av mig jackan av passageraren på sätet bredvid för att jag axeln gjorde så ont. Inte alla dagar det händer- så jag ser livet från den ljusa sidan, som vanligt! :) Hej tigerbalsam och varm dusch! 
 
Hej då! 
 
P.s. Julen "hemma" i norr var fin som vanligt. Nästan ingen snö dock. Men trevligt och lugnt och skönt. D.s. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kreativa Sara flyter vidare.

Slagit in resten av klapparna sen lekt med ny ögonskugga framför spegeln mitt i natten. Färgat håret har jag också hunnit med. Tokpigg 04:44 och mår finemang! Låg till 17:40 idag. Skönt. Känner mig rätt utvilad för tillfället. Varit ledig i en vecka och det behövdes. Jag har ju inte haft nån sammanhängande semester på fyra-fem veckor som dom flesta har kom jag på. Som vikarie har du ingen semester om du inte själv tar ledigt. Och i den beroendeställning jag är till jobbet har det ju inte blivit så jag tagit mig semester direkt. Är ju rädd varje månad att inte få ihop timmar/pengar. Måste skaffa ett jobb till nästa år så jag slipper känna sån stress och så jag kan styra när jag ska jobba eller ej. 

Nåväl, bjuder på lite smink. Dagens tips och komihåg; Glöm inte att tvätta sminkborstar och penslar regelbundet för att undvika bakteriehärdar! Kram och sov gott världen!  

My big fat fabulous life!

Slår in klappar och tittar på Whitney Thore. Så himla underbar tjej och rolig mamma har hon också! :-) 

Var bara tvungen..

..att köpa en kaxig tröja igår.. :-D 

Vuxenmålar..


i en bipolär värld..

..Så här såg det ut när jag var tvungen att ringa psykjouren.. Hypomani. Mani. Och var tvungen att vänta i fyra timmar.. På svar.. 

Ska berätta mer en annan gång. Nu är jag lugn igen. Detta var några veckor sen. 
Julkort 🎄

Efter en tröttisdag, då jag legat hela dagen, blev jag jätteglad, när jag fått ett julkort i postboxen!  Fast jag bor på Pastellvägen så tycker jag det var roligt att det stod Pastellfärgen 5. Jag blev lite paff över att få ett julkort från någon jag inte känner. En som gör musik som får mig att orka kliva upp. Framförallt väldigt glad. Pratade om det med mina kollegor häromdagen, att det är roligt med dom som fortfarande skickar gamla härliga hederliga julkort! Tack Mange Hellberg fast jag inte känner dig- det värmer! 


Minnen.


RSS 2.0