sjuk.nu :-(

www.tokförkyldochhemskickadfrånjobbet.nu :-/ 

Han är miljonär- och jag är... avundsjuk!

Gick och hälsade på min farbror idag en sväng. Han är miljonär- och jag är... avundsjuk! Ska också lära mig handla med aktier. Yepp! :-) Han har tre fina missar, varav jag fick träffa två av dom då den tredje gömde sig i nån vrå där.. Superfin långhårig tjej som han kallar Fluffen. 

Ho ho ho! Finns det några snälla....?

Haft en mysig julafton hos syrran med familj. Nu softar jag hos mamma några dagar. Imorgon åker vi eventuellt in till Östersund på rea nån timme. Isf ska jag träffa Linda och Sandra på en fika medans syrran shoppar. Är inte så jätteintresserad av att springa runt i affärer när det bara är trångt och köer överallt. Vill på The Body Shop och Indiska, resten kvittar. Här är några bilder från julafton. 

No more äkta skinn!

Nu får det vara nog!! Läser att hundar slås ihjäl med påkar inför varandra på ett brutalt sätt för sitt skinns skull. No more skinn för mig! En vacker dag blir jag även vegetarian. Står inte ut med att höra om all misshandel av djur! :-( Skriv under ni också!! 
Långkalsong!

Sovit fem timmar. Cyklat på jobbet. Jobbat åtta timmar. Hämtat paket. Cyklat hem. In i duschen. Dammsugit å skurat lyan. Nu tolv timmar senare börjar jag känna mig trött och imorgon kommer jag vara "död".. Varför gör jag alltid samma misstag? Allt på samma gång- långkalsong! Dumma dumma hjärna!

 Imorgon blir det vila. Torsdag&fredag åka med mamsen å syrran på kryssning. Lördag & söndag jobb. Nu händer det grejor..

.. på jobbet..! :) På't bara Sara- på't! Blivit rekommenderad och insatt på mer jobb och ansvar angående en person. (Introt på andra stället blir nästa år.) Hur ska jag klara detta? (Antar jag måste tro mer på mig själv!?..) Det som komma skall kommer bli en utmaning men är så glad just nu att jag tar det som det kommer och hoppas på att orken håller. För tillfället är jag sluuut som artist och ska vara ledig tills på tisdag och vila ut. Hej då. 

Ironiskt!?

Tryck i tinningarna, var eviga dag senaste månaderna. Jag kämpar på och tänker att allt ordnar sig. Min a-kasseansökan har avslagits läser jag, när jag äntligen gått ner i entrén och hämtat posten. Hur faan ska jag ha kunnat uppfyllt ett arbetsvillkor om jag varit sjukskriven??? Jävla fi**or! Blir ett samtal till dom imorgon och plugga arbetslöshetsförsäkringsregler och skriva en överklagan... sen jobba. Hade hoppats på att få X antal kronor. :'-( Jag som shoppade julklappar på nätet imorse också och planerade mycket därtill.. :( Blir till att dra åt svångremmen ytterligare. Snabbmakaroner here I come- eller nåt!? Ansiktskrämen jag tänkte fortsätta unna mig kan jag glömma! (Katastrof!)Krissy har lämnat Big Brother. Jag är tjock och ful. Skrev iaf på papper om högre lön häromdagen- alltid nåt.. Whatever. 

Så sant!!


På't igen bara!?

Hur orkar alla människor jobba o c h leva och allt vad det innebär..? Jag jobbar, men sen klarar jag inte vardagen hemma för då är jag för slut. :/ Nu sitter jag o väntar på tåget. Måste iväg och "storhandla" på Matdax. Har inte råd att gå och småhandla hela tiden på Ica, tyvärr. Hade min ork fått välja hade jag legat o käkat praliner hela dagen. Dock funkar det ju inte så när man är fattig o klen.. 

Promme till Sickla köpcentrum.

Tog en liten omväg på vägen dit så fram och tillbaka blev det nästan 8km. Kom ut innan det mörknade också vilket jag ska försöka mig på varje dag så jag får ljus. Stolt över mig själv! Ville bara lägga mig igen när jag klev upp vid 12 men tvingade mig upp å ut. 

RSS 2.0