Vila i frid bästa vän!

Av olika hälsoskäl fick min älskade katt och bästa vän somna in igår. 16 1/2 år fick vi ihop. Älskar henne så mycket! Känns väldigt tomt.

Kasper säger Hej då!.. :-(


Jag hade en plan.. Eller inte..


Varför sover alla när jag är vaken?!

Klipper luggen, provsminkar, dricker lite Ouzo för att bli av med alla jävliga bakterier...


Jävla skitpiss är vad det är!..


Sjuk. Sjukare. Sjukast?!!

Hade mitt liv haft öppet köp så hade jag lämnat tillbaka det just nu... Fy fan säger jag!...... Köpt den tredje hostmedicinen på en vecka. För inte fick jag någon på närakuten i fredags.. Smaken och lukten är fortfarande borta sen en vecka.. Inget positivt inlägg men vill mest ventilera mig..


You're stronger than you think!!


Kindness and L<3ve.

Själv är jag fortfarande sjuk och smak eller lukt har inte kommit tillbaka. Suck! Så jävla less! Går in på 30:e dagen som sjuk idag.. :-(


Sobril och tandborste- allt som behövs för resan!?

Villfarelser. Love it! Ironi på lagom nivå.


Mer foton..

..lägger jag upp på min Instagram. Green_jalapeno är mitt namn där om nån vill kika. Där lägger jag upp lite amatörfoton från mig och lite annat smått och gott.


Grekland och sjukan.

Blir g a l e n på att inte känna smak efter sju dagar..!!! Hostan från helvetet och lock för öronen. Svårt att andas. Ont i bröstet. Och inte fan är vristen bra heller.. Grekland levererade myskänslor som vanligt, men var oerhört tråkigt att influensan bröt ut mitt i resan..! Sista dagen satt jag och grät för jag inte orkat allt jag vill orka, och för att jag missat så många middagar och allt därtill. Det är ju det som är en del av tjusningen! Att få gå ut och äta och slippa tänka på nåt annat (än notan).. Men men. Det kommer nya resor framöver. Och överlag hade jag en fin lugn och solig vecka. Nattinatt folks!


RSS 2.0