Kanelsnus!?

Hm. Funderade för en halvtimme sen på att sluta snusa, så råkade jag se en favoritmapp bland mina favoriter, och där hittade jag denna..

Kanelsnus liksom! Skulle vilja prova, ska nog köpa en dosa. =)

Snusbolaget.se heter sidan förresten för den som vill köpa billigt snus! Jämfört de flesta på nätet men dom här är klart billigast!


iofs kom på nu att "vanliga" Odens var jävligt dåligt snus.. men va fan kanel.. ja vi får se, lovar att rapportera om jag provar den!


Kanel och gonatt på er!

Är på promenad med Cindy på väg till city.

foto809 (MMS)

Är på promenad med Cindy på väg till city.


Det kommer bli bråk. AiKare som fan överal...

Det kommer bli bråk. AiKare som fan överallt utanför globen..


VILL HA!

Bara för att jag och Ola tog en sväng i Skrapan efter fikat så hittade jag en så snygg och skön mobil. En sony Eriksson Jalou, mörkblålila typ :)

VILL HA DIG I MÖRKRET HOS MIIIG!  :)


 

Här är Achmed! Full som fan! Han tål ingen...

foto808 (MMS)

Här är Achmed! Full som fan! Han tål ingenting.. Nä skoja bara:)


Jag och Ola tog en latte och nu tar vi en ...

foto806 (MMS)

Jag och Ola tog en latte och nu tar vi en öl på hotell malmen. Här sitter det en snubbe med arslet i vädret. Fint va!? :)


all play and no work

Jag har sökt 2st jobb den här veckan på olika grubbostäder. Det visste ni inte! Men nu vet ni ;-)

Inte för att jag är redo att jobba än, men snart hoppas jag. Alltid kul att se om jag får komma på intervju.. sen vet man ju inte, skulle lita på ödet om jag hittar något nu.. Då är det meningen.

Saknar som fan att jobba på gruppbostad, saknar dom boende, det är alltid lika givande att gå hem och veta att man gjort, enligt sig själv, små saker, men som är stort och betyder så mycket för dom. Helt "enkelt" att göra andra människor glada resten av dagen! =)

Jag kör på olika färger jag. Blir lite rol...

foto805 (MMS)

Jag kör på olika färger jag. Blir lite roligare så ;-)


Bästa systerdottern!Titta vad fint Wilma gjorde till mig på datorn och skickade ikväll.
P.i.M.P

I´m tha fuckin´maaan ya know!?


snygg väska!

Såg en väska på nätet hipp som happ!

och nej, fodret såg jag faktiskt inte förrän jag klickade in på info.. men leopardfoder säger ju att jag ska beställa den..!?

;-)
Har alltid velat ha dreads så nu håller ja...

foto802 (MMS)

Har alltid velat ha dreads så nu håller jag på gör inne på toa. Här inne händer det mkt i hårväg. Hoppas det håller bara och blir bra..det återstår att se.. Tvinnar, sprayar och tuperar mellan fingrarna.. Resultat kommer om det blir okej, annars får jag väl raka av mig håret.. ;)


Hej! Visst är jag en fin ståtlig kille!?

foto800 (MMS)

Hej! Visst är jag en fin ståtlig kille!?


En helt vanlig dag hemma hos mig..

foto798 (MMS)

En helt vanlig dag hemma hos mig..


Sweet.

Hur gulligt är det inte då att någon loggar in varje kväll och skickar slängkyssar över webcammen till mig!?

Gulligt tycker jag. Sånt får mig glad. En sån enkel grej.

Sött.

Knark och kanelbullar!?

Imorgon ska jag börja med en riktig knarkmedicin, de ni! Här blir det till att baka stora bullar framöver, eller nja, vi får se, har aldrig bakat bullar i den här lägenheten som jag bott i fem år nu, men det kanske blir snart, efter knarkmedicinens intrång i min kropp!!

:-)

Skulle inte jag gå och lägga mig? Sa inte jag gonatt nyss? Jo det gjorde jag men ni vet, jag har ju förjävla svårt att lägga mig i tid.. Timmarna går och jag sitter uppe framför Zone Reality och kollar på dokumentärer om döden, fängelser, gängkrig och sånt- sånt som gör livet lite roligare helt enkelt...  ha ha.

Ja jag vet att jag är sjuk- i dubbel bemärkelse. ;-))

Måste nog fan gå och köpa en latte och en bulle från Pressbyrån nångång snart. Fullkomligt älskar deras kanelbullar! Tror inte det finns godare faktiskt. När jag jobbade där ett år så avslutade jag alltid mina kvällspass med mjölk, korv med bröd och en kanelbulle.

Fin nattamat! =)

Moderat MY ASS!!

Nära hundra stycken som läste min blogg igår. Det var som fan.

Kan det bero på mitt "blåa" utbrott månne? hm.. ;-)

Hoppas det så dom jävlarna får sig en kick i röven och en tankeställare kanske..

Gonatt snart..

.. säger vi.

RAUS!

 
Nåväl, nu är valet så gott som över, dom blåa fortsätter veja ner dom svaga och höja upp dom rika..

Vilket fint och humant sverige vi lever i..

Smaka på er egen medicin bastards!

Citerar Ullis;

"Många människor mår pisst till och från, går igenom kriser, trauman och annat, men pallrar sig ändå iväg till jobbet. Vissa blir sjukskrivna fastän situationen är densamma och ibland mildare. Mycket vekrar hänga på personen själv, hur den är funtad och fostrad. Fram för mer egenansvar och inte bara förlita sig på att någon annan ska lösa ens problem. Jämfört med folk i andra länder så skulle de nog gärna ha våra små åkommor och håva in pnegar om man jämför med deras extrema trauman och att de jobbar ändå sju dagar i veckan."Ja du Ullis, du vet redan mina åsikter i det här fallet så förstår faktiskt inte ens att du orkade kommentera.. ;-)

Det är väl självklart det hänger på personen, förmodligen för att vi alla är byggda helt olika både psykiskt och fysiskt

Sen är det självklart också att man tjänar mer om man jobbar mer, har jag sagt något annat? Men man kan tänka egoistiskt eller så kan man tänka på andra, eller både och.. det skulle göra samhället lite mera humant kanske.. Men för dom som är moderater verkar pengar vara livet, pengar pengar pengar.

Dina medmänniskor då? Din familj? Dina barn? Vad händer om ni själva blir sjuka...........??

Jag tror ingen som är sjuk VILL vara sjuk, jo kanske nån som utnyttjar systemet, men det är nog fler som verkligen är sjuka än som utnyttjar staten.

Och angående eget ansvar, och att vi skulle sitta och förlita oss på nån annan?? Jag tror inte ens vi tänker i den banan, vi har jävligt mycket annat att tänka på vill jag lova.. Dom flesta tänker nog på att bli friska. När jag sen kan jobba igen så sitter iaf inte jag och tänker på att; OH NEEJ, nån därute "tar" skatt ifrån "mig" p.g.a att dennne får bidrag. Av MINA skattepengar..

HErregud, fattar inte ens att man sitter och tänker så, va fan ta eran lön, var glad över den och gå hem, ja vill säga den lilla tid du har över, för ditt jobb betyder allt för att pengarna betyder allt. Vad ska man med massa pengar till när man inte har någon tid? Själv värdesätter jag tid över mer än pengar, men det är ju samma där, vi är alla olika. Många tycker vi klagar, men allvarligt, vem klagar mest? Jo ni som har pengar och bara vill ha mer och mer och mer.

Aldrig har vi väl haft så många människor som är utsatta och misstrodda, människor som behöver och har rätt till bidrag och att få leva ett värdigt liv trots sin sjukdom!! Och en stor del av oss orkar inte längre, och därmed ökar självmorden. Är det bättre att vi tar livet av oss så människor med mycket pengar och stora egon slipper människor som mig, som "tar" bidrag ifrån er..!?

Kalla oss vad ni vill, svaga, veka, både psykiskt och fysiskt skadade, sjuka, missanpassade individer, men vi lever och vi kämpar varje dag, tro mig!

Det är ingen annan som för våran kamp och det är tydligen inte många som bryr sig heller. Så jag säger som många andra, vänta tills ni står där själva och behöver bidrag ett år, då får ni kanske smaka på er egna medicin..

Ensam balle söker..villig mamma!

Nu är det valvaka jag kollar på sen blir det Ensam balle söker villig mamma.

Alltid lika kul med människor som är "kära" i varandra innan dom ens träffats. ;-)

-Åh du är så vacker, jag är så förälskad efter en timme och en öl-kväll i jacuzzin.. -typ-


Vad jag tycker om Blått..

Hade en "liten" diskussion på facebook.. Läs om ni orkar.. Tror ni fattar vad jag skriver även om det är riktat till en person jag diskuterade med där men jag vill inte ta med vad hon skrev, för då kanske jag blir anmäld för påhopp.. ;-) 

Till evelina och alla andra moderater kommer jag säga (och jag är inte rädd för att ge mig in i en längre diskussion) att vissa.. har välbetalda jobb, är rika kan man väl kalla det, råd med ett stort fint hus,... har råd med au pair och städerska ...... Det är alltid så- mycket vill ha MER!! Precis som själviska moderater vill. sorry.

Dessutom betalar dessa rika människor mkt ofta sina barnflickor, städerskor, trädgårdsmästare- u name it- med LÅGa löner i SVARTA pengar såklart.. allt för att slippa skatta och betala arbetsgivaravgifter. Varför?- jo för att mycket vill ha mer!..Vilka som jobbar inom vården/barnomsorgen/kriminalvården/psykvården/ m.m m.m har råd med såna utsvävniingar? Vi ska vara glada om vi kan köpa mat och har råd med tvättmedel kan jag ju meddela. Det är skamligt att Sverige inte lägger mer pengar på oss som vårdar alla som är sjuka t.ex

Varför ni rika ha au pairs, städerskor m.m som sköter allt ni inte har tid till/inte orkar/inte verkar vilja göra- som vanliga lågbetalda MÅSTE göra för att överleva..?

Jag skulle ha så sjuukt dåligt samvete om jag anställer människor från t.ex andra länder, svart, för att det enda som betyder något är vilka pengar ni har, och får in. Det är ju det enda moderaterna pratar om och du också i ditt inlägg, att få in pengar, inte "slösa" pengar. OCh med att slösa, menar dom bl.a att en stor del av människor som är svårt sjuka får sjukpenning och att hemlösa får matchecker.. det är slösa enligt dom. Vet du t.ex om hur många psykiskt sjuka som tar livet av sig i Sverige för att dom aldrig får vård?

frågan jag tycker man skall ställa sig är; ÄR det att slösa när man tar hand om Sveriges människor, och beter sig som en medmänniska?? VAR är humaniteten, medmänskligheten? Är det att slösa att ta hand om dom som har det som värst här i livet, dom som bara skulle vilja bli sedda och få en chans till rehabilitering och komma tillbaka till yrkeslivet? Slösa??

Jag tycker personligen inte att Moderaterna har någon medkänslighet what so ever. Huvudsaken är att dom drar in pengar till staten, fortsätter att belöna redan högt uppsatta och struntar i att tänka över på vilka det egentligen drabbar i längden.. Det kommer drabba oss själva! Fallskärmsavtal hit och dit. Rikdagsmän som får 50 000 i månaden i 25 år utan att jobba, nä dom kan måla tavlor istället eller gå ut och gå med hunden, för dom har blivit säkrade ett visst antal kronor i månaden trots att dom inte jobbar längre..

Sen vadå höga skatter för högbetalda?? Hur kommer det sig att t.ex Danderyd som är en av Stockholms rikaste ställen bara har 26% i skatt medans t.ex Alby som är en av Sthlmls fattigaste ställen 33%? Hur funkar det? Jo ge till dom rika och ta från dom fattiga..

Dom som "sköter om" alla människor, barn som vuxna och sjuka i Sverige har lägst löner.

Hur kommer det sig att du tycker att ni bara ger och ger och att vi andra skall visa er tacksamhet och inte gnälla?? Vad är det vi tar egentligen menar du?

Tar vi pengar från rika för att vi är sjukskrivna eller för att så många hamnar utanför samhället och behöver socialbidrag eller hur menar du nu? Att få bidrag enligt dig verkar skamligt?? Bidrag är till för att hjälpa dom som har det svårt, inte i en långsiktig lösning, men tills människan är på fötter igen. Men det har iofs inte moderaterna tagit till sig, för som sagt, dom som redan har det svårt får det ännu sämre.. I sverige måste du vara frisk för att orka vara sjuk kan ju jag meddela som varit långtidssjukskriven några gånger!

Hur ska vi människor som redan mår dåligt komma upp till ytan och få må bra med de låga bidrag vi får då vi är sjuka? Hur ska vi orka tillbaka när bara att leva dag för dag blir svårt?? Hur ska vi orka när köerna till sjukvården och tiden till att vi får hjälp, bara blir längre och längre därför att det är så underprioriterat?

Varför blir inte vi som GÖR något vettigt för människorna som har levat och människor/våra barn som ska leva i framtiden med all skit som råder nu, varför blir inte vi upphöjda på piedestaler?

Kommer aldrig ske om moderaterna får fortsätta som dom gör..

Var glad om du är frisk och har ett jobb säger jag, för det är inte lätt i Sverige att gå sjukskriven eller inte ha ett jobb. Jag tycker det är självklart att dom som tjänar mer skall betala mer för att jämna ut den klyfta jag just talat om. Skatterna går ju ändå inte till "fattiga" utan till att betala högre och högre löner till dom som redan är rika.....

********************.


nej jag fattar fortfarande inte ditt resonemang angående att Ge... Vad är det NI moderater ger som inte vi andra som betalar skatt för inte gör menar du?.. Varför skuille jag vara tacksam er?

Är det för att du tycker Ni ger mer än oss som i...nte kan ge så mycket? Vi ger ju så mycket vi är kapabla till att ge beroende på den lön vi får, det kanske förklarar varför vissa mer välbetalda får avdrag på lönen m 45%. Jag tror man klarar sig gott och väl på 70 000 i månaden EFTER avdragen skatt.... Inte synd om dessa människor direkt.. Och angående lön, om det vore så lätt att man fick lön för att chefen tycker man är bra, då skulle jag och många många fler vara rik nu.... Men så funkar det ju inte. Spelar inte någon roll hur många bra referenser jag har eller får, jag kommer aldrig få en lön jag förtjänar för det jobb jag gör.. Varför förtjänar någon som sitter med papper och siffror MER än vi som tar hand om människorna på vår jord..? Det är helt jävla omvänt och ologiskt.

Jag/Vi betalar en massa skatt precis som alla andra, alla i Sverige betalar skatt förutom dom som får socialbidrag.. Så jag ger till alla jag också även om jag inte är rik... Det som är det sjuka är att Vi som hela tiden lever på mindre får hela tiden mer i avgifter. Märkligt!..

Har inget mer att säga i den här sakfrågan, för jag tycker Moderaternas politik suger, är omänsklig, inte human för fem öre, och absolut total känslokall och med noll medmänsklighet för dom som inte sitter högt upp med näsorna i vädret och tror sig vara bättre än någon annan med "lägre rang.."

**************
Det finns många vårdställen nu som blivit privat.. Däribland förra jobbet jag jobbade på... Dom har sänkt ob och dom har lägre löner, just för att dom vill gå i vinst, så visst, det kanske fungerar på vissa ställen... men inte här.

Du kommen...terar fortfarande BaRa det som har med pengar att göra i den här diskussionen, medmänskligheten hur är det med den då? Du kanske har det så bra att om du skulle bli långtidssjukskriven skulle du kanske inte behöva bidrag, men är vi som behöver bidrag mindre värda i dina ögon?? Är vi inte människor? Nej det känns som bl.a du tycker vi är råttor på gatan man bara kan sopa över.

Vart kommer Sverige hamna om vi inte tar hand om våra egna? Ingen kommer kunna jobba, ingen kommer orka jobba. Vi kommer bli sjukare och sjukare. Vem gynnas av det? Ingen.

Ang privat vård har jag haft en privatläkare i två år.. det har inte gett mig några som helst fördelar. Jag kan lika gärna gå hos den "offentliga" vården som jag gör nu. Tur nog var min läkare ansluten till försäkringskassan så att vanliga hederliga medborgare som oss hade råd att gå dit...

Att privatisera sjukvården är just, sjukt, då alla inte har råd med dyra sjukförsäkringar. Precis som Carro säger, den som har mest pengar kommer gå före den med lite pengar, alltså kommer vi som behöver bidrag och mår dåligt hamna ÄNNU lägre än vart vi är idag. Det är bra för dom som har råd, men vi andra då?

I USA är det otroligt många som lider för dom inte kan söka vård. Dom har inte råd med en sjukförsäkring vilken är omänskligt DYR. Och då pratar jag inte en tusenlapp i månaden.. Att bryta armen går på 400 000 t.ex. Vilken vanlig svensson kan betala det?

Har man råd med au pair och städerska som dig då förstår jag att man röstar på moderaterna. Som jag sagt tidigare, mycket vill ha mer. pengar..
*****************
Dessutom, får vi inte rätt till sjukpenning antar jag att vi måste gå till socialmyndigheten, och där med ännu ett bidrag... så.. för att inte göra det svårare och skamligare för den som behöver det så är det FK som ska betala ut det och inte soc.. Tror inte det är kul att behöva "skämmas" och gå på soc..

****************'
tycka synd om sig själv, ja det är verkliiigen det vi gör bara för att vi har en åsikt? Du svarar fortfarande inte på nån fråga om medmänsklighet, det förklarar en hel del.

Ekonomiskt välstånd? Är det att leva på 2000 kr i månaden att ha et...t välstånd?? Vi kämpar för att komma vidare och överleva... Hur ska vi kunna kämpa mer menar du när vi inte är kapabel till att jobba?.. Vi kämpar varje dag för att kliva upp ur sängen!...

Tror det är lätt hänt att Sverige blir som Usa med den regering vi har nu

*******
OCH som sagt få utnyttjar systemet, dom flesta behöver hjälp en kort period i sitt liv att komma på fötter igen. Jag är avundsjuk på alla som klagar att dom ska jobba, för jag VILL ha ett jobb, jag vill kunna jobba!!

Vem vill leva som vi gö...r på existensminimum?? Vem? Det är inte självvalt som du verkar tro och många med dig. Och att tycka synd om sig själv gör man ju också när man klagar på dyr skatt fast man sitter med pengar upp till öronen.

Fel att dela med sig till dom som behöver så att vi kan börja jobba igen... DÅ kommer bidragen minska!
**********

Johan, min mening handlar mest om hur dom behandlar sjuka/arbetslösa som du kan se i mina tidigare inlägg. Och ja det är fakta, finns så många bevis på det men så fort Reinfeldt och övriga får en fråga om detta, försöker dom säga att det är... vissa "enskilda fall", om man kollar på hur måånga dessa enskilda fall är, så är det inte längre ett enskilt fall. Massor av människor som drabbas.

Det här räcker för mig att säga nej.. till blått.

Sen höjda avgifter för alla som redan har det svårt av olika anledningar, gör inte det hela bättre. Dålig ekonomi resulterar ofta i depression, vilket resulterar i sjukskrivning, vilket resulterar i sjukpenning eller sociala myndigheter. Det hela blir ju bara en ond cirkel vilket gör att jag personligen tror att det blir fLER som kommer behöva bidrag i framtiden, det kommer knappast minska. Bidrag som bidrag, FK eller soc, alla hamnar ju hos nån av dom om folk blir utförsäkrade på totalt felaktiga grunder.
********************

Ha ha klockrent. Nån har ritat dit djävule...

foto791 (MMS)

Ha ha klockrent. Nån har ritat dit djävulen på en moderatskylt!


Vi älskar dig Tess!!

Har varit och hälsat på Tess i eftermiddag, jag och Cindy. Nej jag menar Tess och Doris, hennes söta söta kissemiss-unge. =) Min pappa är dålig i sin cancer, Tess är också riktigt dålig. Jag höll på att bryta ihop hos henne när hon säger att hon kommer dö.

Alla kommer vi dö, men du kommer inte dö nu Tess!! Det tillåter jag inte!! Du ska ha många fina år till med alla dina vänner och din familj!

Jag älskar dig och Lukas och det gör vi alla!

 Jag och Lukas :)

 T2, jag och Tess


INTE blått tack!!!

NER med dom blåa!!!!! BORT BORT BORT med er!!!

Det enda ni tänker på är att få in pengar och gynna privat vård m.m och pratar om export och välfärd. Den som har pengar vill alltid har mer..

Ni inser inte att alla inte är rika och har välfärd i sitt liv!! Ni har låga skatter för välbetalda arbetare, och högre skatter för underbetalda/arbetslösa/sjukskrivna.

HELT jävla FUCKED UP är det.
SÅ jävla OLOGISKT..!!
Blir så jävla förbannad!! Ner med alliansen nu!!


Dom som röstar blått är egoistiska, som aldrig tror dom kommer hamna i den sitsen själv, men jag säger som Mona Sahlin, att ingen vet när dom blir sjuka, imorgon kanske det är din tur.. Tänk på framtiden och inte på dom 4 år som varit. Tänk längre fram!!


Rösta bort dom nu!!!

Min resa.

Svar till Anna på hennes kommentar.

Jag reste själv ja. Det var helt okej, förutom att sitta på planet själv när det lyfte. Gillar inte att flyga. Tog en sista minuten med Ving, den kostade 1500 var om du var två, men blev 1000 spänn mer när jag var själv. Tror Ving inte har dom reglerna med att man kan bli inkvarterad med vem som helst, men jag vet att flera andra har dom reglerna, men man kan som sagt köpa upp sig. Kostnaden beror väl på vilket bolag man väljer... Såg flera andra resor, men då var det inte en tusenlapp extra för att åka själv, men förmodligen så att du kan få en "kompis" på rummet...

Det var lugnt och skönt. Helt okej som sagt. Lite ensamt ibland, men ändå skönt att bestämma själv vad du ska göra och när du ska göra det. =) Man vågar när man bokat, då måste man åka iväg helt enkelt om man inte är dum och vill mista massa stålars. Prova! Jag tror det är utvecklande att göra såna saker, eller snarare det var det!


Mitt pajrecept!

Kan lika gärna skriva upp det här om nån annan vill göra min smarriga paj!..  ;-)

Gör en pajdeg på hälften grovt å hälften vitt mjöl.

Sen slängde jag ihop spenat, kesoädelost, grädde, 2 ägg, 2 pressade vitlöksklyftor, salt, cayennepeppar, vitlökspeppar och timjan som fyllning.

När jag lagt i geggan in the pajskal så på med halva körsbärstomater, ost, och krydda med basilika och timjan,
å sen in i ugnen typ 225 grader i 30 minuter, nåt sånt.. bara å se och känna efter om den är klar..


Jam jam! Riiiktigt JAM JAM blev det! Mums! =)tjo

Jag är nu hemma från Grekland sen i lördags. Allt e okej förutom att jag är megatrött jämt som vanligt..

Haft Agnetha på besök tills nu för en timme sen. Trevligt!

Lagade spenat/keso/skinka/ädelost/vitlöks-paj igår till oss, den blev riktigt smarrig faktiskt och hade i nästan en hel bit ädelost trots att A sagt att hon inte gillar sån ost... He he. Jag kan lura vem som helst.. ;-) Hon ville t.o.m ha receptet, finns ju inget recept förutom i mitt huvud. Men det är väl iofs recept, mitt recept! 

Och det ska jag väl komma ihåg några dagar till.. :) Kul att bjuda på mat och äta tillsammans med någon vän, äter ju oftast själv, och nån vän som uppskattar det såklart. Iofs har ingen vän inte uppskattat min mat hittills, så jag får väl gå och bli kock eller nånting.. ha ha, nä skämt åsido, det ska jag inte bli!

HEj så länge!


FUCK!

fan vad trott jag ar nu.. rakade ringa sa mina pengar forsvann helt och nu kan jag varken ladda via internet eller vardebevis, for grekiska vardebevis funkar inte (javla telenor- daligt) och det gar inte via mina sidor pa telenor heller. suck suck suck. Vad ska jag roa mig med nar inte ens telefonen gar att sms:a pa? Har ju internet iaf har och det ar ju bra det aven om jag inte tror att jag kommer ga in mer. Skont att ta ett break fran datorer och sant, men mobilen och sms vill jag ju ska funka sa jag inte kanner mig sa ensam..

Ar ratt deppig aven om jag ar utomlands, drar mig undan folk och kanner mig inte social for fem ore..

ja men nu vet ni varfor jag inte kan svara, forsoker leta en supermarket som har internationella vardebevis, men det ar som att hitta en nal i en hostack.. Vad kul de blir forresten nar jag far skriva utan sista bokstaverna i alfabetet.. :-) men ni hajjar nog!

See ya nar jag kommer hem, hoppas vi hors innan sa jag kan sms-a.\\

Kram! nu ska jag kopa chokladcroissanter och cola light, inte ens kopt en flaska vin eller nat i alkholovag an pa affaren, inte sugen alls. Fan inte ens druckit ouzo an.. men det kommer kanske nan kvall..

Yassas.


fy fan-Gick säkert en kilometer för lån...

fy fan-Gick säkert en kilometer för långt bort OCH åt fel håll dessutom..O med sjukt långt emellan gatlyktorna och en kolsvart by blev jag fan skitis efter ett tag..knackade på en dörr där jag såg en kvinna gå in..- tur nog skjutsade hon hem mig för hon kunde inte beskriva vägen.Hjärtat dunkar rätt hårt nu..Jävligt tur jag är i snälla grekland! :) puh. Är inte full heller, druckit 1 öl för några timmar sen.. Kalinichta folks!


Senaste nytt från Grekland; +30 grader, d...

Senaste nytt från Grekland; +30 grader, dränkt en spindel i poolen som jag dock bara doppat benen i, alla inkastare vill ta en drink vid midnatt när dom slutat jobba, 6 euro i solstolshyra på stranden- rena rama rånet.. (fast jag plankade såklart..:).)äter alldeles för många chokladcroissanter, ikväll ska jag supa ouzo på balkongen och bli full tror jag.. Hej då från en ensam själ.


Just ja, jag glömde det viktigaste- dom sp...

Just ja, jag glömde det viktigaste- dom spelar grekisk musik samtidigt. Love it!


Väntar på första middagen. Det blir en ...

Väntar på första middagen. Det blir en spaghetti carbonara, och nu käkar jag bröd och ärligt talat det godaste vitlökssmöret jag smakat nånsin. Grekerna brukar ju inte direkt vara kända för att ha så mkt kryddning, men kyparen sa att det här smöret heter not for breath... Nej nu ska jag suga vidare på min kalla mythos! Jamas! :)


Nu bär det snart av:) på väg att kliva på ...

foto616 (MMS)

Nu bär det snart av:) på väg att kliva på nu..nu börjar det kännas i magen. Brr. Hej då sverige!


här sitter vi och tar en öl på harry b jam...

foto606 (MMS)

här sitter vi och tar en öl på harry b james efter en liten shoppingtur i city. Jag köpte att par jättemysiga mysbrallor och en grå tröja med en rosa dödskalle på för 349:- Unnade mig det, jag köper ju kläder jättesällan! Shit fattar inte att jag ska åka utomlands på fredagmorgon, helt själv, får väl ta med Kitty som sällskap ;-) nä skål på er. Blir nog en tredje öl sen måste jag på lidl å köpa kattmat på vägen hem. Solskydd måste jag oxå köpa innan jag åker.


Santorini here I come!!!

Fatta, jag ska till Santorini/cykladerna på lördagmorgon. Mitt drömresemål på Grekland. Den fanns bland sista minuten, så på lördag åker jag, själv..! punkt! =) Jag är så lycklig just nu!

8:40 går flyget mot havet!


Känns helt sjukt och nervöst för jag åker själv för första gången i mitt liv. Tror det kommer gå utmärkt då jag är duktig på att hitta och så, men att flyga är ju inte direkt något jag gillar..ehrm.. Får ta några lugnande och en sup innan så jag är i form.. he he.. Tror fan i mig jag måste köpa hem en vinare idag och fira med, eller en cola light, det går ju lika bra det, men den blir jag inte berusad av ;-) eller så tvingar jag med Cindy på några öl på stan, jaaaaaaa så får det bli!!


Yippie! så glad så glad så glad.

Har tänkt länge på att jag ska resa själv nångång, och nu blir det av. Den här hösten blir det utveckling i mitt liv, positiv sådan!

yepp!

 

 

Tänk att sitta där uppe på toppen i en soffa och bara njuuuuta! Hoppas jag hamnar på något mysigt ställe.
mmmmmmmmmmmmmm

 

Från Ayia Marina, Kreta augusti 08

Here I come- Watch Out!! =)

Grekland blir av. JApp! Jag åker ensam utomlands för första gången i mitt 33åriga liv. Tror jag åker om några dagar. Vart i Grerkland spelar ingen roll, egentligen roligast om det inte blir Rhodos, Mytilini/Lesbos, Ayia Napa, eller Chania, de ställen i Kreta som jag varit  på. Alltid roligt med nya ställen när jag ändå ska iväg. Fast hittar jag en billig biljett till Rhodos Stad så blir det lätt en tredje gång dit, för där känner jag till hur det ser ut, har några semestervänner och där finns en duktig tatuerare jag ska besöka igen nästa gång jag åker dit.

Jag är uppe och hoppar här i lägenheten nu, provar kläder och kollar reseguiden.se och lyssnar på Grekisk musik, samtididgt som jag firar in mitt beslut med det glaset vitt vin som var kvar i tetran sen i helgen.

Tack kära Petra och Cindy för att ni kommer ta hand om "barnen" när jag är borta, mina små hårbollar.

Gaaaaaaaaaah, ska bli så jävla utvecklande och roligt att göra något. Mest sovit bort hela sommaren så.

Näe, here I come med ett stort;

HERE I AM! WATCH OUT! Alla snygga greker kommer få fullt upp- lätt! ;-)
Mitt hjärta går på högfart just nu. Li...

Mitt hjärta går på högfart just nu. Linda vet inte om hon kan få semester vilket betyder att vi inte kan åka t grekland tillsammans. :( så nu funderar jag på att ta steget att åka själv, helt själv. Därför bultar det av spänning inom mig. Jag är grym om jag åker själv- vilken utmaning och utveckling det skulle vara.. Imorgon ska jag kolla runt efter kattvakt och tvätta lite, sen kanske jag drar om några dagar. Åh vad skönt det vore- eller vore? Ska bli! :)


RSS 2.0