Dubbelhakan, älgen och duckface..

..chillar på chill!


Ont i hjärtat..

..men Cindy kommer och umgås med mig och det blir fina grejjor de!

1+1= 5?

Jag måste lära mig klockan. Skulle lägga mig 23.. inte 04,30...


Jag lever iaf!

hosta. halsont. feber. sjukanmäld. operation ombokad. :/
 
Men- jag lever iaf! ;-)

Huskurering pågår!

..och satan vad gott det var med riven ingefära, citron och honung i svart thé.. Mums- det här kommer jag dricka ofta. Vet inte om det är inbillning eller om det verkligen lindrat redan!!? Känner mig bättre i halsen efter en stor kopp. Honung är iofs antiinflammatoriskt, så det kan vara det också, eller 3 i 1!? I vilket fall är mitt betyg bra skit!
I love u so so much! And I miss u even more!

Idag skulle min vackra vän Tess fyllt 36 år. Hon hann tyvärr varken uppleva det eller sin 35 årsdag på grund av helvetessjukdomen cancer. Saknar henne så ofantligt mycket varenda var eviga dag!
 
 
 
 
 
 

Hur i hela jävla helvetet??

Jaha! SUCK! Hur i hela jävla helvetet kan en förkylning med megaont i halsen, hosta m.m. välja att bryta ut idag? Jag som ska operera ögonen på torsdag. Får avboka en andra gång i värsta fall. :/ förra gången fick jag infektion i tanden. GAAAAAAAAAAAAH!!!!! LESS!!! Sett fram emot det här!!
 
Känns nästan "pinsamt" att ringa och avboka igen. Iofs är det influensatider så det är väl naturligt, men när jag får influensa eller blir rejält sjuk så varar det inte i 4 dagar som för andra. Jag kan vara utslagen i en månad. :( Ska iväg och köpa Echinacea strax och hoppas på att det avstannar och blir bättre.
 
 

Sug en moderatkuk era jävla pälsfittor!

Allt detta lidande för människans fåfänga och girighet!! Det är så jävla vidrigt att jag gråter!
 
Vilka psykopater håller på med sånt här? Jag kallar dom inte människor ens. Vilka personer klarar av att jobba med det här, att se och plåga minkar och andra djur som lever i liknande helvetiska förhållanden varenda dag tills dom skall dö? Vilka?
 
Och vilka empatilösa fittor till "människor" köper och bär päls? (Jag blir så jävla äcklad av er!) Jo fåfänga personer som bara ser "mode" och "trender" och inte har en hjärna att tänka ett steg längre med tydligen. Hur den där pälsen kommit dit och framför allt var pälsen kommer ifrån. Frågan jag ställer är- vet ni vad päls egentligen är? Rika äckliga personer som tror att det är status att använda päls.. Hur fan tänker man? Varför vågar man inte urskilja sig från mängden och säga ifrån? Säga nej till detta meningslösa lidande!
 
ALLA som gynnar den här sinnessjuka industrin och köper och bär päls borde själva få sitta i en bur på 1X1 meter i 7 månader, tillsammans med några till. Vara tvungna att äta på varandra och sen leva med ett lik bredvid sig. Gå runt och runt, bli apatiska, skrika efter hjälp när era "skötare" skrattar åt att ditt öga håller på ramla ut. Din arm gick visst av också när du fastnade i ett av hålen- men vem fan bryr sig?
 
Jag skulle med glädje sätta er i samma bur och samma situation som ni sätter djuren i! Låta er lida precis lika mycket! (OM jag vore totalt empatilös vill säga..Skulle nog inte klara mer än en dag och sen skulle jag få men för livet!!)
 
Så tänk efter för fan! Hur viktigt är det för dig att vara "snygg" i en päls och fortsätta bidra till det här!? Skulle ni pälsbärare välja att se dom här filmerna? Knappast!
 
Ni är oempatiska, själviska, egocentrerade och förmodligen för upptagna med att suga moderatkuk för att bry er. Allt för att tjäna mer pengar och skita i hur man gör det- precis som pälsfarmare. Om man skadar någon på vägen betyder nada!.. 
 
Vill spy när jag ser er, och framför allt spy ner eran päls! Se er skiljas från något som endast är en  accessoar för er- utan att ni ens blinkar. Ni skulle förmodligen gråta. Det skulle säkert vara hårt för er. Men att känna medkänsla för djuren som lever såhär och förvandlas till en krage på din jacka? No way. Ni är psykopater utan empati helt enkelt! 

Bara att fightas på!

Idag har jag varit duktig och röjt undan och städat lite i över en timme. Sen fick jag besök av "Petra-Petra" vilket var väldigt trevligt då vi inte ses så ofta. Fick dessutom en gullig liten present från Thailand. En handgjord tvål i form av en ros. Alltid roligt med överraskningar och nån som tänkt på en! =) Tänk att så lite kan förgylla en dag!
 
Nu är jag kokhet i pannan och hoppas innerligt att jag inte ska bli sjuk igen på något sätt. Ska göra den efterlängtade ögonlaseroperationen på torsdag och bli fri dom förbannade glasögonen. Fick ju avboka i Januari pga infektionen i tanden. Hoppas hoppas jag klarar mig. Ont i halsen. Får göra som vanligt och köpa Friggs Echinacea-Brus! Funkar jättebra i början på en förkylning och brukar hindra det från att bryta ut.
 
Nyss lagt upp lite auktioner på Tradera också på nya oanvända produkter från Björk & Berries om någon är intresserad. Leopardhonan är mitt namn där också- otippat va!?
 
Ska kolla på ett avsnitt av Masterchef US nu och gotta mig, sen blir det sovdags inför en ny dag på Iris, där det för övrigt börjat en massa nya människor. Jättebra och viktigt för mig att komma igång med det sociala nu. Eventuellt har Petra något tips på gruppbostäder som söker timmisar, och jag har redan bestämt att jag ska jobba i sommar, så de så! Bara att fightas på och jobba upp orken igen.
 
KRAM på er därute och natti natt!

Alla Stjärtars Dag!

Stor K R A M till er alla idag på Alla Stjärtars Dag!

Motion vs Slemmiga kalorier

Det är perfekt att dom börjat baka på Iris. Varje gång jag går dit och hem så kompenseras den svettiga motionen med nya goda slemmiga kalorier..

Logik och semletragik!

Ska snart göra mig klar för att gå ut i ovädret, åka till Matdax och köpa naturdiet och semlor. Mycket bra kombo! Väldigt logisk att köpa dietpulver och kaloribomber, men jag använder Naturdiet som mellanmål eller "mat" när jag verkligen inte orkar laga nånting, så jag tycker det är bättre än ingenting alls. Har väntat på att dom ska ha erbjudande igen väldigt länge nu då dom hade det ofta förut. Naturdieten har visat sin frånvaro men nu hittat hem igen och för ett löjligt billigt pris; TJUGO KRONOR för en 12portionersförpackning. Dom kostar i normala fall 109kr på ÖoB. =) Great!
 
Ska jag vara ärlig så känns det dock lite småpinsamt att komma med massa godsaker och naturdiet till kassan- men what ever. Jag brukar inte vara sån som bryr mig, är bara löjligt känslig nu och tycker folk kollar snett på mig, och att jag är konstig.
 
Näpp, nu blir det logik och semletragik på hög nivå! Måste "ta mig i kragen" och "rycka upp mig", ta på mig ansiktet- som Tess alltid sa när hon skulle sminka sig, och gå ut nu. (För övrigt är dom där uttrycken världens sämsta jävla meningar när man lider av psykiska sjukdomar..!! Det är svårt att rycka upp sig och ta sig själv i kragen när man inte ser nån mening med nånting..när man redan lever i en ond cirkel!) Pepp och push funkar alltid bättre än gamla klassiska fördomsfulla meningar och ord.. Hatar verkligen när nån säger "ÄH- ryck upp dig nu!"..
 
 
 
 
 
 
 

Ensam på alla smärtans dag?

Bästa på länge! :)

Svag.

Mina katter har försvunnit under sängen. Dom är rädda för mig och jag förstår varför. Frustrerad, arg, ledsen och vet varken ut eller in. :( Håller på att få (har fått) jordens psykbryt! Skrikit och skrikit och vill bara slå nån. Slagit mig själv men det hjälper inte, det gör bara ont. Dumt. Känner mig ohörd, hjälplös och svag.
 

fikadejtat..

..med en av mina närmaste vänner Linda idag på Fridhemsplan! Träffas inte många gånger per år då hon bor i Östersund, så det var väldigt trevlans! :)


Om du kastar taggar på mig..

..så tro fan i mig inte att du får rosor tillbaka! Usch vilken vidrig falsk människa jag har avvecklat som "vän" idag! Fast jag inser nu att det hela varit en illussionHar lagt såå mycket tid på och stöttat denna person, men så fort denna människa mår dåligt är det jag som får skit. Jag!? Senast förra veckan tackade hon för att jag alltid ställer upp för henne. Nu är jag en smällfet, ointelligent, lat, fitta och hora tydligen. Det är så barnsligt så jag är inte ens arg. Men att fortsätta ta sånt här- det gör jag inte- för det är inte första gången tyvärr. Som alltid ger jag människor en chans om dom behandlat mig illa, men det får vara nog med det nu. Tänker inte krusa en jävel!

Förstår att hon inte har några vänner, och hon har definitivt ingen plats i mitt hjärta längre.
 

Häromkvällens Glob!

Fin va!? :)


Fuck size zero.

Det här borde kvinnor tänka på oftare. T.ex jag.. Fan vilken fokusering det är på vikt hela tiden, det är sjukt. Men inte så konstigt när man blir matad och matad av media att man ska vara anorektiskt smal för att passa in!? En kvinna ser ju ofta inte ut så, snarare mer "kvinnlig" och kurvig. Att det sen finns kvinnor som är smalt byggda är en sak, men att svälta sig för att man ska se ut på ett visst sätt är galet.


Spoiled brats!

Det här var igår.. man blir lite lätt sinnesstörd när Kasper står och jamar hela tiden. Vill ha mat hela tiden- preciiis som mig! :) Och både Selma och han börjar klösa och river ner saker om jag inte klappar dom direkt. Dom är såå bortskämda mina rackarungar!
 
 

Wake uuupp!!

EXAKT så här håller Kasper på varje varje morgon! Och även när jag inte riktar uppmärksamheten mot honom.. Så klockrent! Sandra hade lagt den här på min facebook. Den här videon gjorde min dag!! Se och Njut och SKRATTA! =)

Maybe you´ll see...!?


***


Dagens "härliga"!..

..och detta är EN av vardagens underbara biverkningar för mig. Dels på grund av medicinerna och dels på grund av ångest när jag går ut utanför mitt trygga hem, min mörka borg. Det här gör också att jag drar ut på att gå ut bland folk, åka tåg m.m in i det längsta. Ytterligare ett handikapp. Det ser ut såhär efter knappt 10 minuters promenad till Ica. Det fullkomligt rinner på ryggen som om det vore en 30-graders solig sommardag. Mm, det är sååå härligt att gå ut och röra på sig.. är det inte?

;-)

RSS 2.0