Rekommenderas!

Blir som ett stenhårt lager akryl. Fin och jämn yta. Perfekt bara som den är eller som underlack!

Vet att jag visat den typ trehundrasjuttioelva gånger förut men det e kanonbra så det tåls att visas igen! :)

och nu..

..ska jag börja kolla på säsong två av Bates Motel.. Tittat klart på Orange så.. Sen blir det nattinatt!

Hej hopp!

Faan!

En del av förstärkningen på tumnageln har åkt bort. Det var dom pengarna i arslet!? Fick 500 av mor när jag fyllde år så 395 gick till att fylla ut naglarna och få dom spraymålade. Aldrig hänt att det gått sönder så förut. Får måla på lite glitter och maskera där det försvunnit.. Svamptekniken måste jag prova måla med, tack för idén Linda! Ska köpa en ny Sally Hansen Hard as nails Hard as wraps och fylla ut med själv när akrylen växer ut. Har kortat av dom och slipat bort lösnaglarna så det är bara ett lager akryl på nu. Det är så fint när dom är blanka och jämna på ytan. Lite sommarlyx helt enkelt. :) Idag köpte jag en vardagstop, en lite finare top och en svart hoodie, allt för 420 pix. Blir så snål när det gäller kläder.. men det var ju ändå bra pris för alla tre så jag får vara nöjd med det antar jag..

Tåårta!

I lördags fyllde jag år förresten. "25".. Jag blir aaldrig äldre! ;-) Jenny och Anna kom förbi med blommor. Har inte träffat J på säkert tre år så det var roligt. Drack lite rosé och surrade. Idag köpte jag en liten tårtbit till mig själv i efterskott. Mums! Gjorde något jag aldrig gjort förut också- rättikagratäng. Blev jättegott och smakade som potatisgratäng fast innehåller mindre kolhydrater. Bra. Det kommer jag göra fler gånger.
Rastlös..

..och samtidigt trött.

Var på jobbet och hade ett uppföljningsmöte med bossen. Han ville höra hur det känns och om jag verkligen orkar det här!? Vi bytte om lite på schemat och tog bort ett pass så det inte blir för intensivt. Jag s k a fixa det! Nu har jag både lovat honom och mig själv det.. Att anställa mig är ju lite som rysk roulette.. Det är han medveten om. Skulle jag inte fixa det så sitter han där med stooora problem och en viktig vikarie mindre. Känner mig såklart orolig att jag bara haft en hypoman fas och kommer dimpa, fast å andra sidan är det här jobbet det enda som kommer få mig tillbaka, till att bli mer stabil och friskare som människa. Tror det gör mer gott än tvärtom. Jag behöver det här! Imorgon har jag mina två sista introduktionstimmar sen börjar det på riktigt nästa måndag. Lite lätt med ca 25 h den veckan. Det ska nog gå bra! Jag ska visa både dom och mig själv att jag är på uppgång!

Till mina nära och kära! ♥♥♥
Peace!

Först var dom orangea fast jag ville ha korall. Så dom fick ta bort det och under tiden bestämde jag mig för lila. När jag bestämt mig för lila började jag fundera på blå eller rosa, eller kanske svart.. Till slut fick dom bli gröna, vilken är min favoritfärg- så det blev ju ändå bra till slut. Dock funderar jag på om jag borde gjort dom snorgröna istället..!? ;-) Jag är en mycket omständig människa- om nån skulle ha missat det!?.. Dom på nagelsalongen tycker säkerligen det också..! ;)


Att sluta snusa- det är frågan..!?

Trodde jag fått mera energi av att dra ner på snuset.. Fast i själva verket är det nog godiset jag stoppar i munnen, varje gång jag vanligtvis skulle tagit en snus, som ger mig mest "energi".. Så vad ska jag välja? Att utveckla tandlossning eller några extra kilon- hm- inget. Jag får för fam börja virka eller nåt!? På jobbet är det så lugnt så jag snusar bara för att ha ngt att göra..

slut.nu

Slut.nu.trött.se

Nu dusch å ett avsnitt av "Orange" sen tidig kväll. Jobb igen imorg 9,5h.. Puh!

Promenadnytt...

Veckan som gick. Två mil med halsont så jag är hyfsat nöjd att jag tagit mig ut överhuvudtaget! :)


Fan vad häftigt!

Det här är en s t o r dag för mig. Större än jag kan beskriva! Fatta- alla skryter om att dom har semester och är lediga- jag skryter om att jag ska jobba. :) Hoppas att jobbet rullar på nu bara och att jag får mycket jobb och schema i sommar. Finns ju alltid ett orosmoment i att vara timmis och få in tillräckligt med timmar (lön) men planerar att söka jobb på flera ställen framöver om det inte går ihop på detta stället.

Matt men glad! :)

Haft en kanonstart! Redan vid lunchen satt en boende (som enligt ordinarie personal brukar vara "svår" och tydligen har svårt för kvinnlig personal) och talade om för de andra boendena att det börjat en så duktig och trevlig vikarie! Lättlärd var jag också. :) *skryt* Jag satt bara och log i köket intill. Känns fint! Nu är jag matt men otroligt nöjd! :) Finns ingen bättre känsla än när man ger så lite och får så mkt tillbaka!

Ingen midsommar utan ångest?

Känner ingen som helst midsommarångest idag faktiskt. Förmodligen för att det är dåligt väder. Bra! Känner ingen grillukt ifrån parken. Inga vuxna eller barn som skrattar. Inget som påminner om midsommar överhuvudtaget. Skönt! Jo liite minilite ångest kanske jag har, men inget jobbigt. :)

Jag sitter här med min ugnsomelett så det går ingen nöd på mig!


Glad midsommar!

Själv firade jag i onsdags, idag blir det ingenting annat än en vanlig dag.
Like a boss!
Need me?
Energi

Fy fan- snusen inne två minuter och det snurrar. På god väg att sluta snusa med andra ord! :) Fast man ska inte ta allt på samma gång sägs det- eller så kör man bara.. Tutar å kör. Fått mer energi och nu behöver jag all energi jag kan få!

Bild från balkongen i Grekland. Grekland gav mig ny energi!

Change your life!?
Lärdom

Quidquid discis, tibi discis – "Vad än du lär dig, lär dig det för din egen skull"

Intro

på måndag 8-16, onsdag 12-21 och torsdag 9.30-19. Saftiga pass att börja med så det är bara att be till nån att det går bra så jag kan jobba framöver.

Houstoooon- I 've got a JOB!! :))

Fick jobbet! Hade missat hans samtal men han hade pratat in att mina referenser gett honom lika bra intryck av mig som han själv fått! :)

Nuu börjar jag bli nervös på riktigt!...Promenadnytt!

Sen jag kom hem har jag hunnit gå nästan 3 mil. Skönt! Idag har jag jobbig huvudvärk och halsont och känner att jag ska ta det lugnt..


Promenixsväng
Finemang!

nya ringar och go'middag!
Så GLAD att jag gråter!!

Så jävla G L A D att jag gråter! Första gruppbostaden jag ringde i Enskededalen och frågade om dom behöver vikarier blev jätteintresserade av mig. Detta trots att jag varit borta från arbetsmarknaden i f e m år p.g.a depression, vilket jag berättade direkt. Han lät väldigt förstående då han själv varit utbränd. Jag har intervju på måndag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Jag hoppas verkligen jag klarar det- men vågar man inte så vinner man inte!
Nu ber jag till högre makter och tror på mig själv!
 

Jason is alive!
AsKul

Det föregående i kombo med sorg, mens, separation och ett försök att sluta snusa är verkligen e x t r a "kul". ;-)

Bipolär & Adhd.

Glad. Deppig. Glad. Deppig. Glad. Deppig. Pigg. Trött. Pigg. Trött. Pigg. Trött.
Livslust. Självmordstankar. Livslust. Självmordstankar. Livslust. Självmordstankar.

Mitt liv i ett fucking nötskal å det är faan inte lätt att kämpa med min hjärna och mina känslor.

Mördarkråkan!

Nyss blivit ihjälpratad av söta grannen. Idag varnade hon mig för en mördarkråka som attackerat henne på balkongen. Tipsade mig om att köpa en fågelskrämma i form av en uggla med roterande ögon.. Men den var dyr- 500 spänn! Jag sa till henne att det förmodligen är värt det och att den är en bra livvakt om hon är så rädd om livhanken!. ;-)

:-/

Haft en deppdag idag.

Gonatt!

Normal!? nej tack!
Öl är som kylbalsam efter att ha blivit solbränd- fint skit!...

Det var dumt att börja tycka om öl när jag flyttade till Stockholm för tolv år sedan..!! På dom åren har jag gainat tio kilo.. Men w h a t the f u c k- tänk om jag dör imorgon!?... ;-) Puss å natti natt fina people!

God natt!
Jag älskar Ola!

Så var det sagt! Som V Ä N såklart- om ni nu skulle få för er något annat!?


Värmeslag!

Katterna utslagna av värmen...!och jag med..! Därför blir det några kalla bärs med Ola nu. (som om jag inte druckit nog med öl i Grekland..;-))


Money does not always solve problems- but it is sure nice to have it!

 
Så sant!!

OPA!!

Jag älskar den här livliga bilden en servitör tog på mig och Linda sista kvällen i Grekland! OOOOPAAA!!


(Opa

a word that greek people use for no apparent reason at all

greeak dude #1:wanna dance
greek dude #2 : OPA! )


Tipp topp!

Deprimerande att vara tillbaka hemma! :-( Kommer sakna lugnet, naturen, havet och dom vänliga människorna överallt! Kommer sakna Linda och att skratta dygnet runt!
 
Har haft den bästa veckan hittills under 2014 och jag har svårt att se att den kommer toppas..!
 
Idag känns det tomt i bröstet.. och det kändes jobbigt att säga hej då till Linda. Och hur jävla trött jag än är just nu så skulle jag inte tveka att vända om och åka tillbaka på studs! Underbar by med underbart trevliga invånare. Precis som alltid känner jag mig så hemma i Grekland på något sätt. Kanske bodde jag där i ett tidigare liv!? Vem vet..
 
 
 
 

;-)

Dagens tre positiva; 1) Jag är i Grekland. 2) Jag är i Grekland. 3) Jag är fortfarande i Grekland.


RSS 2.0