Köpte nya rökelser igår i ett stånd på Höt...

foto183 (MMS)

Köpte nya rökelser igår i ett stånd på Hötorget. Kanel och en som heter Safal. Båda luktar skitmysigt. :) Hon som sålde sa att man brukar säga att Nag Champa är som guld men att Safal är som diamanter.. Ja jo, Nag Champa originaldoft är klassikeroch går alltid hem hos oss rökelselovers.. Men den här ligger bra till nu också. :) Mums!


Delicious!



Mjau- fan vad snygga!!

Hämnd!

Kolla på den här om ni vill se en kvinna ta en rejäl hämnd på 4 män som våldtagit och förnedrat henne.. Men titta inte om ni är känsliga.. Jag tycker inte den är så överdrivet "farlig" och hämnden som hon tar är så jävla sjuk och härlig om man gillar skruvade blodiga filmer- men alla är ju inte som mig.. ;-)

Jam Jam!




Visitor

Annars då?

Jo även om jag mått piss idag och igår, infektionen eller vad det nu är, så blev jag skitglad för några timmar sen. Sandra ska komma ner och hälsa på om 2 veckor ca. Fan vad kul!! =) Det var ju skitlängesen hon var här i Stockholm så nu jävlar ska vi göra stan när hon kommer!! =)


Lite mela lis!?

Här sitter man i pissvädret, eller iofs, det har väl varit sol några dagar, men ändå, med huvudvärk å småförkyld. Ola och Sara sitter i Thailand med en drink i handen eller nåt.. Fan vad avis jag blir!


B.Brother

Just kollat på "insläppet" i Big Brotherhuset. Vilken katastrof, bara massa jävla tråkiga stereotyper. Kunde dom inte hitta lite udda människor också?

Nej, den här omgången kommer jag nog inte följa.. kanske nåt avsnitt.. Men nej människorna verkar jävligt tråkiga..

Finns det något positivt med den här tågre...

Finns det något positivt med den här tågresan? Nope. Glada Torsten.. Inte kan jag sova heller. Fuck. Fuck. Nu ska jag fika lite- det kanske blir positivt iaf- äta gillar jag!


TOMMY Snälla du sluta kamma över håret öve...

TOMMY Snälla du sluta kamma över håret över flinten och klipp dig.. Det ser gräsligt ut. Skickade nyss ett sms till Tommy i efterlyst... Hoppas han klippt håret tills nästa gång. ;)


ÄnglaHår

Ikväll har jag varit på bio med Cindy. Vi valde Änglagård 3 och vi var båda nöjda efteråt. Så himla härlig, precis som dom andra Änglagårdfilmerna.



Något jag satt och tänkte på i hela filmen också är hur snygg Helena är i håret (eller ja hela hon) i filmen. Älskar den frisyren och ångrar nu att det inte var så jag klippte av det. Men gör man det själv så blir det ju inte samma sak.. Men har gjort liknande klippning på mig själv förut så kanske kan jag klippa upp det därbak själv igen.





Såhär jag menar baktill. Gjorde jag det själv då så lär jag väl klara det nu också iofs.. ;-)


Life goes on.

Vad ska man säga nu då?

It´s been a while nu sen jag skrev nåt vettigt i suppose..

10 dagar nu sen jag åkte hem från Norrland. Har inte riktigt hämtat mig än men det är väl kanske inte så att man kommer göra det direkt heller såklart, och kanske inte jag som har ett och annat problem redan att ta itu med. Men att försöka vila och sova gott och lyssna på kroppen tänker jag göra. Dom dagar jag vill vara arg och gråta kommer jag vara det, dom dagar jag ler och skrattar kommer jag också vara det. Man får vara ledsen! Men grejen är ju den att jag varit ledsen/deprimerad/orkeslös i 1½ år nu (och dessförinnan åtskilliga perioder) och vet inte när eller hur jag tar mig ur den här spiralen.. Hopplöshet känner jag varje dag, samtidigt som jag också försöker att tänka på att inte tappa hoppet.. 

 
Angående att pappa är död nu, existerar inte för mig än iallafall. Jag vet att han finns med mig/oss resten av vårt liv och vi kommer säkert mötas igen, våra själar/andar och energi går vidare tror jag. På något sätt. Finns så många bevis på "människor" som "lever" kvar..

Jag bad pappa att komma och spöka för mig om det finns ett "liv" efter döden. Här har det inte hänt något, men det hände några skumma saker samma dag som det var begravning av honom.. Hemma hos honom så ringde det en man som sa att det handlade om annonsen eller nåt liknande!? "Vilken annons undrade hans sambo?" Jo jag undrade om det gällde annonsen för ni har ringt till mig från det här numret.."

Creepy... va!? Pappa hade inte varit hemma på 3 veckor och Inger hade definitivt inte ringt någon.. så.. ja, hur förklarar man något sånt här? Skumt är det iaf..

Well well. Life goes on på något sätt och vis och idag så kände jag ändå lite hopp inom mig angående framtiden.
Allt kommer lösa sig, det får ta sin tid, men jag ska inte tappa hoppet och jag ska kämpa mig upp igen!


Jag trotsar grannarna och julens slut och ...

foto162 (MMS)

Jag trotsar grannarna och julens slut och har min fina julstjärna kvar ett tag till.. Eller så är det bara för att jag inte orkar städa och dammtorka. Vad tror ni? Det är nog en blandning av dom båda orsakerna.. ;)


RSS 2.0