Fryser. Hosta. Smittad. Trött. Damn!

foto113 (MMS)

Fryser. Hosta. Smittad. Trött. Damn!


:(

Extremt trött. Deppig igen. Ingen energi. Inte lust med nånting.

Jag som började må bra och tänkte kanske komma igång och jobbträna snart, men just nu känns det inte som det är lika aktuellt. Allt med och runtomkring pappas sjukdom och bortgång har sänkt mig till en mörk grop igen. Tur jag har haft sällskap senaste tiden när det känts jobbigt. Närhet och nån som talar om för en hur mycket dom tycker om en. Sånt är viktigt.


Tog en femminutersvända på HM och vad hitt...

foto101 (MMS)

Tog en femminutersvända på HM och vad hittade jag inte där för 75 "pesetas" på rea.. Självklart slog jag till då jag faktiskt tänkt köpa tofflor. Nu blev jag lite gladare för en stund..


Lea 5år ska bli sminkös som mig.. :) Här h...

foto093 (MMS)

Lea 5år ska bli sminkös som mig.. :) Här har hon sminkat upp mig i senaste make up-trenden.. Läckert va!? ;)


När det är jul måste man unna sig lite dyr...

foto090 (MMS)

När det är jul måste man unna sig lite dyr-snus.. ;)


Godnatt världen! Helt totalt slut. Sov 4 t...

Godnatt världen! Helt totalt slut. Sov 4 timmari natt och sovit väldigt lite senaste veckan. Tänkt på pappa och varit orolig. Fick fina paket i år. Bl.a En picknickfilt i grön leopard, presentkort på HM och pengar. :) nej nu blir det sova. Kram och god fortsättning! Förresten, skickade massa god jul-mess när jag satt på tåget idag. Tänkte att pappa skulle få ett men sen kom jag på att han inte finns längre.. Så himla overkligt.


Sådär ja. Nu åker tåget mot Bräcke. Julaft...

Sådär ja. Nu åker tåget mot Bräcke. Julafton idag. Känns inte det minsta och känns ju inte direkt som jag har lust att fira- ett dygn efter pappa somnat in.. Satt och storgrinade igår kväll. Haft svårt att ta in det, att pappa inte finns mer. Han lider iaf inte längre vilket är skönt och visst var det nog det bästa. Det jag är mest ledsen över är att han dog i sånt dåligt skick och i ett sjukhusrum utan sin kära katt. Hans katt var ju nästan allt för honom.Minnet av synen av honom är hemskt jobbig, eller snarare jobbigast. En gulvit kropp, avmagrad, och fullpumpad av morfin. Men nu sover han och jag tror ju att själen går vidare när kroppen av kött och blod gett upp, så hoppas han kommer och spökar för mig. ;) Nu säger jag kram till er alla, och tänk på att ta till vara på era kära och visa dom kärlek och respekt så länge dom finns i livet..


Vila i frid Far.

Vila i frid kära pappa!
Sista gången innan nu på sjukhuset, som jag såg honom.. <3
Stackars pappa, han ville inte dö. :¨(


Lite sista julshopping i gallerian och ita...

foto074 (MMS)

Lite sista julshopping i gallerian och italiensk pizza med Cindy. Nu 3 öl på harry b. Sjukt nog träffade vi på Ola här oxå av alla ställen i hela stan.. Försöker fördriva tiden lite med annat än jobbiga tankar. Men tankarna går ändå t pappa som fortfarande ligger på sjukhuset i östersund. Han började bli bättre men så hade det tvärvänt inatt tyvärr.. Usch. Så jävla jobbigt.:-(


Jag somnade utan sömnis igår natt. Hallelu...

Jag somnade utan sömnis igår natt. Hallelujah! Nu ska vi se om jag kan köra en repris. Hoppas hoppas! Godnattpuss!


SnowJoggers!!

Hur jävla ball är inte dom här då?Coolers!!

Tråk.

Fredagkväll och ingen Jay. Trist. Läckerbiten vann iaf men det anade jag första programmet.. =)Så grym kille! Mjauu! :p

Träningsvärk.

Både jag och M har träningsvärk idag.. Ha ha.. undra varför? Hm... ;-)Fan vilken dålig kondis man har alltså. Shit, vi är som changed båda två när vi ses. Mysigt att ha någon att mysa med när man mår som man mår.. och i vintermörkret uppskattas det väldigt mycket. Vi sitter bara här, (eller nej, vi sitter inte bara... ;-))håller om varandra och gosar. Kollar på Dexter och roliga serier på tv:n, men det räcker för oss! Just nu vill jag ha det så här och det får människor i min omgivning acceptera, och det gör dom också, iaf dom som känner mig utan och innan, dom förstår.

Pappa del 2.

Under Onsdagen när vi var hos pappa så var han "riktigt" pigg för att vara så sjuk så att säga. Pratade, skojjade och skrattade, men sa några saker då och då som inte alls stämde in, ungefär som en dement.. Han hade frågat Syrran vart den gröna korven var?.. Ha ha, då är man verkligen tvungen att skratta. =) Idag ringde jag till honom och han orkade prata litegranna. Syrran sa att han varit uppe och gått idag till dagrummet med en rullator. Vad glad jag blev, även om han troligen inte blir frisk igen. Hoppas innerligt att han ska piggna till så han får komma hem en sista gång till Cassander, hans älskade skogskatt på 11 kilo.. När vi var där så frågade han om Cassander kommer dit, det är som hans tredje barn, och jag vet om någon hur viktiga djur kan bli i ens liv, speciellt när man mår dåligt. Forts. följer.

Igår besök 1 med pappa; lugn men ändå orol...

Igår besök 1 med pappa; lugn men ändå orolig i kroppen. Hade svårt att prata och pratade mkt gojja, vilade och sov mest, men vid varje djupt andetag han tog så trodde jag o Syrran att nu somnar han in.. Besök hos pappa Dag 2; idag blev det en helomvändning, mindre smärta, pratade hela meningar och hängde mestadels med i snacket både med oss och annat främmande. Fick i honom hyfsat med vätska och soppa sen en liten chokladbit som han hade svårt att tacka nej till.. :) på slutet av dagen fixade jag till, och lekte fot-terapeut, på hans hemska igengrodda tånaglar och smörjde in dom rejält. Han tyckte det var väldigt skönt att få lite extra omtanke där och att han blev ompysslad, och det betyder även mkt för mig, att kunna hjälpa till o pyssla om honom i hans troligen sista tid i livet.. Nog om detta för idag, imorgon är en annan dag. Och nu ska jag ta och sova- helt slut av allt.


Dagens söta!

Dagens söta:

Ring ring till syrran.
Lea svarar;

Hej! Vem är det?
-Det är moster.
-ÄR det MOSTER? Heej!
-Vad gör du då?
-Vi ska snart äta.
-Är du frisk nu?
- Nej inte direkt.
-Hur går det med katten då?
-Det går bara bra. Vet du vad? Den är buusig.
-Ja det förstår jag, vad roligt. Vad roligt att du har en egen katt att busa med nu då. Jag ska köpa med mig något i julklapp till honom, så kan vi busa tillsammans när jag kommer upp i jul.
-Ska du? Jaa gör det. hi hi.

(Lea säger till Wilma som hörs i bakgrunden.. -Wilma du får inte lyssna nu..)

-Vet du moster vad jag ska köpa till Wilma då i julklapp?
-Nej vadå?
-Jag tror jag ska köpa.. en sån där man sparar i... eller..
- En sparbössa, spargris?
-Ja, eller jag vet inte. Eller nej eller- jag köpa ett tuggummi.
-Jamen gör det du, det blir ju jättebra. Så kan du slå in det jättefint.
- Mm.. Nu ska vi äta. Hej då!

Hon är ju för söt syrrans lilla Lea 5 år.

Tror ni jag fick prata med min syster då? Nää.. får ringa om igen..

..det var lika bra att köpa storpack tyckt...

foto029 (MMS)

..det var lika bra att köpa storpack tyckte jag.. ;-) Nu ska det smaka. Mmm..eldorado.


RSS 2.0