Nyttiga Leoparden

Ni kommer knappt tro mig. Det är nog första gången på typ extremt lääänge jag inte köpt något onyttigt på affären, dessutom gick jag dit, tog väl en 25 minuter, och planen var ju att gå tillbaka men det började regna så jag passade på att handla massor och sen så fick det bli en plankning på t-bananen hem.

dagens inköp;

äpplen
morötter
fetaost
en korg med kiwi
kidneybönor
stora vita bönor
bönblandning
sallad
keso
riven mozarellaost
matfett (okej det är väl onyttigt men det måste jag ha till pajdegen imorgon..)
rökt skinka
rökt kalkon
frysta haricot verts

Nå, är jag inte duktig så säg!? Inga snacks, inget godis!! Nästan inga kolhydrater! =) Åh vad jag känner mig duktig som inte ens kollade på varken godis eller chipshyllan!

Har käkat lite yoghurt och flingor till frulle, sen naturdietdryck x2 och en omelett med morötter, rökt skinka, och lite mozarellaost till middag, sen blir det nog en naturdiet till kvällsfikat.. ;-) Ska få igång förbränningen och äta minst 5 gånger per dag också. Så nog ska jag gå ner dom här 8 kilona snart.

Just ja, köpte nyss en stegräknare också på Tradera för 19 pix där man kan kolla kalorier och km man gått plus steg såklart.. YEAHJ! life is beautiful!  Kände inte av pollenet ett dugg heller på min promenad efter min kur med 2tabletter, kortison-nässpray och kortisoninhalator. Håll tummen att jag klarar mig med de här medicinerna, skulle vara underbart att få vara frisk några månader per år iaf. :)

puss å smisk!!

Nytt jobb, pollenallergi, amstaff och tatueringar..

Visst har jag glömt att berätta att jag fick jobbet som vikarie på tantolundens grb!? =) tjihoo :) superduperfinemang! Ska börja på intro nästa vecka, sen blir det väl jobb mest hela sommaren för mig, men det ska bli skönt att ha nåt att göra om dagarna och få in en massa cash. Fick lönen jag begärde som är 2600 kr mer än vad jag haft i lön nu, så det kommer sitta fint i skattkistan sen :)

Fk har strulat till det så jag fick ta mina sista besparingar för att betala räkningarna så länge, och 300 pix gick direkt till medicin idag. Trist men sant. Var till hälsocentralen och sen apoteket och sen kom jag hem med en hel påse med mediciner. Usch. Verkar som jag har astma också, fick iaf nån inhalator med kortison, sen ska jag på återbesök om en månad. Hoppas det ser bättre ut då. Blåste bara lite över 400 i den där apparaturen, jag skulle kunna blåsa runt 480 enligt doktorn.. aj aj.

Å bara för det, för att jag inte har så mycket pengar nu, och alltså noll kronor kvar av sparisarna så hittar jag såklart massa fina vårkläder och en ny tatueringsstudio som öppnat precis bakom knuten. Dom var supertrevliga, och det såg lovande ut och han skulle kolla upp lite till mig tills på fredag. Priserna är lägre än East Street- (otippat-not!)men lägre priser än dom har väl dom flesta, trots att dom på ES säger att det inte är något dyrare där än någon annanstans... Jag är i vilket fall bara glad över att hitta en studio där jag bor som har duktiga tatuerare och humana priser för konstverken. =)

Så summan av kardemumman;

*då har man astma då- som ett brev på posten- man tackar.. :/
* inhandlat massa pollenmediciner på recept- gode gud måtte det hjälpa så jag får vara frisk i sommar!!
*kanske tatuerar mig i slutet av maj om jag får pengarna från FK nångång.. :)
*tjejen som jobbade där hade en sååå fin amstaff såklart (allt för att jag skulle bli avis såklart.. ;-) )som jag gosade med- vill också haaa!

Ska kolla in deras hemsida nu, tatueringsstudion alltså, sen ska jag börja leta, det jag söker..

Tjing!

4 dagar i norr

Då var man alltså hemma igen efter 4 härliga, men intensiva, dagar i norr.


Torsdag:
Tunnelbanan fick nåt el-fel och jag hade sen 5 minuter på mig från t-centralen till tåget mot Bräcke. (okej jag suger på att passa tider- särskilt morgontid- och hade jag varit tidigare ute så kanske jag kunnat undvika den här stressen.. men men- alltid lär man sig nåt nytt..) Kan säga att jag sprang som en atletisk dopad löperska genom allt folk med dragväskan i högsta hugg och blev både svettig å andfådd, men jag hann med tåget, vilket var huvudsaken.. Hade självklart oturen att sätta mig i en vagn med 6st 20+ tjejer på väg till Åre som började drack öl 8 på morgonen och ljudnivån och sällskapet var inte alls det man önskar sig tidigt en morgon direkt.. Snackade lite med den alkohol-luktande trevliga konduktören som kollade upp hur det såg ut med platser och fick sen en härlig och skön plats i 1a klass bara för att "jag var så trevlig".. Sov några timmar och sen vips var jag i Bräcke. Träffade mamma och syrran och kidsen. Busade med Wilma och Lea i lekparken. Käkade mammas goda öl-stek med gräddsås. Kollade på foton från när syrran m familj var i Egypten. Sen sov jag gott hos mamma, på den gamla madrassen från förrådet som jag alltid brukar sova på.

Fredag:
Uppe med tuppen igen. Käkade frulle å packade ihop för att åka in till Östersund. Mamma var på Kupan som jag gick förbi för att säga hej då. Där träffade jag min gamla bildlärare, numera rätt gammal och nerdekad, men ändå en skön typ. Han var min favvolärare på den tiden, kanske just för han var så nerdrogad å skojjig. :) och för att jag alltid älskat bild på skolan.. En kopp kaffe och en kvart senare så tog jag sedan länsbussen mot Östersund med ett gäng fjortisar. Alltid lika kul att höra deras snack, och om jag ska erkänna så saknar jag allt den tiden mellan 14 och 20- det var en händelserik och rolig tid.. En timme och 25 minuter senare kom Linda- min Linda- och mötte mig på busstorget. Låste in väskan i en sån där box och sen gick vi på stan i massa timmar, för att avsluta med en kebab. Jesus vad gott! (Finns ingen godare kebab än den i Östersund!!) Sen tog vi bussen mot L men hon kom på att jag glömt resväskan på busstorget i boxen så det var bara att vända om.. Förvirrad som vanligt. Skrattade gott och sen kom vi äntligen hem till henne. Duschade och sen började vännerna ramla in; *sminka *dricka alkohol *skratta *skojja* *älskar er såå mycket!* Sen tog vi en bulle till G3 eller "Plaza" som det heter numera. Hade det jättekul verkligen! Lyssnade och rockade till ett band som spelade hårdrocks-covers, och sen gick jag iväg å upptäckte att dom hade ett "reggaerum" där jag stod å gungade också titt som tätt. Träffade en del gamla vänner och en gammal kärlek. Myspys som attans! Väldigt lyckad kväll!!

Lördag:
Bakis- men ändå inte så fasligt. Mest glad och tillfredställd efter en underbart rolig kväll och mysig natt. =) Fick ju börja med en promenad hem då jag hamnade hos gamla kärleken, eller ska man säga det gamla varje-lördag-på-källarn-ragget!? Ja ja whatever, jag var kär i han iaf, en rocker, och vi sågs ett bra tag varje helg på den tiden tills han skaffade tjej och jag blev ledsen...soooooom vanligt. Well. Han är ju bara för go den här killen, och hade jag bott i Ösd nu så hade jag ta-mig-fan friat typ. Nä kanske inte, men ja ni hajjar. En väldigt bra kille helt enkelt, som jag återupplivade gamla minnen med och snackade massor med under natten och morgonen. *Sked *sova * mysa (*god damn- me still like u boy! ;-)*)
Efter morgonpromenaden hem till L blev det lite godis i soffan och snack sen sov vi några timmar och efter det var det dags för den sedvanliga bakispizzan från Reveljen. Jesus vad gott- igen!! Efter det fixade L hem bilen så vi slapp åka buss, och åkte till Agnetha först och träffade lilla Joline och William, hennes sockersöta barn, för att sen åka vidare till Sandra och träffa henne å Fredde å deras också så sliskigt söta ungar :) Skitglad att dom hängde med ut i fredags också och tog lite barnledigt- det är dom värda! :) Sen hem igen till L, kolla film å käka godis. Ola ringde en sväng och det visade sig att han var i Östersund också, han hade fått nåt ryck och åkt upp, så vi bestämde att jag skippar tåget och åker bil med honom hem istället till Estockholmo- sketabra! Sen gick jag och L och lade oss och snackade massa gojja i flera timmar innan vi somnade sött vid halvtre tiden.

Söndag:
Vaknade vid 9 och klev upp ap-trött, men bestämde mig för att ta tåget ändå så jag skulle komma hem i tid. Gick å handlade på Ica i sista minuten och sen skjutsade L ner mig till tåget. Precis när jag dragit ur väskan så... åker tåget... utan mig. Jag missade alltså tåget. Sjukt nog så började jag bara skratta och tänkte att det löser sig ändå för då åker jag med Ola iaf då. :) Kändes som ödet på nåt sätt och vis att jag skulle vara kvar över dagen, fick ju lite extratid med L och M och deras söta dotter Marielle, vilket var roligt såklart. Sen blev det en kebab till, YES, och sen kom Ola förbi och hämtade upp mig efter 16. Stannade till i Bräcke på vägen hem för en kopp kaffe hos morsan, och sen åkte vi vidare mot Sthlm. Resan gick relativt fort. ca 6 timmar i körtid, och då hade vi ändå två st toa-stopp.. och åkte förbi en trafikolycka- usch vad otäckt- men kom iaf hem och framkört till porten vid 23:30, så så jättesent blev det alltså inte trots allt, och jag är glad att jag missade tåget, för jag och Ola har alltid så kul ihop, å det kändes bara som nån timme för vi snackade konstant hela vägen ner till Sthlm.

Vill bara säga tack till mina närmaste vänner för att ni kom i fredags och för att vi fick en jättehärlig kväll tillsammans! Jag lovar att jag ska försöka komma upp lite oftare hädanefter. Jag och Ola satt t.o.m och snackade om att eventutellt flytta tillbaka nångång i framtiden. Vem vet. Kanske dyker jag upp igen och gör stan osäker... ;-)

Puss å kram på er! Tack för att ni finns!

Vänner kommer och vänner går, men endast dom äkta består!


  Agnetha    Linda    Sandra       Cissi

å jag..

"Ibland"- Tågpoesi på räls - del 2

image235

Ibland ser man trött och söt ut och konduktören kommer tillbaka.

Ibland är tåget inte fullbokat.

Ibland är det en jättesnäll konduktör.

Ibland säger konduktören;



- "Vanligtvis gör vi inte så här men du är så trevlig så du kan sätta dig i första plats".

Ibland blir man extra glad :)


Thank u alkohol-luktande konduktör!!




(Och ja, jag vet att det numera heter tågvärd egentligen men det skiter jag i, jag tycker om ordet konduktör, precis som det hette förut, låter mycket stiligare. :) )

-----
(skrivet på tåget mot östersund i torsdagsmorse..)



"Ibland"- Tågpoesi på räls

image234


Ibland är det något el-fel på tunnelbanan.

Ibland  händer det när jag ska åka bort.

Ibland får man då 5minuter på sig att hinna till tåget.

Ibland blir det riktigt svettigt.

Ibland håller man på missar tåget.

Ibland är det jobbigt med onumrerade platser.

Ibland är det riktigt störande med 6st skrikiga öldrickande 20åringar på väg till Åre kl 8 på morgonen..

Ibland finns det en snäll konduktör som ska leta upp en annan plats åt mig.

Ibland längtar man bara bort.

Ibland vill man bara döda.   



Fy fan vilket liv det är här...!!


..........
(skrivet på tåget mot Östersund i torsdags morse..)


Are u?

 

Ibland lagar hon mat

Så här på vårkanten när jag börjar piggna till efter vinter-idet tycker jag det är skoj att göra vardagliga saker igen, så som att laga mat. Går aldrig på något recept utan bara testar mig fram och lägger i det jag tycker om! Ruccolasallad, kvisttomater, avocado, riven mozarellaost, oliver, rökt kalkon, toppat med krossade tortillachips, tänkte att det skulle bli som krutonger och det var jättegott. Olivolja+vinäger och kryddor.

  Min goda kycklinggryta innehåller, kycklingfilé, jordnötter, bulgur, wokgrönsaker, soya, matlagningsgrädde, pressad vitlök, honung, cayennepeppar, chilipeppar och curry. JAM jam! Ät det som det är eller lägg det t.ex i ett tortillabröd. :)

 En annan variant av min "ruccolatallrik".. med ruccolasallad, körsbärstomater, mager salami, avocado, fetaost och oliver. (Ringlar över lite olivolja och vinäger också, samt citronpeppar och salt.) Till det en bit baguette med färskost och vitlökskrydda..

 Spenat och ost-paj med fullkornsdeg innehållandes spenat, ägg, fetaost eller keso, oliver, skivade tomater och ännu mera ost på toppen. :=)
 En kväll gjorde jag till och med omelett för första gången i mitt liv, och det var ju faktiskt riktigt okej, gillar inte ägg så värst, men blandade i grillkorvbitar, tomater, ost och lite kryddor och det vart nästan som en varm god macka :) vilken surprise liksom..

Nu fick ni kanske några nya matidéer.

Då gränsen är nådd på Tradera.


Visst är det roligt att både köpa och sälja saker på Tradera! Smart, smidigt och du tjänar ofta på det. Jag köper en hel del, mest hudvård och smink eller saker i fint skick. Men gränsen måste ju ändå vara nådd då folk köper begagnade svettiga gympadojjer!?? Köper nån verkligen sånt?



Jag skulle aldrig ens i min vildaste fantasi sätta ut en sån annons eller köpa nån annans svettiga gamla gympadojjer...  Blir äcklad bara jag tänker på det...

Fy fäen!

Dagens citat.

DAGENS CITAT:

Peter de Vries -Alla avskyr mig för att jag är så allmänt omtyckt.

KUKEN

MEN SATANS JÄVLA HOOOOOOOOOOORFITTTTTTTTTTTTTTA!!!!! DATORN HAR FÅTT KNAS OCH BLOGGEN MED!!!!!!!!!!!! skrev ett långt dröminlägg igen som var riktigt skoj och handlade om östersund å shopping å hur jag insåg att jag aldrig ville flytta tillbaka då dom hade byggt in stan i en enda stor galleria och halva stan såg ut som plattan med massa stånd å bara massa krafs å skit.. och man hittade verkligen ingenting och ingenstans och Östersund hade helt förlorat sin gamla charm.. Hade världens snyggaste gröna mockajacka också.. i drömmen och jag hade blekt tillbaka mitt hår som dessutom var till axlarna igen..

ja ja nåväl.. har så mycket konstiga drömmar, och sandra visst är det samma för mig, når aldrig heller mitt mål..

Nu ska jag ut och gå och försöka jogga en bit också, tro mig eller ej men för 4 dagar sen vägde jag 3 kilo mer- helt kul det här. Det enda jag ändrat på är att jag slutat äta skit på kvällarna och istället tagit en naturdiet och äpple istället..

Veryy good! Just ja, jag har gjort situps 3 kvällar också..

bajj bajj

Allt var en dröm..

Jag hade sex med en kille som jag sen skar halsen av med min vässade nagelglasfil.. sen skar jag halsen av en massa fler, både barn och vuxna, men inte mörkhyade barn. Jag tyckte dom hade varit med om nog mycket skit i livet. Vi var i ett hus och i vissa salar hade dom lektioner som vi fick smyga förbi. Ett tag var jag ute och haffade några tjejer att ta livet av..

Jag skulle flytta också mitt i allt, min f.d styvfar hjälpte mig, med motorcykel och ett lass bakom. Jag var livrädd där bak på motorcykeln och planerade att döda honom så fort han hade hjälpt mig, men jag tänkte att det får gå eftersom mamma hade druckit och han var den enda som kunde köra.

Efter ett tag kom jag på att vi glömt katterna, så då åkte vi tillbaka och hämtade dom. När jag sedan kom fram till min nya lägenhet, som var min gamla gymnasielägenhet, så visade det sig att den var upptagen och att jag inte kunde flytta in förräns om två veckor. Jag öppnade och tittade i bagaget så hittade jag inte katterna, panik, men min syster sa att dom hade frysit ner dom för att dom skulle få plats. Katterna såg ut som kanelbullar och vi skulle prova värma upp dom och hoppas på att dom levde. Jag tinade upp ena katten, och den rörde sig och den var svart- det var Selma, fast hon såg ut som en rensad svart fisk med geléögon, helt livlös men ändå vid liv. Jag var helt förskräckt att dom hade frysit ner dom sådär, men syrran försäkrade mig om att dom fryst ner dom i "delar" och att det nog skulle gå bra.. Kasper överlevde ej, och sen visade det sig att Selma också dött, så vi spolade ner dom i toaletten och jag var utom mig av sorg. Grät och grät men tänkte att det inte var så mycket att göra något åt. Tänkte att jag får ta hand om den där chokladbruna perser-kattungen istället som var sjuk som fanns i ett hus vi höll på städa.
image225 Kasper och jag.



image226 Selma gotjejen.



Jag kan säga att mina drömmar är äckligt verkliga och jag drömmer ofta mardrömmar, till stor del pga den medicin jag äter, och jag blev otroligt lycklig när jag vaknade och insåg att mina katter låg bredvid mig levande som vanligt..



"Drömtydning":

*Jag ser för mycket på skräck
*Mina katter betyder nästan allt för mig
*Jag litar inte på människor
*Jag är arg på min f.d styvfar
*Jag litar definitivt inte på killar..
*Jag har en massa underliggande aggressioner...



Eller vad tror ni?

Tillsammans är man mindre ensam

Om du gillar filmen Amelie från montmartre så ska du se denna filmen;  Ensemble, c'est tout (Hunting and gathering, eller Tillsammans är man mindre ensam) som också är helt underbar!!

Att killen i filmen är drop dead gorgeous är inte heller ett minus.. och Audrey Tautou är fantastisk som vanligt.
 

Everythings comes to life



Sjukt skön film som jag väntat alldeles för länge med att se! :) Se den!

Plastik-beroende! Oh my (cat) god!



Jocelyn Wildenstein, ålder okänd, sägs vara världens mest plastikopererade kvinna. Hon har lagt ut närmare 25 miljoner kronor på besöken hos sin plastikkirurg

Jocelyn Wildenstein sägs vara världens mest plastikopererade kvinna. Hon sägs ha spenderat 25 miljoner för att se ut så här.

Nån som är avundsjuk? 62 år och ändå "ung och vacker".. Stackars människa.

Dagens poesi

Där bakom, där ute, där låg den, en dimma.
Men än dock jag kunde där bakom förnimma;
bergen, luften, skogen och livet,
som den fick mig att känna jag vill ta för givet.
Solen gick upp och sen gick den ner,
 och dimman den kom, där ute, igen.

Livet försvann i dunklet min vän.







**/Leopardhonan/**

Otrevliga ordningsvakter- rauuus!

Bio och ta några öl för mig och Cindy blev inte riktigt som planerat.. fast det var väl ingen som trodde nånting annat heller!?

Okej, bio gick vi ju faktiskt på, och ja, några öl blev det, men till dom där "några" ölen så blev det även två 4:or minttu var, så det slutade med att vi blev rätt dragna. Var på Göta Källare kvällen till ära. Fick inte komma in på Kellys p.g.a den där jäger-i-väskan-historien, suck, försökte övertala honom igår att det inte var min flaska, men nä jag var inte välkommen dit nu på "en tid". Vad är "en tid" då undrade jag? Handlar det om en månad, ett halvår? eller vad? Blir ju fan knäpp nu när jag inte får gå på mitt favvo-sunk-hak, snyft, men jag får väl skylla mig själv antar jag.. Han kunde inte svara på det men medhavd sprit var alltså inte tillåtet på stället där det fan går omkring kriminella idioter helt öppet och fritt, och folk som bråkar och är allmänt stökiga. Vad gjorde jag? Jag tog en hutt jäger ur en flaska, sen var det alltså kört. Stammis som jag är så tycker jag han borde ge mig en varning och sen om det händer igen kanske ge mig ett besöksförbud i sådana fall.. men nä rå. Vakt-tönt. Kan inte vakt-Micke komma tillbaka så det blir nån ordning igen?

Well, ja vi gick ifrån Kellys efter mitt inte så effektiva övertalningsförsök tydligen, och på väg därifrån kom två snubbar med gratisbiljetter till GK som vi tackade och tog emot. Varför inte tänkte vi.. När vi kom in kände vi oss jävligt malplacerade. 23års gräns men det kändes mer som 18 ett tag, och såna skrikiga småbrudar orkar jag ärligt talat inte med, men bestämde oss för att göra ett försök. Det var ju bra musik som spelades av 2st dj:s så det blev ett antal öl, minttu och dans, och vi hade det faktiskt jättekul där i källaren. :)

Idag är jag så fruktansvärt bakis att jag inte varit med om värre på väldigt länge. Har legat exakt hela dagen förutom när jag gjorde ett försök att käka mat men som sedan kom upp lika fort igen, och en huvudvärk utan dess like. Nu har jag varit uppe en timme, käkat två hårdbrödmackor men känner att skallen värker av att sitta framför datorn, så det blir väl till att gå och lägga sig igen.

Jag som tänkte kolla på en film, för bio med greken blev inte av ikväll, han skulle på nån indisk fest istället så vi sa imorgon preliminärt. Vi får se om han hör av sig eller inte efter att jag min dumma jävla fylle-idiot såklart ringt å messat i fyllan. Alkolås nästa som sagt. GAH vad jag inte gillar mig själv ibland när jag är full.. Förmodligen inte heller den vakt på GK som jag skällde ut och tyckte skulle byta jobb och förpassa sig till Vitlöken i Vårberg istället.. eller varför inte ett kontorsjobb!?

Varför är nästan alla vakter så djävulskt otrevliga?
Har dom noll tolerans och ingen som helst servicekänsla kanske dom borde jobba med nåt annat än ett serviceyrke som det faktiskt är. Blir så less på ignoranta ordningsvakter som tror dom är något och bara är otrevlig helt utan anledning, det händer otroligt ofta i Sthlm enligt mig och andra. Usch på er! RAUS!!!

TJihooo

Åh vad jag är glad idag. Underbar dag!! =)

Varför behåller jag för mig själv, men ett samtal imorgon om nytt jobb skulle sitta som en smäck på det här! 


 

Till Linnéa K.

Du sjunger så äckligt bra att jag är tvungen att låta andra få höra din vackra stämma.. så jag länkar till dig här! Jag blir ju nästan kär.. Så säg nu inte att du är 17 för då blir jag ju klassad som pedofil... ;-)

länken syns inte men klicka under den här texten.. texten har råkat blivit vit när jag grejjat med designen.. www.liinneak.blogg.se

....

Sakta ner eller dö!

Up and away we go..

Jag ser en starkt uppåtgående kurva på min statistik över läsare igen. Det glädjer mig verkligen :) Keep on reading!

A nosejob please!

När jag nu kollar på föregående bild av mig själv kan jag lätt konstatera att jag aldrig aldrig nånsin kommer acceptera min näsa, även om jag ibland fått för mig att det är lika bra- det är den värsta assymetriska näsan som finns på denna jord!! Fy fan vad jag avskyr att se den på en bild rakt framifrån.

Så fort jag blir rik blir det a nosejob! Nån som vill supporta med några kronor till Saras-Nya-Näsa-fond?

Bara att maila så tar jag tacksamt emot alla slantar.

Fan jag gillade ju mitt nya hår-men nu har jag plockat ur det. Delar

DSC00899.JPG
Fan jag gillade ju mitt nya hår-men nu har jag plockat ur det. Delar lossnade så jag blev less på att Limma tillbaka hela tiden. Måste nog härda limmet med en hårblås nästa gång, för jag har hår kvar så jag kan göra en gång till om jag vill:) Nu ska jag bara få ur allt lim från halva skallen..Köpte inget borttagningsmedel.. Men det funkar med nagellacksremover vet jag, först blir det nog en balsamkur-då bör en del lossna.. Kan ju hoppas så jag slipper köra runt med aceton i håret, vilket jag gjorde när jag tog bort en hårförlängning som jag gjort på en hårsalong i malmö.. Det funkade men då rök nästan hela håret- ja mitt eget hår, men nu har jag inte så mycket att förlora ändå eftersom det är så kort. Nej idag blir det träning av nåt slag- droppen är ju när ett gammalt strul frågar om man gått upp i vikt liksom...
Fan vad jag e hungrig!

Get over it.

Det finns en människa där ute som säger sig må så bra och inte lägga energi på andra "bittra" människor. Att man skulle rå för allt skit som hänt i sitt eget liv alldeles själv osv osv. Vilket jävla bulllshit säger jag. Ändå förvånas jag av att hon ständigt skriver om det gång på gång och inte verkar kunna släppa saker som hänt en vecka i oktober.

Tragik på högsta nivå. Get over it....!

Full och nerdrogad på det.



Jag och Tess i högform på Anchor.

Träffade mycket trevliga människor. Två tonåringar från Borlänge, ett nytt ragg och ett gammalt ragg som frågade om jag hade gått upp i vikt- ja det har jag å du har gått ner i vikt å ser ut som skit hade jag lust att säga, men ändå hängde han mig hack i häl hela jävla kvällen och gav inte upp heller..

Annars skitskoj förutom att jag fan i mig är säker på att nån lagt nåt i mitt glas, för 1½ timme var jag med om det äckligaste jag varit med om. Gick "normalt" till toan, efter jag kissat och skulle gå ut så bara tappade jag balansen, hela rummet rörde sig, ja inte som i när man är full även om jag var rätt full, men utan som i att röka på typ..Fick gå i luften med händerna och sträcka mig efter nåt att ta i hela vägen fram till sittplatserna och sen drack jag vatten och satt ner i över en timme, helt borta. Fy vale. Jävla idot som gjort det. Andra hävdar att jag var packad, men jag vet skillnaden på känslan av att vara packad å borta och när något inte står rätt till.

Mot slutet dansade vi och sjöng å hade svinsköjj, även om vi båda vart jävligt på pikkalurven. hö hö.


Anchor

Tess är barnledig och jag är..ledig.. så nu drar vi ut.
 
see ya!


Hip-hoppar-tomte

Helgen som gick;

Fredagen spenderades på en jobbintervju som gick sketabra, på Tantolundens gruppbostäder, samma ställe som Petra jobbar på. Chefen skulle bara ringa mina referenser och sen höra av sig i slutet av nästa vecka. Lönen jag krävde, vilken är 2600 mer än vad jag tjänat nu per månad, tyckte hon lät helt rimlig med mina erfarenheter, så det är bara att hoppas på som attans, för sen ska det tjänas kosing i sommar... så ni hajjar ju lyftet isf, och ska jag fortsätta på mitt gamla jobb också så kommer jag kräva en höjning där med.. annars får det va!

Sen intog jag och Cindy diverse alkohol och drog ut på Kvarnen. Det var helt okej, träffade en liten tomte som bjöd mig på minttu och var lite allmänt knepig. Frågade hela tiden om jag trodde han var fattig? eh hrm.. typ nä, jag bryr mig inte.. och slängde fram sitt kreditkort vitt å brett. Tjejerna klungades runt honom, där bakom oss, så jag undrar om han var nån slags celebritet eller.. Han såg ut som nån slags mini-hiphopper å han tyckte jag var läcker hörde jag.. ha ha. Man tackar iaf för spriten. Den satt fint, å jag köpte en 6:a  Bloody Mary också å njöt av livet.

Sen drog jag och Cindy till korvmojjen på hörnet, käkade en sliskigt god langos å drog hem med t-bananen. Cindy sussade över och hon drog hem dagen efter innan jag knappt slagit upp ögonen. Jag hade mumlat i sömnen och haft mig, själv tog jag mig inte upp förräns vid 19-snåret igår. Så det var den dagen det..

Idag söndag sitter jag här med datorn i knät i soffan, och är fortfarande iklädd min gröna morgonrock. Funderar på att gå ut och promenera en sväng, eller ska man ta itu med lite tvätt? Kanske blir både och till och med..



 

Grr, mjauuu, voff!!

När våren tittar in så börjar det pirra i dom nedre regionerna, eller ja i hela kroppen, inte sant!? Då skulle man haft den här godbiten att hugga tänderna i. Ja, jag vet att jag har visat herr "Sawyer"- Josh Holloway- förut, men några bilder mer eller mindre kan aldrig skada på den här vackra skapelsen..

Glad.. ehm. vår på er, och nattinatt!



 GRRRR, mjauuuu, voff!!! *slick*

nattbloggeri

Selma sitter här bredvid mig och datorn som vanligt. Jag tror hon väntar på att jag ska gå och lägga mig nångång så hon också får krypa ner bredvid mig i den härliga sängen. Men jag vet inte om jag ska sova eller om jag ska kolla på en film innan. Jag tror det får bli sova, om jag nu kan sova.. Sov ju faktiskt 6 timmar i sträck härom veckan när jag tog en onico istället för en vanlig snus när jag skulle sova, men tyvärr har jag ingen sån nu, bara vanlig härlig nikotinfylld variant. Sova 6 timmar i sträck under natten var ett mirakel.. Hoppas det kan hända igen, soon.

För övrigt funderar jag på att ringa chefen snart fast jag inte vill. Däremot vill mitt bankkonto det.. och min kropp vill också sätta igång med något. Blir ju helt fucked up av att bara vara hemma också, även om jag vet att det inte går att styra än. Men snart. Våren tittar in vissa dagar= solen och de kvittrande fåglarna- och jag hörde det ryktas att uteserveringen på medis har slagit upp portarna, och då behövs pengar, till massa kalla öl med vännerna. Så nä, det får nog bli till att jag tvingar mig själv till att börja jobba snart igen även fast jag inte vill tillbaka till gamla stället..

Men vad gör man när plånboken skriker efter dom där papperslapparna?



Vi drar till norrland istället!

Ja Smulan hon undrar om jag har permanentat nångång, och visst har jag till å med det! :) Mig själv såklart- så det är redan avklarat för längesen :) och det kommer alltså inte bli några bilder på det på ett tag.. även om jag också gillar krull-krull. Så det ska jag nog kunna fixa som en vals. :) Det blev faktiskt jättefint då jag gjorde det, tyvärr var håret så urblekt för jag hade ju hållt på som vanligt å färgat å blekt tillbaka å färgat igen å blekt igen, så jag klippte av det sen för då var det som tuggummi.. Det var by the way den gången jag färgade och blekte håret 5 gånger på 8 dagar och sen permanentade det själv ovanpå det..

Nej- t.o.m mitt hår dog av det
även om jag har en satans bra kvalité på barret..  håret la av kan man lugnt säga..

Jag och Mary åker till Ösd den 24 april så vi kanske får en kvart över då ;-) Nä skämt åsido- mycket som ska ses å många som ska träffas så det är tveksamt om jag hinner eller har lust med det då :S

Men boka in den helgen för då blir det partyyyyyy!

Fika aldrig på H&M!!!

Jag och Cindy var på stan igår. På ena HM på Drottninggatan har dom öppnat ett fik mitt i butiken så man kan shoppa å sen ta en fika. Vi tyckte det var en bra idé och det var ett fint pris dom hade att erbjuda för dagen. Latte och en muffins för 30 spänn, så vi gick in och beställde.

Detta var muffinsen som ingick. Jag var tvungen att skratta och säga att det fan i mig var det löjligaste jag sett, och vilket lurendrejeri. Jag trodde hon i kassan skämtade, och hon tog det tydligen personligt eftersom hon sen sa att jag inte behövde beställa om jag inte ville.. Jag svarade då att jag pratade med min väninna och inte henne... Sen när jag skulle ta ett glas vatten och hon kom ut med våra lattar så sa hon till Cindy att "här får ni en till var om ni var extra sugen".. Vilket jävla skämt!! Om vi var extra sugen? JA, vi var sugen på en muffins, och muffins på fik brukar ha en omkrets på ca 10 cm iaf... den här såg ut som en liten chokladboll...... och äcklig var den.

PINSAMT!

Hade jag suttit där Cindy suttit hade jag sagt åt henne att byta jobb för fan om hon inte kan ta att kunderna tycker det är ett jävla lurendrejeri och om hon inte kan hålla god min och visa lite servicekänsla.... Nej ingen servicekänsla och trevlighet.. Ovanligt?- nä, vi bor ju faktiskt i Stockholm.. Den mest O-servicevänliga shoppingens stad tyvärr, och jag förstår verkligen varför dom ofta och gärna anställer människor från norrland och skåne.. Vi har iaf känsla för personlig service och kan ta skämt med ett léende på läpparna ist för att bara försöka stå i ett fik och se bra ut och snäsa av kunder som oss- som tycker det är konstigt att få ett erbjudande om en kaffe och en muffins och blir så fulla av skratt och drar av några ironiska skämt då muffinsen visar sig vara i storlek med en femkrona.. Ja ni kan ju själva tänka er hur glad man blir när man är sugen på en fet fikabit till kaffet..

Ett skämt;

image222

Studio Sara.

och ja, jag gjorde det själv i badrummet som vanligt. håret var det rea på, 150 spänn, fast äkta hår, och limmet 110kr på Tai Mahal.

Riktigt kul. Så nu kan jag limma hår också, var ju superlätt, även på sig själv, enligt mig iaf. hihi.

Visst ser jag gaaalen ut :)

Har toksminkat mig på skoj bara som en galen fjortisrocker skulle sett ut typ.. :)

här är lite bilder på när jag håller på å fixar å när det är klart..


       

  image221

ibland e det kul att leka galen rockstjärna. Nu har jag limmat i massa

DSC00880.JPG
ibland e det kul att leka galen rockstjärna. Nu har jag limmat i massa löshår.. Så nu har jag en rockig hockeyfrilla igen. Kanske t.o.m kommer in på kellys igen i helgen om jag lurar dom med håret. Ha ha. Vi råkade ju bli utkastade sist då jag så smidigt drog en norrländsk gest och tog en hutt jäger ur väskan.. Man e ju inte från norrland för intet- som jag brukar säga.

RSS 2.0