testing testing..

Oj så "vacker" min provblomma blev!.. Det här var svårare än jag trodde! :) 

Harmonimässan.

Varit i Solnahallen med Cindy hela dagen på Harmonimässan. Trevligt! Cindy är bra på att komma på roliga saker man kan göra, vilket jag suger på. Det är bra hon drar med mig ut på lite action! :)

Handkräm, sheasmör, hennafärg och en jättefin kalender blev det! :) Ikväll ska jag googla på mönster och måla lite tatueringar på mig själv! Nu; v i l a! Galet trött efter att ha sovit för lite och en massa känslomässiga issues.. Jag behöver en kram!..

Känner mig deppig. Gråtmild. Hoppas "bara" det beror på att jag haft slut på mina B-max 50 vitaminer och att det snart blir bättre igen. Beställde nya inatt, samt lite järntillskott och annat som behövs i husapoteket här hemma.  

Jobbade tiotimmarspass igår och det påverkar alltid dagen efter såklart. Men känt mig jättetrött sista två veckorna. Onormalt trött. Min kropp tycker förmodligen att jag överansträngt mig då jag jobbat halvtid i snart 2 månader med underbemanning på jobbet. Dvs extra tunga pass med mycket stress och full fart. Det tar sin tid att komma tillbaka när man varit långtidssjukskriven, det är ett som är säkert. Har tänkt jobba åtminstone 75% i sommar, men nu börjar jag komma på andra tankar då min kropp säger ifrån på en massa olika sätt. Jag får t.ex stresseksem av lilla minsta, raseriutbrott varvat med speedade dagar. Fast det är något jag får leva med tyvärr då jag är sjuk. Tungt men sant. Bara att acceptera och försöka göra det bästa av situationen. 

Saknar mina vänner. Blir inte mycket ork över att ses när jag jobbar. Och när jag är ledig behöver jag vila för att orka jobba. Osv. Önskar jag hade några vänner från Östersund här. Och Herr Lager som är utomlands. Saknar dom som fan! 

Live your life the way YOU want to live it!

Så sant! Tror att många människor tänker alldeles för mycket på hur a n d r a vill att man ska leva sitt liv istället för att faktiskt fokusera på vad man själv mår bäst av!? Ingen känner någon bättre än hur någon känner sig själv.. Lita på dig själv! Sluta anpassa dig så mycket efter "normala normen" och kör ditt eget race! 

Kram och nattinatt! 

Att vara kvinna.

Varje sekund "rekryteras" småflickor in i bordeller som sexslavar.. Inlåsta. Och här och nu- undra hur många kvinnor som i skrivandets stund sitter inlåsta i en lägenhet i Stockholm? Lurade till Sverige till ett bättre liv? Fruktansvärt! Såg just en dokumentär på kunskapskanalen. Dom yngsta flickorna dom tagit hand om i Kambodja och Vietnam, och räddat från sexhandel, var 2,5 och 3 år, svårt traumatiserade. Fy fan! Såldes på en bordell. Jag blir så äcklad av svinen som köper och säljer människor. Och dom desperata svinen som tänder på småbarn, eller som tror dom ligger med en tjugoåring, men som egentligen är 13.. Äckligt! Pedofili. Men så länge fattigdom finns så kommer sexslaveriet finnas. :( Föräldrar säljer sina egna barn. Tragiskt.

IDAG;

Jag gjorde det igen! Gick iväg för att handla en flaska vin till syrran som kommer på fredag.. Tror ni att jag handlade det jag skulle? Svar: Nej. 

Idag blev det fyra st tröjor (självklart exakt lika som jag redan har fast i andra färger- mkt smart!) mjölk, kokosmjölk, toapapper och semlor.. 

Life's a handicapped bitch! Ha en trevlig kväll! ;-)

IGÅR;

Alltså vad TRÖTT jag blir på mig själv!! Åkte till Farsta, främst för att gå på apoteket och hämta ut sömntabletter. Vad har jag med mig hem? Ett par jeans!

 Får åka till Medis då, dom stänger 23.. Såna här gånger är det tur jag bor i storstan! *Tröstäter en Japp på tåget och tjurar! Inte på Sveriges bästa humör idag.

Sjukt bra film!

Juliette Lewis levererar som vanligt. Jag har både skrattat och gråtit!.. Se den! 

RSS 2.0