jag måste vara den sämsta i universum på att göra slut

Jag måste vara den sämsta i universum på att göra slut.. Jag är fan.i.mig pinsam. Har redan skickat några "saknar dig"-sms..

Sist var det slut i ett halvt dygn eller nåt.. Men grejen är att det är så jävla jobbigt att göra slut. Jag hatar att göra slut, vare sig det gäller gamla vänner eller pojkvän. Jag kan nästan inte ens göra slut, för jag klänger mig fast i evigheter, fast ja kanske känt en tid att det inte funkar. Varför? Jag är kräfta, och så jävla mesig och känslig. Fan vad jag önskar jag blev född i något annat tecken, och hade sluppit bli så här jävla svansig å jobbig..

Ingen vill väl behöva göra slut, och jag blir nästan hellre dumpad än att göra slut, för när man själv gör det så vet man ändå inte om det är slut, för att jag i själva verket inte vill att det ska vara slut, och kommer han tillbaka, så tar ju mesiga dumsnälla jag tillbaka karln.. Men jag vill ju bara att det ska bli bättre.. egentligen..

Fan jag tycker ju så mycket om dig Darling! Varför beter du dig så här??

Men blir det någonsin bättre? Jag får för mig att jag verkligen bara markerar hur jag mår och protesterar över att mina känslor nått toppen på isberget. Men är det nån som förstår mig? Förstår inte mig själv oftast.

Jag vill inte göra slut, men jag har gjort det.
Eller är det han som vill göra slut med mig och undviker allt så han slipper göra det själv?

Äsch jag dravvlar nu, trött som fan, relationskriser gör en utmattad minst sagt och det är frustrerande att han fortfarande inte svarat på mitt mail, ringt eller skrivit något.

//Sad Sia
(sia kallade jag mig själv för en rebellisk period under högstadiet när jag skulle "tägga" som alla andra på saker med fetaste spritpennan i byn... i hederlig hip-hoppish-anda)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0