I hate it.
Smörjtips från coachen!

Den här handkrämen från Burt's Beesär den överlägset bästa handkräm jag provat iaf.
 
 
 
På skarp andra plats kommer denna från The body shop, båda innehåller mandel.
 
Smörj in händerna, vid behov två gånger och sen använder du bomullsvantar som du har på dig under natten så det får gojsa in sig riktigt! =) Det har mamma lärt mig, det med bomullsvantar på under natten när man är extra torr, då blir du len som en babyrumpa, och då det innehåller så mkt välgörande så håller sig huden mjuk i flera dagar, till skillnad från produkter med mkt vaselinliknande ämnen som bara lägger sig på huden och försvinner så fort du inte smörjer igen.
 
Nattips från coachen! ;-)

Hej igen bloggen!

Glömde berätta att jag även avancerat mig upp två banor på Candy Crush under dagen. Under kvällen har jag uppfunnit en ny dagobertmacka; grovt mjukt bröd med smör, jordnötssmör och falukorv. Jag ser även ut som en falukorv..


God afton!

Hej bloggen!..

Idag har jag...;

haft ångest

varit hos terroristen(terapeuten) och pratat/gråtit av mig

handlat kålrot och ljus

tröstätit falukorvsmackor

haft lite mera ångest

och tittat på paradise hotel.

Nu ska jag titta på tredje avsnittet av serien Äkta människor- fräsig serie måste jag säga!

Hej då bloggen!bra erkänt..
Best of Bad Grandpa


Nattens skratta!

 

Lchf-godis

Har "bakat" Lchf-snickers. In i frysen å sen ska den skäras i bitar. Hoppas den är äcklig så jag slipper äta så mkt.. :) Ska egentligen vara osötat jordnötssmör men efter gediget letande så fann jag bara vanligt. Nåväl- det är nyttigare än en vanlig snickers iaf. :) Ska bli kul att provsmaka- säger den som klämt i sig två semlor ikväll.. DubbelmoralsSara som vanligt. He he.


Mört å gött!

Kött, kryddkorv&rotsaksgryta står på spisen å puttrar. Älskar när jag orkar laga reko mat! :-) Slappar vidare i soffan i väntan på att det ska bli mört och gött!


Ut å gå!

Nu är jag så irriterad att jag måste gå ut och gå av mig lite agg, så det är ju det bra i det dåliga..! Fan också för såna små snorungar som ska mobba andra. Det är så fegt att skriva nedvärderande saker på någons blogg som "anonym". Särskilt när man är tonåring och extra känslig för allt som har med utseende att göra. Tror dock min fina systerdotter är stark och smart nog att inse att det endast handlar om nån jämnårig med alltför dålig självkänsla. Någon som är avundsjuk eller svartsjuk.

Mitt mosterhjärta säger iaf skarpt ifrån när jag ser och läser sånt som nån skrivit till henne. Har svårt för att dölja mina känslor och känner igen känslan från förr när det fanns omogna personer som skrev skit till mig anonymt på bloggen. Eller ja, vissa trodde dom var anonyma, men med hjälp av IPnumren så kunde jag luska ut vem det var. Oftast är det tyvärr nån man själv ansett som vän, som väljer att hugga en i ryggen, på det fegaste av fega sätt...Ett kok stryk!?

Nä nu blir jag fanimig förbannad! Sitter och kikar på min vackra systerdotters blogg och ser nån jävla nätmobbare som skrivit massa skit. Ge mig IP-numret till kommentarerna så ska ungjäveln få se vad ett kok stryk innebär när jag tar reda på vem det är...
 

Imåra

blir e litta fest hos tant P som fyllt 40(25) år. Ska bli sköj att ses, det var ju ett tag sen, ett år eller nåt, sen jag träffade henne, trots att vi är neighbours. :) Nu nanna kudde för att orka va piggelin imorgon.

nattinatt! ♥

natti natt!Ryms man inte på en stol ryms man på två!

Seek the truth and you'll find..
Nya jackor!

Gick in på Stadium härom kvällen och provade två jackor. Har insett att jag måste ha en "fritidsjacka", vindjacka, när jag är ute och går. Har ingen sån överhuvudtaget. Har en höstjacka jag haft i evigheter och en vinterjacka som jag haft.. hm..i säkert 7 år.. om inte längre, som jag knappt kan stänga. Dags att köpa jacka då kanske!? Har inte blivit av då jag tycker det är svårt att hitta jackor.
 
Gjorde slag i saken nu och köpte båda två på stadiums webshop. Lika bra att slå till. Dunjackan var sååå himla skön och lätt. Väger nada. Vindjackan satt bra över ryggen, vilket jag brukar ha problem med då jag har långa ben och kort rygg, så så fick det bli. Nu ser jag fram emot att få gå ut och gå i dom! :) Idag är jag dödstrött och har ingen lust med nåt. Borde gå ut istället för att sitta här, men det tar emot.
 
 

Sveriges finaste balkong!


Karma!
Sometimes..

...

:-)


Bra dag idag!

Idag är en underbar dag- en känsla jag skulle vilja känna oftare! Långpromenad på 9km, mathandling och ett samtal med bästa Sandra. Lite tvätta och laga mat och byta rent i sängen. Fint skit!

Läsvärt!

http://cafe.se/till-botten-med-spriten/

Bra artikel. Dock låter det som om killen som skriver, själv har alkoholproblem. Han har haft det, det kan man ju läsa, då att supa dygnet runt fyra månader i Thailand inte är normalt. Tycker det låter som om han gör allt för att få omvärlden att tro att han i n t e har det just genom att skriva en artikel om det..!? Som om han förnekar sin egen sjukdom underliggande? Jag hoppas så inte är fallet för hans skull. I vilket fall skriver han bra och jag fångades av texten. Rekommenderas att läsa om du själv har problem med drickat eller är anhörig som jag själv.

Dags att välja rätt väg!

En text här nere jag delar med mig idag, från Facebook. Några ord till människor jag tycker om som borde tänka till och gå tillbaka till sin familj, istället för att skänka sitt liv till ingenting.. Till alkohol och/eller till andra droger. 
 
Är det värt det? Är det värt att förlora allt fint man har? Supa bort varenda krona. Supa bor...t sig själv. Sluta lägga pengar på riktig glädje!? Fråga dig själv- dricker jag för mycket!? Sumpar jag mina relationer?  Sumpar jag en friskare kropp och ett friskare utseende? Sumpar jag chansen att leva ett drägligare liv? Du vet redan svaret, men du väljer the easy road genom att strunta i det. Sätt igång nu- det är aldrig för sent att ta itu med sina svagheter. Svagheter du dessutom knappast rår för, men väljer att självmedicinera bort. Det är en s t y r k a att våga och orka ta itu med något som gör dig s v a g! Men jag vet att ni klarar det om ni bara vill, vill tillräckligt mycket..Tyvärr inser jag mer och mer att jag är så jävla maktlös. Det är tungt. Oerhört tungt. Det går inte. Jag kan inte göra något, om ni inte själva vill, och det gör så jävla ont att bli bortvald, för det är faktiskt det jag och många andra blir, då allt kretsar kring ert beroende.. 
 
Här är texten jag vill att ni läser;
 
*************************************************************************
 
 
Hej Droger, beroende heter jag! Jag vänder upp och ner på dom flesta hem, river sönder alla familjeband, tar barnen ifrån er, och det är bara början. Jag kostar mycket mer än Diamanter, mer än Guld, och sorgen som följer mig är ett skådespe...l. Om du behöver mig, kom ihåg att det är lätt att hitta mig, jag är överallt, runt omkring dig, jag finns i skolorna, och i alla föreningar, arbetsplatser mm. Jag bor hos dom rika och dom fattiga med. Jag bor längre ner i gatan hos dig, och är kanske din granne! Min makt är övernaturlig. Prova, så ska du få se. Och OM du provar mig kommer du förmodligen aldrig att släppa mig. Prova mig EN gång, och jag kanske släpper dig, men provar du mig flera gånger, så är din själ förmodligen min. När jag styr dig, stjäl du och ljuger, du gör vad som helst bara du blir "hög". Kriminella saker kommer du också att göra, bara för att känna min närvaro, kommer att vara värt det när jag finns i dina armar. Du kommer att ljuga för din mor, stjäla ifrån dina anhöriga, med mera. Och när du ser deras tårar, borde du känna sorg/smärta.
 
Men med MIG glömmer du!

Ditt samvete, Din uppfostran. Jag blir ditt samvete, jag kommer att lära dig min värld. Jag tar barn ifrån föräldrar, föräldrar ifrån barn. Jag kommer att få dig glömma din tro och skrämma iväg dina vänner. Jag kommer att ta allt ifrån dig , ditt vackra utseende, din stolthet, och jag kommer alltid att vara med dig, vid din sida alltid. Du kommer att ge mig allt, din familj, ditt hem, dina vänner, dina pengar, Du och jag blir "ett" . Jag kommer att ta ifrån dig allt vad du har och när du inte har något kvar, kan du skatta dig lycklig om du har livet kvar. Om du hör röster skrika i ditt huvud då är det bara jag. Om du ser syner eller skakar okontrollerat ska du veta att det är bara jag som är hos dig. Jag vill bara att du ska veta att det är en gåva ifrån mig till dig, men sen är det för sent, du ser att du är underkastad mitt maktbegär, och vi kommer aldrig att skiljas, Du kommer att ångra att ha testat mig, dom flesta gör det, men nu är du min. Men kom ihåg. DU KOM TILL MIG inte jag till dig. Du visste vad skulle komma. Alla har sagt det , du har fått höra det åter och åter igen. Du hade/Har ett val Och du väljer/valde. Du hade kunnat sagt "Nej tack" och gått därifrån, Men nu har du träffat mig, Vad ska du göra? Jag tar gärna din hand och leder dig till fördärvet, ger din familj massor av sorg,och kommer att hålla din hand ända ner i träsket.
Jag kan ge dig och din familj mer smärta/sorg än dom flesta av oss skulle klara av.."
 
 
******************************************
 
 
 
 
 

favorit i repris
Så tänkvärt!
Sova fot!

Vissa sover sked- andra sover fot..! Kasper gillar att sova med huvudet på min fot.. och jag gillar att ha en stor mjuk varm katt som brummar och värmer foten. En slags raggsocka kan jag kalla honom för!

Selma brukar gilla att ligga sked, hon är lite mer traditionell på den fronten.
En helt vanlig dag i Saras liv- eller inte..

Fikat med Ola. Shoppat lite. Tagit tåget och hämtat paket och handlat mat. Helt slut och sitter sen och väntar på tuben hem. Börjar leta mobilen. I jackan. I ytterfickan på väskan. Börjar noja och stressa upp mig trots att jag v e t att jag relativt nyligen använt den. Letar hetsigt vidare i dom tre innerfickorna, och stora facket, och i byxfickorna- för att sen inse- att jag pratar i den.. Bra jobbat!?

När jag kom hem avrundar jag lite lätt med att svara på ett mess- som jag sen insåg var ett mess jag själv skrivit och skickat till någon tidigare i morse.

Det börjar gå framår 2014!

RSS 2.0