big penis.

kanske också är en bok man borde köpa..

HAHA

The Big Penis Book

The Big Penis Book 1

En pinuppa

ska jag tatuera- bl.a. Har bestämt mig! Får kanske bli en kombination av en pinuppa, svala, banderoll, ros, av något slag, blir kanske flera olika, får se hur jag ska lägga upp det. Funderar på att köpa den där boken jag hittade på Urban Outfitters, bara pinuppor i hela boken. Skitläcker! Tror hon skall ha leopard-dress iaf.. ;-)

Meeeeeeeen som Tony Irving säger, jag vet inte riktigt hur hon ska se ut än, men hon skall stå för mig själv, min stolthet och styrka- att jag är vacker som jag är i mina former!! yes!


1000 Pin-Up Girls

GRYM bok för den som gillar pinuppor!


Ragg på kebaben- en ovanlig dag i Sthlm.

Idag på skolan sminkade vi män, eller killar, eller ja, ni vet såna med kuk.

Jag sminkade min bästa killkompis Ola, som så snällt ställde upp. Sen gick vi och käkade på nåt kebab-hak på Odenplan, där jag för övrigt fick jordens kemi med en kille bredvid som flirtade med mig väldigt synligt... Jag var inte sen att hänga på den blicken, för vi verkligen sögs fast i varandra liksom... Mycket trevligt.. med nån som vågar flirta utan en liter vodka i kroppen by the way... !!!

Gillade honom med, verkligen, och kände att det här kan jag inte missa! Kan inte gå härifrån utan att ge honom min mail och sen får han avgöra..  Jag har ju verkligen ingenting att förlora, sååå jag bestämde att O skulle få lämna över en servett , där jag lite humoristiskt textade ner 
 "Hej foxy! Ses nån gång?" /Sara    -och min mailadress.
 
Ola frågade om det var han med keps, och jag svarade, ja- precis- han är det! Så vi bestämde att han skulle räcka över servetten efter att jag gått ut före, så det skulle bli lite mindre genant raggning..

O gick fram, till FEL kille, i keps, och jag gick utanför och fick skrika- OLaaaaaaaaaaaa- FEL kille!!! Varpå O sprang ut och jag förklarade vem han egentligen skulle ge min servett till....- ha ha- nååååååågot generande, men vi skrattade gott sen och eyy jag har ingenting att förlora!! O gav iaf sen RÄTT kille min lilla "lapp" sen tog O å jag en promenad från Odenplan till slussen i det fantastiska vårväder som varit idag.

Helt underbart skönt väder idag, soligt och lagomt varmt å skönt- perfekt dag för att flirta lite.;-)

Ikväll fick jag mail, av killen som jag flirtade tillbaka med... jag måste bara publicera det, jag hoppas han inte tar illa upp;

To: [email protected]
Subject: Heyo, Sara. Jag såg dig, jag fastnade.
Date: Tue, 31 Mar 2009 19:27:52 +0200

Heya, Sara.


** heter jag, och det landade ett meddelande bredvid mig när jag satt och käkade lunch på Sveavägen tidigare idag. "Hej foxy! Ses nån gång?". Väldigt smickrande, väldigt lockande, och det hade jag gärna gjort om det gått, Sara... men det kan jag inte.


Ta det här som den komplimang det är menat som. Jag lät blicken vila på dig, och jag ville titta på dig. Du är snygg, sensuell, och mina tankar vandrade iväg när jag såg dig. Allting med dig drog mina ögon till dig, och ditt meddelande är mer än lockande. Men - jag kan tyvärr inte ses. I got a girlfriend, I'm accounted for.


Blev knepigt för mig om jag skulle skicka dig ett mail eller inte, det låter mest illa att skicka "tack men sorry, nej". Än värre att jag ger dig komplimanger, med tanke på varför jag säger nej. Jag kände bara att jag måste maila dig. Du gav mig en fråga, straight up. Kaxigt och aningen utlämnande av dig att ge mig det, och jag tyckte om att få det av dig. Fåfänga av mig? Helt klart, absolut, jag erkänner. Men hey - jag fastnade redan när jag såg dig, innan jag läste din fråga. 


Du är het, du är sexig, jag fastnade med blicken på dig, skulle göra det igen. Om det hade gått hade jag skickat mitt mobilnummer här och nu, och frågat efter ditt. Men jag får hit my breaks här och nu.


Shine on, girl. 


/***
*************************

Mitt svar;

Subject: RE: Heyo, Sara. Jag såg dig, jag fastnade.
Date: Tue, 31 Mar 2009 20:33:47 +0200

Hej där!
 
hihi man tackar, och jag gillade din blick på mig, gillade ditt utseende, dina ögon och blev nyfiken.
 Inte ofta man känner en kemi bara sådär på ett kebab-hak.... så jag tänkte, what the fuck, jag ber miin killkompis
ge dig ett meddelande, och pinsamt nog så gav han min servett till fel kille först.. haha jag höll på dö av pinsamhet..
 
men till slut fick rätt kille det... och jag är glad att jag gjorde det trots att det visar sig att du är upptagen. Skiiiiiiiitsynd att du har tjej, men jag gillar verkligen killar som står för sin relation, hade blivit mer förvånad om du bett om mitt nummer trots att du har tjej.. Gillar inte otrohet. Så good boy!
 
I stockholm är det inte lätt att hitta någon, eller snarare inte lätt att "ragga" utom på krogen eller nätet.. och iaf på krogen är det svårt att hitta nån.......
OCH Alla svenskar är så jävla fega, så jag tänkte jag gör ett försök- jag har inget att förlora.
 
OM det skulle skita sig, OM du blir singel, tveka inte att höra av dig igen!
 
kram Sara
***********************

Hans svar;

Haha, fyfan vad jag är risig på det här med mina dubbelklistringar och dubbelmailningar. :P Jag skyller på dig, du gjorde mig nervis!

Skämt åsido, jao well - nej, jag är inte typen som kommer ragga på dig trots att jag har tjej. Inte rätt, så enkelt är det. Menar allt jag sagt däremot, bara för att understryka: honey, you're hot. Blir jag singel, yes indeed - är jag fortfarande intressant för dig kommer du höra av mig. Märkte att din lapp lämnades fel först ja... jag tyckte mest det var lite roligt när jag greppade det. :P

Så anyway, Sara. Ta hand om dig, head high. Du är sexig beyond hundra procent, jag fastnade direkt när jag såg dig. Hade jag inte varit upptagen hade jag mer än gärna bjudit ut dig, och förhoppningsvis fått make you moan, make you groan. 

Kram tillbaka,

**


Äldresminkning

igår på skolan sminkade vi äldre. Jag sminkade en dam som heter Edda, och hon var så tacksam och blev såå nöjd, och jag fick så fin kritik av både läraren och övriga äldre och elever.

Jättekul och en stor utmaning då äldre är så rynkiga att allt smink gärna lägger sig i kakor om man inte vet hur man ska applicera.

Här är Edda. Jättesöt kvinna som blev ännu sötare när jag sminkat henne ;-)

(lägger upp foto på Edda imorgon för nyfikna, orkar inte leta sladden å föra över från nya mobben nu.)


2 babes och en våt....... kattlåda.

Oj, jag vet inte vart jag skall börja.

Linda var här i 5 dagar, och det var intensivt och roligt. Kryssat, slappat, ätit och druckit gott, Kvarnen i lördags, bakis i söndags, sen åkte hon natt-tåget hem.

Konstigt hur fort man vänjer sig vid sällskap ändå. Tråkigt när hon åkte, men visst, också skönt, för jag är så sjukligt trött just nu. Trött- men glad! =)



Så här blev håret också för den som undrar och inte sett på FB eller så. Helt nöjd. I´m good. ;-)

Lördagsfräckis :)

En nunna åker buss, och säger till chauffören:
- Jag är dödligt sjuk, och har aldrig haft sex, jag vill inte dö nyfiken. Jag skulle vilja ha sex med dig, men bara om du inte är gift.
- Jag är inte gift, ljuger chauffören.
- Men jag måste dö oskuld, så det måste ske i det bakre hålet, säger nunnan.
Och så blir det. Efter akten säger chauffören:

- Jag måste bekänna en sak: jag är gift och jag har fru och barn.
Nunnan svarar:
- Jag måste också bekänna en sak, jag är bög och på väg på maskerad..

Ihjälshoppad och glad!

Nu är Linda här i min dusch och vi har svettats och shoppat ihjäl oss på stan idag. Hittade faktiskt 3 blusar/skjortor och en randig top, ett par jeans, en bh, ett par svarta "boots" med klack, en turkosgrön kajal och mascara

Very nöjd!! Allt detta för ca 1500 :) fint som snusen jag försöker sluta med..

Nu stressar vi runt för att göra oss klar inför kryssen ikväll.

Hm, nä jag visste inte att dom filmar, men whatever, dom får väl filma oss om dom är sugen på det. ;-)
 
Vi kommer ju vara hetast ikväll så.. ;-)

tjing tjing, see ya tomorrow, maybe, (förmodligen inte....... bakisvarning)





I´m a surprising woman!

Jag fick ett infall i natt och bokade en sistaminuten-kryssning till ikväll kl 18 på Cinderella till mig och Linda, ja ni vet en sån där  22 timmars.  

Hon sitter just nu på tåget från Östersund på väg hit, helt ovetande om vad som skall ske ikväll.. hihi, känns skitkul att bara kunna göra något impulsivt och få överraska henne.

Varken hon eller jag har ju mått så bra i vinter så tänkte det kan vara roligt att göra nåt kul tillsammans då vi inte kunde åka utomlands nu i vår tillsammans.

Solen skiner idag och ja livet känns faktiskt rätt bra just nu!

 cool unge ;-)


Att färga hår..

Andra hänger tvätt.. Jag hänger hår!

Här har jag färgat håret och det ser väldigt bra ut om ni kollar där jag jämför färgen och håret mot min nuvarande färg! 

 Förlåt, men jag är så jävla bra! Och bra självförtroende ska man ha- självkänslan kanske inte är densamma dock..


Resultatet får ni se senare, troligen imorgon. :)

  

 


Gissa vad jag ska göra? ;-)

Den som gissar rätt vinner en makeup och en dejt med mitt heta eX Lennart..

 Hår + röd hårfärg + hårlim=

Vad ska tant Leoparden göra nu då?

Inte så svårt att lista ut va!? ;) Först färga håret, sen limma i det........ och hoppas på hårfärgen blir lika som den jag har ungefär. Så nu ska jag bli långhårig och snygg igen.

Nej, nu ska jag återgå till min potatissoppa jag håller på lagar.

*världens bästa soligaste dag idag- och imorgon kommer Liiiiiiindaaaaa* Jippie!!

PÖSSS!!!

Make up färgfoto

Idag har jag lekt med Cecilia. :) Så här såg hon ut (nästan) innan.. Hade dock gjort hela underlaget här, men som vanligt glömde jag att fota från början.. suck.. Dagens uppgift var främst, inför färgfoto, att hitta en skugga som framhäver personens ögonfärg, och jag fick så mkt beröm av alla, så det var roligt. Det blev ju en skillnad om man kollar före och efter på ögonfärgen- otroligt vad man kan trolla med färger!

  superfin tjej att sminka! riktiga cat-eyes jag sedan förstärkte rejält med turkos och brun skugga..

  som vanligt blev det inga bra bilder.. Måste skaffa en riktigt nice digitalkamera i framtiden!! :)

Sen blev jag inte nöjd med ögonbrynen, eller toningen av den turkosa skuggan. Ögonbrynen var väldigt buskiga och onoppade och det var svårt att sudda skuggan där uppe och få till ögonbrynen som ni ser...... :/  Synd men så är det, vi hade ingen tid till att fixa ögonbryn och hon hade inte gjort nåt åt dom på ett tag.. 

Men det var mycket bättre faktiskt när man såg henne in real life så att säga, faktum är att ALLA idag gick iväg i den sminkning vi gjort på varandra, utom jag, för Cecilia hann bara lägga en grund på mig, så sen sminkade jag mig själv på ögonen. Men jätteroligt att se att dom flesta blivit jätteduktiga! Snabb utveckling för dom flesta, många övar hemma, och det har märkts idag! =) Övning ger färdighet!

Det här är nog det roligaste jag gjort på väldigt länge, även om det är riktigt tufft att tvinga upp och motivera mig själv på morgonen, men när jag väl är där har vi hur kul som helst ihop, och jag gör något jag brinner för!


Make Up Svart/Vitt foto

Idag fick vi lära oss lite om hur man tänker inför en make up där personen sen skall fotas i svartvitt. Aldrig gjort det förut, eller kört det tänket, så det var en utmaning.. Tyvärr fick jag stressa ihjäl mig på 40 minuter, för att tjejen som sminkade mig, och som jag sminkade sen, drog ut lite på sin tid... så det blev inte helt som jag velat ha det.. men läraren tyckte det var symetriskt och snyggt..

På färgbilden ser hon ut som en tysk hora- hon skrattade gott när jag sa det, vågade inte säga Thailändsk, då hade jag nog fått stryk.. ;-) Men det ska vara väldigt täckande, och man får gärna "dra på" mycket mycket skarpare än man brukar, dessutom spelar det roll om man skall ta fotot nära eller långtifrån också.. Ser mkt bättre ut på håll, och när det är lite photo-shoppat.. Så mycket som spelar in.

Ni får en provkik iaf, även om jag inte blev nöjd.. Läpparna syns inte alls på det svart-vita, skulle inte lyssnat på läraren som tyckte jag skulle köra ljust för alla andra tog rött...bara för att vi skulle skillnaden.. morr. :(

 (från början, glömde ta när hon var helt osminkad.. men nästan iaf)

 (tänk nu på att det är INTE är en vanlig make, utan anpassad för svartvitt foto som sagt..)

  Inget bra foto, men så blev det utan att det är tillfixat.. Får se sen imorgon, då ska vi gå igenom allas sminkningar och foton..

    Här lekte jag lite granna med de program jag har på datorn, har dock inte photo-shop och kan inte photo-shop längre heller.. så det blev som det blev, men ni förstår kanske vart jag vill komma.. Make:en ser helt annorlunda ut när man har en bra kamera och sen kan retuscha detaljer..

Tjing å nattinatti!

Våffla av stål!!

Ballar av stål- I löööv it. Skrattat så jag gråtit ikväll. Såå jävla kul- precis min sjuka humor och jag älskar verkligen när dom driver med vanliga människor.. Klart det bästa sen Pjamas gjordes. =)

Ikväll var det lätt bäst när Nor pratade dirty och tog en kunglig vakt och en av vakterna på Gröne Jägaren på dicken.. ha ha. vad jävla bra hon är! Sen var ju Förargelseväckande Fredrik sjukt kul när han gick in på macken och ville reklamera en porrfilm... och när han var inne på Siba med sin kamera där han tagit "spännar-bilder" på sig själv.... haha.

Kolla på kanal5.se så får ni se! =) finns inte uppe på youtube än..

Så här några klipp från förra gången;



Enjoy!

I´ve got soul!

För jag har en ny moobiiiil. Mobiltelefoner - Operatörsfria Samsung SGH-U800 SOUL b Ametyst VioletÅ det har inte duuuu..

Ja snart iaf, en lila, fan vad sött då.. nästan så jag inte känner igen mig själv. Köpte den för 1335 med frakt, helt ny och olåst mobbe. Nice nice. Me lika ny teknikpryl!! =) ska betala in imorgon och hoppas hon även skickar imorgon så har jag den på tisdag eller onsdag.

Tittade på klackskor gjorde jag idag också, genom fönstret till Wedins, eller om dom heter Eurosko numera, whatever, såg iaf ett par "boots" med klack som såg sköna och snygga ut, så dom ska jag prova imorgon.

Här behövs en upp-piffning inför våren!.. sneakers kan jag ha när jag ska gå på ica, måste "börja bli kvinna igen", ta fram kvinnan inom mig som håller på gror bort nu..

mhm.. så har det precis snöat igen.. men våren kommer snart.. yes!

Nä, nu sova, imorgon skola. Adios!

Emma Jangestig. Kalla fakta 19:20

Foto: Kalla fakta/sjukhusbild


Det måste jag bara se. Fruktansvärt det hon och hennes familj varit med om, och Christine Shürrer är ju helt psykopat, totalt känslokall inför
hur hon skadat dem för alltid..




Den kanske..

***HELT NY Samsung U800 Soul B - olåst***

Läcker och alla egenskaper jag vill ha. Lagt bud på en helt ny och olåst.
Fint pris också.. om inte buden rasar in nu då.. men jag var den första att buda.. så hoppas.

Hej å hå, ska käka lite lunch här sen städa vidare.. Cindy kommer förbi ikväll, då måste det se någorlunda ut här. :)

Och Cindy...

I promise I´ll have to kill u... soon!!!  Din svikare!

(C har beställt den blå handväskan som JAG skulle köpa.. som jag visade i min blogg för några veckor sen! Fan vad sne jag blev! Jag är seriöst tjinkig över detta, men får väl skylla mig själv som inte beställt den ännu.. )

Jag funderar på en hämnd!! *morr* ;-)

Nica Väska

Shoppade inte bara mat idag!! =)




supersköna och satt jättebra, passar skitsnyggt till mörka jeans! *nöjd!*

Sen införskaffade jag äntligen en ny stavmixer också, så ikväll har det slurpats guacamole igen. :) jam jam!

Stolen

1.Stänger du av mobilen när du sover? Stänger av ljudet, är jag riktigt trött stänger jag av hela skiten.

2. Vem såg dig senast naken? Det börjar på Karl- och slutar på Johan
3. Hur såg du ut på högstadiet? Jävligt ful om jag får säga det själv... Blommade upp i gymnasiet och blev skitpopulär dock.. det var tider det.. ;-)
4. Hur kommer du se ut om tjugo år?
Förhoppningsvis mer hälsosam
5. Hur var du på dagis?
Jag var dagbarn hos dagmamma- gick inte på dagis... Jag var nog rätt tam på den tiden.. gillade att spela spel, måla,  klättra i träd eller i gungställningen och att cykla..
6. Hur är du att ha som arbetskamrat?
Rolig, framåt, jobbar hårt- men dålig på att samarbeta.. Är en ensamvarg som tycker själv är bäste dräng...
7. Har du celluliter?
Det har jag och jag hatar dom!
8. Biter du på naglarna?
Nej men på fingrarna och skinnet runt naglarna.. Dålig vana... :(
9. Har du något handikapp?
Under utredning...
10. Är du rädd för att få hängbröst?
Då jag alltid haft fasta så- hell yes I am!! eller nej, rädd är jag väl inte, men ser inte fram emot det..
11. Tror du att Gud är en man eller en kvinna?
Tror inte på gud..
12. Svär du?
Alltför ofta tyvärr..
13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?
Om dom är trevlig mot mig så!
14. Hur homo är du på en skala 1-10?
jag är väl lite halvgay som alla andra i stockholm
15. Tror du på utomjordingar?
Yes! Iaf på liv utanför jorden..
16. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?
Kebab m ris, stark och vitlökssås från något av kebab-haken i Östersund, det levde jag på i några månader gratis när jag jobbade där, så det kan jag nog tänka mig att äta vidare livet ut.. hehe.. och nej, jag blev inte speciellt tjock..
17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Blodigt kött.. eller kokta ägg- usch!!
18. Har du blivit arresterad?
NJaee hm- åkt pling-plong-droska till fyllehäcken på kronoberg i bojjor iaf.. (vilken merit va!?)
19. Ljuger du?
Nej! Nån vit lögn kanske ibland till mamma för att inte göra henne orolig..
20. Har du kysst en polis?
Nej men hade god lust att kyssa den snygga konstapeln som släppte ut mig från kronoberg på morgonen... :)
21. Är du rädd för Securitasvakter?
Näe, men jag gillar dom inte.
22. Har du någonting att dölja?
Inte speciellt mycket tror jag.. är rätt öppen med det mesta.
23. Vad har du på din nyckelknippa?
Nycklar
24. Är du/har du varit gift?
Icke
25. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojk-/flickvännen från krogen?
Om jag hade haft en pojkvän, ett körkort och en bil, ja.
26. Kan du laga cyklar?
Nä jag cyklar mest omkring..
27. Kan du fixa med bilar?
Kan skrapa bort is på rutan..
28. Brukar du köra om?
Ja, med cykel..
29. Kan du baka bröd?
Ja
30. Vet du hur man frostar av en frys?
Men hallå!? såklart...
31. Vilken tv-serie skulle du helst leva i?
Lost, tillsammans med Sawyer såklart.. ;-)

För alla dom som aldrig hittat någon att dela sin glädje och sorg med.

Jag känner mig ensam. 

(no love, no honey, no money- but new clothes- and who gives a f*ck ´bout that?)






Peace

Har sett de två sista delarna av OZ nyss. Vad ska jag nu se på varje kväll innan jag går och lägger mig? Aj vad jag kommer sakna det. Kommer lätt köpa serien på box, alla delar.

Funderar på att ladda ner den igen från början. Lite smått besatt jag vet, men det är nog en av dom bästa serier som gjorts genom tiderna måste jag säga.

Så gillar du fängelse-historier ladda ner OZ och börja njut- jag kommer sakna big time!!
Vern Schillinger      Chris Keller    Tobias Beecher

Ryan O'Reily     Cyril O'Reily      Miguel Alvarez

Kareem Said     Augustus Hill     Poet

Peace and out!

"You can't hurry love- no you just have to wait",

 sjöng Diana Ross. Och hon hade helt rätt.


Brittiska forskare vid University College London har visat att en lång uppvaktningsperiod gagnar kärlekslivet.

Likt djurvärldens honor behöver kvinnor tid för att avgöra om partnern hon "bildar bo" med är av det rätta virket.

Och män som är villiga att dejta länge skickar signaler om att de är bra livskamrater.


Källa: Science Daily

Kan inte annat än säga att jag tror det stämmer.. hoppas det stämmer.


No way Jose!

Hahaha Smulan, glöm att du får se mig i min blogg utan smink kl 11 på morgonen.. Trodde du verkligen jag skulle gå med på det?

Jag kommer fota dom jag sminkar, inte när nån sminkar mig.. jo, möjligen när jag är "färdigsminkad" för jag har sett väldigt rolig ut hittills. ;-)

Stackars Trosing!!

Sov igår när den rätte för Trosing var på tv:n så jag har suttit nu och kollat på kanal 5:s hemsida på reprisen och jag stör mig så enormt på att denna kille är med fortfarande. Sån jävla falsk, usel prick!! Usch, han är en skam för killarna tycker jag, han är verkligen BARA med i programmet för att promota sig själv och tro han är snygg. USCH!!

Hittills har han bara sovit bort tiden, festat med sig själv, inte lagt manken till och köpt nån present, jo, just ja, han beställde upp billigaste champagnen med fruktbricka till Lindas rum, och satte notan på henne.. EH. Romantisk kille eller!? Sen champagne, sorry, men kunde han inte ha lite bättre fantasi kan man ju undra?

Asså vilken idiot- Åh vad han stör mig--->> Ut med packet!! Jag brukar gilla göte-la-borgare, men denna är ju rena rama sopsäcken.. Stackars Linda höll jag på säga, men hon har ju ändå valt honom kvar..

 knappast..




Men SUG

Satt och fyllde i en ansökan till ett intressant sommarjobb.. så är jag näääästan precis klar, för man skulle fylla i via deras egna formulär på deras hemsida, och så råkar jag klicka bort rutan.... SUCK!!!!!!!!!!!!! så allt borta..

Måste fixa min word...............



Min make over.

Sorry, varit riktigt sjuk och dålig senaste 6 dagarna, verkar aldrig ge med sig, så inte blivit något skrivande.. Mest legat i sängen och sovit, eller i soffan, snorat, nyst och hostat. :( Jag måste ha åkt på nån slags influensa, för blir det inte bättre måste jag nog be om penicillin på onsdag isf... Då har jag varit sjuk över en vecka. :( 

Idag har jag mått liiiite bättre, men är fortfarande skithängig. Överlevde 4 timmar på skolan, men var rejält trött idag och dålig mot slutet, höll på somna när Lotta sminkade mig.. 

Idag knäppte jag kort, men kom ju på det när jag var klar...... Vi har lärt oss om olika ögonformer idag och hur man sminkar det mest smickrande och olika effekter m.m. Det var intressant. Fick bara pluspoäng på sminkningen som vanligt vilket är mycket kul såklart.

Läraren använde först Lottas vänstra ansiktshalva som demo där hon sminkade enbart skugga på ögat, för att lyfta det, blev en otrolig skillnad, då hon annars har rätt "trötta" hängiga ögon, med ålderstecken.. Sen efterapade jag och härmade lärarens sminkning och gjorde underlag och allt annat. Läraren var jättenöjd och jag med faktiskt, sen skulle Lotta på dejt, tur tjejerna litar på mig..  Jag fick dessvärre sminka av allt som vanligt, såg tyvärr bara sjukare ut efter L:s sminkning.. hihi.. Men bruttorna lär sig, och även jag. Full-lärd blir man aldrig.

Min make over.. SYND som fan att jag inte tog foto innan.. SUCK att jag inte lär mig... det här säger ju inte er så mkt.. hur hon såg ut innan.... men men.


Vill du se 2girls1cup?





Nyfiken som jag är så var jag bara tvungen att googla reda och titta på videon dom tittar på.. VAD kan vara så hemskt tänkte jag, men det är verkligen vidrigt.. usch!! Jag kan lova att jag också satt här med kväljningar....... och jag är inte speciellt sugen på middag just nu..

Kanske borde se den här varje kväll när jag är sugen på onyttigt kvällsfika.. Näe, då blir jag hellre tjock!

För den som vågar hittar ni klippet här....

http://free2g1c.com/

Leoparden är i shoppingtagen!

Lagt bud på denna mobil också.. Min har jag ju tappat i marken så många gånger och nu sist i Globen där den hamnade på stengolvet med displayen ner... vilket resulterade i en feting-spricka.. Not good.. och not nice.

Det här är en Walkman-mobil, 3,2 mp-kamera, och självklart massa andra finesser jag gillar, t.e.x stegräknare och Track ID- och jag gillar verkligen färgen! Den är finare i verkligheten. Blivit helt galen i blått på slutet.. Sådär blålila och fin. Kobolt-blå kanske det heter för att vara precis, kobolt-blå och petrol är så himla fina färgeer! Blir glad av dom!

 
Dock vill jag helst ha en C905 med 8.1 mp, men samtidigt så är jag inte redo att ta ett abonnemang på 24 månader, eller köpa den kontant för närmare 4500 då jag är så jävla klumpig och tappar dom i backen i tid och otid.. då känns det som jag kan klara mig med 3.2 megapixel, lite billigare tele och istället köpa mig en bra digitalkamera.. Visst då får jag slänga runt på 2 st saker i väskan, men det kan jag nog överleva om jag verkligen vill fota nån dag/kväll/resa.. En digitalkamera väger ju inte så mkt och tar inte så stor plats..

Hm. Men tänk om jag tappar kameran i backen också? Ja, jag får väl börja vara lite mer försiktig kanske eller nåt. vette fan hur jag ska lösa dom här lyxproblemen..


SJP

är initialerna på Sara Jessica Parker, och även på mig.. Har alltid använt parfymen Lovely av henne som jag verkligen älskar som vardagsparfym men även till kvällen. Nu har jag surfat runt lite och köpt hennes andra parfym, Covet.

Först gillade jag den inte, men efter några omgånger lukteri på staden så gillar jag den! Hennes Covet pure bloom är också supernice!


Mini-snus-mumriken

är här... jag erkänner, usch jag är en dålig människa, eller nej- varför tänker jag så!?

Jag är bra- skitbra! Okej, jag har inte slutat snusa, men jag har börjat snusa mini general white ist för stora kronan white.. så det gör en viss skillnad hoppas jag..

Om inte annat har det märkts lite i humöret som har svajjat en del... och känslomässigt, men annars går det fint. Dock dyrare att snusa mini än stor.. konstigt nog.. har iofs inte kollat nån lågprisbutik annat än hemköp, får väl göra det, men planen är ju att lägga ner helt... iaf i sommar.. Då ska jag vara vacker, snusfri och ha vitare tänder! (har köpt "White stripes" på nätet som jag använder nu. Tror att dom kommer hjälpa faktiskt, fått bra kritik. Hoppas det!)

och ni är tråkiga!

som kommenterar alldeles för sällan!

blä

Jag mår inget bra idag. så himla trött, ont i halsen, energilös som man kan bli.

Skulle behöva åka och handla, men orkar inte, och då kommer jag säkert ändå bara köpa massa onyttigheter som man tycker man kan unna sig när man är sjuk..

Nä. lugn kväll. Vill bara sova, avbokade läkartiden idag också.. Zzzzzzzzzzzz. Får boka ny imorgon.

Längtar till kl 20, semestersvenskar, så jäkla skönt program..  Varför blev jag inte reseledare?

dagens sanning?


Alltid lär man sig något nytt!

Skolan och utbildningen funkar jättebra och äntligen gör jag något jag är jävligt bra på!! Trevliga tjejer alltifrån 20-40 år, läraren är lika gammal som mig, dvs 77:a och har jobbat som makeup-artist i snart 8 år, både i Sverige och utomlands. Duktig tjej och jättegullig!  

Kursen är lite underkurs för mig får jag nog lov att meddela, men det visste jag nästan redan, då jag sminkat väldigt mycket i mina dagar. Här snackar vi tjejer som aldrig sminkat överhuvudtaget.. så det är lite skillnad, men alla är jättegoa å glada och vi har skoj ihop! Så det känns jätteroligt iaf, och jag kommer ju få diplom och en utbildning jag kan söka jobb på sen, och det var det jag var ute efter först å främst, och att göra något jag tycker är roligt och det gör jag!!

Idag lärde jag mig en ny teknik iaf, att måla eyeliner med pensel, det har jag faktiskt inte gjort förut, och det var nice. Sen lärde jag mig lite om att neutralisera olika färger i ansiktet, och olika tekniker hon använde när hon sminkade som jag inte tänkt på förut, mycket som underlättade, så det var toppen! Sminkningen jag gjorde var klockren såklart, för att vara ärlig och skrytsam- en vardagssminkning och jag fick bara positiv kritik från läraren. "Fint, bra grund, fin färg, jättebra, jättefint!" hihi.  Vi skulle egentligen göra både en vardag och en kvälls-sminkning, men jag lät 2 tjejer sminka mig och sa att dom kunde ta tid på sig då jag är van att sminka, så det blev bara tid för en vardagssminkning för mig, men det var mitt eget fel, och gjorde ingenting, då jag har rätt bra koll ändå som sagt.. Sminkade en tjej som var väldigt nöjd och gick glatt nysminkad till jobbet på restaurangen efteråt. :)

Men ja, ni skulle sett hur jag såg ut efter att en tjej sminkat mig, och det var ändå inte det värsta, jag fattar inte ärligt talat hur dom ska kunna klara det här efter 32 timmar till.. dom får nog öva rejäält, men det ska bli kul att se utvecklingen.. några målar alltså sämre än en unge på dagis.. ;-)

Glömde tyvärr att ta foto före jag började sminka och efter.. synd då den blev riktigt snygg min vardags-make, så I´m a little bit sad about that, men jag lovar att jag ska komma ihåg att fota dom sminkningar jag gör hädanefter så får ni se. Både på skolan och privat!

Kram från en mycket trött men glad Saris!

(Här är smakprov på lärarens vardag+kvälls-make på en av eleverna Cecilia;)

 (klicka för större..)


Meeen äre sant!??

Nu snöar det! Jag som beställt vår tills imorgon.

Det sket sig.. :(

Mm Push it- push it real hard!

Idag var jag och tränade för tredje dagen den här veckan. Laddade ner lite ny dansant musik till mobilen och studsade runt på maskinen i 40 minuter och minus 520 kalorier senare var jag mycket nöjd med mig själv. Faktiskt inte cross-trainat så länge på åratal! :)

Nice nice! Sen gick jag och handlade och inte en pryl var onödig eller onyttig, nä för det känns ju meningslöst att träna hårt i 40 minuter och sen köpa nåt onyttigt, så jag skippade det och mellanmål fick bli minimorötter. 
 

Tourettes?

Om man har Tourettes syndrom och bara tvångsmässigt säger nåt styggt till nån okänd borde man ju be om ursäkt om man inte har något annat helt tvärfel i hjärnkontoret..!? Iofs har jag jobbat med en 14-åring med Tourettes syndrom, men han hade inte motoriska tics, inte mer än en vanlig människa som svär lite..


Well. Igår blev jag lite chockad, men skrattade ändå mest åt det hela.. Gick till Gullmars för att handla lite och få en promenad runt 18tiden. Hade luvtröja, keps, osminkad, gympadojjor och allmänt svettig å äcklig för jag färgade håret när jag kom hem. Ja, iaf så möter jag en man när jag är i närheten av busshållplatserna- tur nog- vem vet vad han var för jävla typ!?

Vi möttes och jag hade ju keps så jag tittade upp för att se vem jag mötte liksom.. Då tittar han mig i ögonen och säger tillbaka högt;
-DIN JÄVLA HORA!!
-eH... jaaa verkligen!?? blev mitt svar, sen vände jag mig om för att studera vad det var för idiot, men jag började mest fnittra för mig själv för det hela var så jävla absurt..

Han var nog sjuk av något slag slog det mig, trots att han såg helt normal ut, sen gick jag vidare léendes. Inget att bry sig om.

Tur jag inte var på dåligt humör dock för då vet jag inte vad jag hade slängt ur mig tillbaka... och man vet ju som sagt inte om han var sjuk i huvet/drogad lider av nån psykisk åkomma eller vad det där var för konstig typ, han hade ju likväl kunnat kasta sig på mig med en kniv sån hora som jag är när jag går där ute i friska luften..

Stockholm is the shit sometimes. Jag tyckte mest det var skrattretande.





En hårig svettig pung

Idag känner jag mig som en hårig svettig pung antagligen känner sig i underbyxorna på en atlet som sprungit några mil längs elljusspåret i skogen..

Är nog snusen eller inte snusen så att säga. Har miniportion hemma nu, och i torsdags fuskade jag och fick några stora snusmumrikar av "rockstjärnorna" som dom så fint kallade sig, som vi träffade på Dovas.. I´m bad. Nej, jag tycker jag klarar mig rätt bra.

Måste nog dammsuga också.. igen. Sjukt nog tror jag min allergi har blivit "sämre" eller mer påtaglig ju mer jag städar, för det känns som jag märker av det mer nu sen jag har börjat städa oftare.. hm.. fan.

Sitter å funderar på att åka och träna, men samtidigt känns det som fel dag för det, känner mig inte alls i form idag, psykiskt nere.

Kanske är bakis för andra dagen idag sen i torsdags.. det är nog möjligt konstigt nog. Måste sluta upp med alkoholen, tjock blir man också.. även om jag inte dricker öl så ofta nuförtiden. Blir lite vin då och då, men i helgen blir det lugnt och att ladda inför måndag. För då ska jag vara pigg och på sminkhumör!



Hur man förför en man!

   



(2 v sen)
 
Jag tackar som vanligt min fotomodell Karl-Johan för medverkan!


M(w)ake me up!

så LITE smink kan göra så mycket..

Några enkla knep för en pigg och snabb look från mig apropå make up:


*mineralfoundation över ansiktet ger både lyster och skimmer och du ser genast piggare ut!

*lite rouge över kindbenen

*ögonbrynsskugga- markera ögonbrynen gärna med pensel och skugga istället för penna och noppa inte för mycket för guds skull.. då ser du bara ut som en liten goth-unge på 14 år.. aldrig snyggt..

*ett lite rosigt läppglans

*mascara

*rama gärna in nedre delen av ögat med vit kajal, vips har du några gånger "vitare" ögonvitor.. eller iaf en bra synvilla!

Att lägga fem minuter innan du går ut kan göra en jäkla skillnad om du vill!  Och kom ihåg att ta hand om huden, särskilt efter 30- nu börjar huden åldras fortare och det kan definitivt vara värt att lägga några extra kronor på hudvård.. :)



På måndag börjar en ny del i mitt liv.

På måndag börjar min makeup-artist utbildning.

Gick in på skolans hemsida nu och kollade och det pirrade lite i kroppen. Har inte riktigt förstått än att jag anmält mig, betalat och ska dit på måndagmorgon kl 10. Lite nervöst men väldigt roligt också såklart!! Säkert ingen som äter upp mig så det går säkert bra..

Hoppas det är nån kille som ska gå kursen, nån härlig bög eller så, men sån tur har jag väl inte. Vore ju skoj att få bli någons faghag helt klart. =) Men det lär ju bara vara massa brudar.. jaja det visar sig måndag.

Lite orolig för tröttheten och ta mig upp och iväg och vara där till kl 10- men det går nog bra det med bara jag har något att se fram emot och det har jag ju. Kommer säkert träffa massa nya härliga människor och lära mig massa nytt, och sen kommer jag ha lättare att söka jobb, roooliga jobb! så de så! 

 :)

Jag hajjar ingenting....

"Sara har mångårig erfarenhet av liknande arbete på andra gruppbostäder vilket framkommit med tydlighet i hennes mycket goda bemötande gentemot brukarna. I sitt uppdrag som vårdare har Sara varit väl omtyckt av såväl brukare som kollegor."

Jag blir så ledsen, fattar verkligen ingenting. Varför skriver hon så "fin" kritik om jag ändå inte duger.. Hm.
Måste ju bero på att jag varit sjukskriven och att det anställts nya vikarier som utlovats jobb.


------------

Hade iaf en toppendag/kväll/natt igår med Cindy! Väldigt roligt! Skriver mer sen och återkommer med lite bilder.


Äppel päppel piron paron.,,

Varför ska äpplen vara så jäkla tråkiga att äta på?

Jag är sugen på något gott. GOTT! Åpplen känns som man tuggar och tuggar och tuggar och dom tar aldrig slut, det bara blir som en seg köttbit, precis som när jag var liten.. jag tuggade och tuggade och till slut spottade jag ut. Kunde inte äta kött alls. Usch. Kanske därför jag gillar "farlig korv" så mycket, lätt att äta, men inte lätt för midjemåttet..

Äpplen är iaf ingen höjdare, men jag ska äta upp det jag köpte igår bara för att.. jag inte ska slänga det. Ska ta en kniv och skära den i bitar, då blir det nog roligare. En del jag inte gillar är att spänna upp käften så stort att man ska kunna ta en tugga.. Nä bitar it is.






tradera shit

Åh vad irriterad jag blir nu.

VAD är det som är så jävla svårt att förstå i orden: "Betalningen skall ske till min Payson- vänligen respektera!"

Alltså snart blir jag otrevlig mot nån!

Snusmumriken

Jag har bett han dra åt helvete!
Minskat från stor portion till liten, och varvar med Onico- nikotinfri. Snart är det bye bye snusmumrik och jag är piggare nu än förut!

yepp!

Ja, tränat för andra dagen i rad idag! Körde bara 20 min nånting på crosstrainern, för jag höll som vanligt på att avlida av svett, och ville inte svetta ner gymmet senare när jag skulle styrketräna också- men jag måste säga att konditionen inte är så dålig som jag trott den är, den är ändå jäkligt hyfsad för att inte ha gymmat på ett år! Måste vara sommaren och höstens promenader och cykelturer till och från jobbet som gjort mig lite i form iaf.. eller i form, ehm jag menar lite mer konditionerad än inte..



Livet är bra härligt ändå!

Vad härligt när man är nytränad, nyduschad och har smort in sig med sin favoritlotion, går in i köket för att laga middag och kliver i en kattspya..

Är inte livet härligt!?

Sara är:

Jag härmar Ullis och provar den här grejen jag med.. Googla Sara är och skriv upp de fem första som kommer upp..

*Sara är 14 år och orkar inte leva längre

*Sara är volontär i Kongo

*Sara är nu på väg till månen

*Sara är matsmart

Sara är i stöten

HAHA! En del som stämde in tror jag ändå..hehe


Vad jag ser fram emot i vår...... ;-)

 
*Insane in the membrain- Insane in the brain"


Den nya berg och dalbanan INSANE på Gröna Lund! Me love berg- och dalbanor!!!

Nån som vill åka med?

Förslag på nyttiga tilltugg?

Ja, ni får gärna komma med lite förslag till mig, för nu ska jag gå ner i vikt, så är det bara. Äta mindre portioner, oftare och träna MINST 3 gånger i veckan, och helst 5.

Punkt slut!

*avocado           
*oliver
*gurka
*blomkål
*äpplen
*apelsiner
*banan
*bär
*osaltade nötter
*mandlar m.m

Mer?

Matdagbok!

Nej nu blir det OZ, det var nog ända sen i torsdags jag såg ett avsnitt nu, och nu ska jag börja med säsong 6.. Spännande spännande. Sen blir det sova och förhoppningsvis träna imorgon.

Kom på en sak nu.. Ska fan i mig skriva mat-dagbok när jag ändå skriver.. kanske jag får lite mer överblick och inte vill äta lika mycket som förut.. om jag försöker skriva upp varje dag vad jag stoppar i mig.. typ du är vad du äter...

Frukost: Grovt osötat bröd med mjukost, ost, rökt skinka och gurka, en kopp thé.

Mellanmål: Drickyoghurt från viktväktarna

Middag: Fullkornspasta med ädelost, broccoli och några korvslantar av stark smak.

Kvällsfika: Några matskedar keso, oliver, några skivor ost 17% och några skivor skinka.

Bubblare: några kanolds gräddkola slank ner också efter middagen...

Det är väl bara att inse, jag kan INTE vara 100% nyttig- jag är inte gjord för det. :(


Oink oink!

Jag är irriterad på min granne, eller på alla grannar.  Eller så är jag irriterad för att det bara är jag som bott i min lägenhet, den var helt ny när jag flyttade in för 3½ år sen, vilket innebär inga persienner, och jag har inte haft råd, eller lust att lägga 4 papp på persienner.. Men det kommer väl.. en vacker solig dag när det är 45 grader plus här inne igen..  

Det är nog det jag är mest irriterad på, för jag känner ju faktiskt inte mina fula grannar som bor mittemot. Men jag gillar inte att dom kan se in här... se när jag springer till kylskåpet några hundra gånger varje kväll för att nalla något att tugga på.. Det är deras fel!

Nä man skulle haft en sån där gris son nöffar i varje skåp där det finns nåt att äta så här vintertid. Dom 2 kilona jag hade gått ner dom har jag såklart gått upp igen och suget är stort efter allt onyttigt som går att stoppa i sig. :( Kvällstid också, absolut sämsta tiden att småäta på..

Well. Om nån hittar en sån där gris kan ni väl säga till, ja såvida jag inte fotar en bild på mig själv och klistrar upp inuti varje skåp och kylskåp, då borde jag ju få avsmak nog att avstå godsakerna..

Ikväll har jag dock ätit ganska så "nyttigt" iaf..  keso, några ost-skivor, oliver och rökt skinka. Lite tapas kan man säga för mig själv och mirrarna..


Exercise- oh yeah.

Idag har jag tränat igen! Dukto jag är!! Känner mig fortfarande halvkrasslig om jag ska vara ärlig, men det struntade jag i och gick på HM och köpte lite nya träningskläder för att sen glida in på Eriksdalsbadet och vara svenneduktig och träna som alla andra tydligen också ville göra kl 16.. Suuuuuuck vad jobbigt det är att gå in där när det är överfullt med människor och svetten stinker..

30 min på crosstrainern, sen var jag helt sjöblöt av svett och såg ut som en grillad babianröv- inte så läckert, men effektivt.. Jag fick extra energi av min härliga musik i lurarna såklart och att den härliga mörkhyade mannen- dansnegern om man får säga så ..hihi.. Han stod framför på stepp-maskinen och dansade loss. Han e så jäkla härlig! Säkert 50 bast, men med en grymt snygg "fitness-kropp", lyssnar på musik i lurar, steppar loss med hela kroppen och armarna å klappar å har sig och lever sig in i sin musik.. Ja ni som varit där vet nog vem jag menar.. :) Men han är skitbra, för han får iaf mig på riktigt bra humör och jag kämpar gärna vidare minut för minut trots att jag är trött.. Bara att titta på hans kropp och sukta vidare..

Idag funderade jag på att filma honom med mobil-kameran och lägga upp här så ni får se han, hi hi, men jag hade annat för mig- dvs svettades liter på maskinen och koncentrerade mig på att inte ramla av samtidigt som jag precis som honom tog några dance-moves där på maskinen, blir så mycket roligare då. Sen får väl folk tycka vad dom vill, att jag ser ut som en jävla tönt, vem bryr sig?

Jag ska bli snygg som fan till sommaren. Like I used to be, ja, när jag var yngre och välsnidad då....
 
Nä, ska nog stretcha lite innan jag går och lägger mig, sist glömde jag det, eller snarare struntade i att ta det offentligt, då jag låg i riskzonen för att bokstavligen droppa litervis med svett runtomkring mig, och nä, jag ville åka hem så fort som möjligt och duscha. Vägrar duscha där iaf. Onödigt när jag har så nära hem.

5 i 3

In i skogen eller in i dimman?

Cindy drog iväg till skogen, och jag träffade kompisar från skogen.

Fredag, föris hos Petra med Robban, Uno, Blomman, Delsbo, Atta m.fl sen lite rockhäng på Anchor, där jag bjöd upp Atta till tryckare på slutet.. haha, det var inte igår, men det var mysigt förutom att vi båda hade lite svårt med balansen där kl fem i 3.. ;-) Sen ville alla på äckliga Mc D, och sen tog vi alla tunnelbanan hemåt tillsammans.

Lördag ett glas vin hos P och grabbarna, sen tog jag bussen ut till Tess i Sågen för tacos, melodifestival, födelsedagspartaj och sjukt mycket härliga glada trevliga qvinns!. Sen in på Kvarnen.

Haft en så sjukt rolig och bra helg!! Har inte skrattat så mycket på länge. Jag mår fantastiskt bra, även om jag är trött idag.. Toppenhelg!!! Förmodligen för att jag gillar att umgås med karlar- I love It. Dom är ju så jävla mycket roligare att umgås med än tjejer.. (sorry tjejer) näe rå, både härliga jämtländska killar och sen nice:iga brudarna hos Tess.

:)

Nu saknar jag K och försökte messa hit han, men han skulle bort ikväll på nåt annat, men imorgon ville han gosa med mig, så vi får väl se, kanske ses imorgon då istället.

RSS 2.0