Lägre än dagisnivå!

Det har spårat ur totalt och det sker hela tiden! Förbannat tragiskt att en vanlig människa inte kan gå på fotbollsmatch numera utan att vara rädd. Det är dags att ngn gör något åt huligansvinen..!! Porta kända bråkstakar från matcherna i ett år- ge dom ett straff. Kan man porta folk på krogen borde man väl kunna porta dom på matcher!?
Här vid Globen står 15 piketbussar, 10 polishästar samt halva Stockholms poliskår redo varje gång det är match. Det är sjukt hur ett sportintresse kan gå så jävla överstyr att man måste slåss för det. Poliserna behövs säkert på fler ställen än att ständigt vara vid arenor och vakta över sportintresserade som beter sig lägre än på dagisnivå!

Bästa kvällsgodiset!

Yoghurt
Vaniljpulver
Steviasocker

Blanda och njut!Minipromme!

Känt mig jättetrött idag. Frusen. Tog mig iväg på en minipromme och handlade lite åtminstone..
Vårsolsprommis!


****

Svetten rinner och fy satan vad ont i huvet jag fick. :/


Karma
Det löste sig!

Nu blire sen middag. 23:30...

Jag tror jag skulle kunna leva på kyckling och wokgrönsaker länge- ledsnar sällan, är lätt att laga och går att variera med olika kryddor.

K*KEN!!!!!

Lagar "riktig" mat för första gången på 1,5 vecka- så här bra går det när man sitter med mobilen i näven och glömmer att man lagar mat... K*ken!!!


Gör ditt cellprov kvinna!

Cellprovsdags var det igår. Sånt som skall göras men är tråkigt. Tog mig äntligen iväg, ngt jag inte gjort på flera år dumt nog. Allvarligt, det handlar om att man kan gå runt med cancer eller början till det, och ändå struntar så många kvinnor i det!? Inklusive mig trots att jag hade cellförändringar när jag var yngre. Så jävla dumt, var nog 4 år sen jag gjorde koll sist. 1 av 3 människor får cancer- då gäller det att göra dom kontroller man får, gratis och allt, när man ska och försöka ställa saker tillrätta om man får negativt provsvar. Mentaliteten "jag-tar-det-imorgon" är dum att ha i det här fallet alltså. Det handlar faktiskt om liv eller död. Så gör ditt cellprov kvinna- nu!

Hade beställt tid mellan 16.30-16.45 men det var lik förbannat drop in med kösystem. Räknade till minst 25 andra kvinnor i ett riktigt trångt väntrum. Tog en lapp, 20nr tills det var min tur. Kände hur paniken började komma, sociala fobin trängde sig på. Hjärtat klappade på högvarv.. Var så nära att bara skita i det och boka ny tid. Spelade spel på mobilen, messade lite, gick in på toan och tog två ångestdämpande tabletter som jag glatt kom på att jag lagt i en pillerburk i väskan dagen innan. Puh! Sen rullade det på och jag fick äntligen komma in efter 45 min. Hela besöket inklusive en kontroll tog fem minuter. F e m ynka minuter som räddar ditt liv. Gynbesök är väl aldrig något att se fram emot, men som sagt, det går fort och barnmorskorna har ju sett tusentals blottade kön under sin arbetstid, så det är inget att skämmas för..

Nu är det gjort och tänker definitivt göra det varje år hädanefter som jag ska. :)

Dammråttor..

..som snart måste väck då jag får besök av fina coola Mary ikväll. :)


med mig själv
Love your self
vråldepp

Varenda gång jag varit på ÖoB i farsta har dom klösträd. Tror ni dom hade något nu? Köpt lite annat smått och gott, men känner bara för att gråta, igen.

Saknar M oerhört mycket. Fast vet att en stor del av vår tid ihop varit destruktiv för mig, så jag måste.. andas.. och ta mig samman på något sätt. Iaf tills jag kommer hem. Sitter på tåget.. Jag ser nog lika miserabel ut som jag känner mig. :/

Frulle

Suttit hos terapeuten och gråtit i en timme. Nu tar jag en hälsosam frukost på bänken utanför Globen.. Ska åka till Farsta om en stund och gå på ÖoB och köpa en ny liten klösmöbel. Tvinga mig iväg ...


Tusenbröder

Tack Ola för att du introducerade denna serien till mig. Har tittat i fyra timmar idag. Kan inte slita mig- riktigt bra serie! (Att Ola Rapace är grymt snygg gör det hela inte sämre direkt. ;-))
 
 

Nätshopping.

Fick bli lite nätshopping istället då det sket sig i Farsta.. Påfyllning av Benecos mineralpuder. Mycket nöjd med detta och otroligt pris!! 84:- för 10gr!! Beställde den nyans jag har och en lite mörkare så jag kan blanda till perfekt färg själv. Ebody hade lite lägre frakt än Jordklok där jag beställde ifrån sist så fick bli från dom denna gången.

Tjo och god afton.

Imorgon har jag terapisamtal som jag längtar efter då jag mår kasst och verkligen behöver prata av mig! :-(

Fjortiskonversation..

-Vi går in på Lidl!?
-Nä guud- min farmor handlar på Lidl för hon är så snål. Jag har aaldrig handlat på Lidl!! (skäms!?)

Förstår det, lilla tjejen med Michael Korshandväska, att du aldrig behövt sjunka så lågt att du behövt gå in där!? Dina rika föräldrar har skämt bort dig och du har förmodligen inte en susning vad n å g o t kostar, varken mat eller annat..

Snorungar- får lust att slå dom på käften.. (Brr, inte på bra humör jag!!)


Faan!

Meen- blir jag nöjd eller?? Farsta Centrumjävel stänger 17, inte 18. Åkt hit i onödan! :( Suuuck! Går väl på Lidl då i brist på annat.. Hann gå på Chilli i tio minuter. Blev inte gladare direkt. Skulle ju titta på en kattklösmöbel på ÖoB och göra katterna glada.. :(

Varken katterna eller jag får ngt kul att roa oss med alltså.

Faaan!

Tröstshopping!

Nu åker jag till Farsta Centrum och gör det jag gör bäst- tröstshoppar..

Hissjävel!

Hemma igen efter promenad och mathandling. Klev in i hissen, den hoppade till, åkte upp men dörrarna öppnades inte. Åkte ner och upp igen men dörrarna öppnades inte.. Åkte ännu längre ner och dom öppnades tur nog. Klev genast ur och tog trappen istället. Puh! Droppen på min pissvecka hade ju varit att spendera lördagskvällen i hissen..! Jag hade iaf kunnat gotta mig med chips, pepsi max, vita Lion, cocktailkorvar och semlor. Hade sett roligt ut med en liten picknick där på hissgolvet när reparatörerna kommit..Kvällen blir inte roligare än så iaf.. Sitta i soffan och tröstäta.

Walking

Går av mig ledsamhet och ångest.

Bänkjävel

jag hatar dig!


Så många timmar som spenderas på denna plats. Varför välja en bänkjävel framför världen?

det suger

ja det gör det.

Fakta!
Ljus eller lager?

Haft en grymmenbra e.m och kväll med Herr O Lager! Tack till dina föräldrar för att dom tillverkade dig min gode vän och vapendragare!

Här är Loffe Lång eller vad han nu heter; Herr Lager med familjs monsterfisk. Cool rackare som tydligen brukar vara ute och flyga flygplan i en hink och bo på hotell. Bortskämd firre med andra ord!

Sockparning eller ej- det är frågan!?

Sitter i dom förlorade sockornas värld! Parar ihop sockar till döden skiljer oss åt.. Why? Jag fortsätter med olikfärgade strumpor några år till.... det är ändå omöjligt..

Tunga dagar. Tunga nätter.

 
 

Fyll som en kastryll

igår. Hade A och C på besök. Vinade och drog in på Kvarnen där vi dansade så svetten lackade i flera timmar tills vakten vänligt men bestämt tyckte jag skulle gå hem och sova istället.. ungefär.. Det var nog dags att åka hem inser jag också- idag. Hade roligt så länge det varade iaf. ;) Var hur bra musik som helst, verkligen längesen jag dansat så mycket.

Ligger fortfarande, kanske dags att kliva upp då klockan är 16.24..!? Skulle kunna ligga hur länge som helst idag känner jag.

Hallelujah!!!

Kortisprommis gjord för att hämta jeansen och... dom sitter.. perfekt! Hallelujah! Nästan så dom kommer bli lite stora efter jag gått in dom, men hellre lite för stora än för små. :) Hade tappat hoppet om att det går att hitta jeans på nätet som passar


Tänkte gå en kortis..

..men det vårte en långis. Nu är jag lite svettig, hungrig och mör. Gick in på mitt nyfunna Lidl också så har släpat en påse mat nästan halvvägs.. Bra träning. Nu blir det dålig mat (snabbmakaroner och falukorv) i brist på ork. Hej hopp!


Få mening med livet igen.

Även om tårarna började spruta efter halva tiden så hade jag ett väldigt givande möte med terapeuten och min fk-handläggare idag. Min handledare ska boka in möte hos Arbetsförmedlingen Odenplan, som är specialiserade på sjukskrivna. Hon trodde dock ej jag kommer få en tid denna månad då dom har kö, men förhoppningsvis i April. Ska hitta någonstans att vara på dagarna. Få mening med livet igen. Bli social.

Längtar och ser fram emot det!

spännare?

Det här börjar likna en träningsblogg snart.. ha ha. Promenadrundor hit och dit. Tips på olika snackssorter är kanske inte sånt plus isf iofs. Nä så långt går det nog inte men är bra sugen på att börja på gym igen. Det slutar väl med spännarbilder a la Hulken!?

22km

har jag prommat sen förra söndagen. Bra jobbat av mig! Brrrrråå Sara, brrå! Det är ju fan till å med jävligt bra! :) Nöjd!

Det e vår!?

Jag tror fan i mig det är våååår! Älskart!!

Lite foton jag tog på vägen under promenaden i Enskede.

Alcizar

Bidrag 1;
Ung pojke i spegelkostym juckar a´la Michael Jackson. Ingen ny koreografi i år heller.. Skön låt dock!
 
 
Bidrag 2;
Sorgsen flicka i svart står rakt upp och ner och sjunger en.. riktigt fin låt.
 
 
Bidrag 3;
Glitter & glamour- nu snackar vi schlager här! Det börjar likna något..
 
 
Bidrag 4;
Barbies Ken är på scen. Gör snoppgreppet även han! Hyfsad låt!
 
 
Bidrag 5;
Osäker "tuffing" med nosring, precis utkommen ur målbrottet (!?) spelar på svenska folkets (flickors) känslor i brist på sångröst. Kära BRÖL, kära brööööl..
 
 
Bidrag 6;
Sexig kvinna i sina bästa år med guldgula ränder och guldrött hår. Duktig, vacker och ja, en helt okej låt!
 
 
Bidrag 7;  
Plastic is fantastic and I speek japanese! Respekt!
 
 
Bidrag 8;
 Ja du sjunger jättebra. Du ser bra ut. TråkSvensson.
 
 
Bidrag 9;
Finns ingen som kan trycka ner mig för jag är så hög på ogräs ifrån sandlådan. (Den här låten blev jag glad av.)
 
 
Bidrag 10;
Rebellisk pappas flicka från Bel Air..!? (Diggar låten förutom refrängen- den hör liksom inte dit!)
 
 
 
Vem ska vinna?? Inte den blekaste aning vad jag själv tycker, jo jag tar Alcizarna..!
 
 

Jag suger, suger, suger suuuuger!

Skit också- kom på att det är melodifestival och då måste jag ju kolla för att jag är för nyfiken för att strunta i det! Vill veta vilket bidrag som går till stora melodifestivalen.  
 
Kära brööööööööööder kära kära brööööööööder- jag suger suger suger suuuuger! (sorry men den här Svenning har ingen som helst utstrålning- bara allmänt trälig.)

En promme

blev det. Längre än tänkt. Lyssnat på musik, pratat tele och nu lyssnar jag på en dokumentär om verklighetens Lilja 4-ever, trafficking. Fruktansvärt! Måste vara psykopater som håller på med människohandel. Förstår inte hur man kan göra så.


Jag var på väg..

Jag var på väg ut och gå..... tills jag kom på att jag har ostbollar, cola och Candy crush.

snart.. Det stormar ute. Gruvar mig..


Och jag tänker hitta en väg!...

...tillbaka!!


Det ordnar sig!?

Hade världens bästa dröm. Fick jobb som personlig assistent till en superhärlig kvinna. Jag var såååå glad, och jag hade bett till gud på morgonen att jag snart ska hitta ett ställe att arbetsträna på, och vips hade jag fått jobb, för att hon gillade mig så mkt. Var jättenervös över hur jag skulle komma att klara det men tänkte att det ordnar siq, jag jobbar upp mig timme för timme..

Vill att min dröm ska slå in! Vill hitta mening med livet igen. Nånstans att vara där jag gör nytta. Vill känna mig behövd och värdefull! Vill trivas med livet, ha ett meningsfullt jobb igen och vara glad o c h göra andra människor glada!

Lika bra att somna om igen. Suck.

Prrfect combination!

 
Nätshoppar och käkar ostbollar! Prrrfect combination a aah! Passar inte dom här jeansen ger jag upp med att försöka köpa jeans online så att säga. Köpte på Zalando Lounge, 528pix inklusive frakt. I butik går dom väl på en tusing. Mina favoritjeans är så utnötta på inisidan av låren att dom bara används till promenader numer. :( Lee använde jag mycket förr och trivdes bra i dom. Dom här är varken låg eller hög i midjan och stretchiga. Hoooppas dom passar! Fina som snus är dom iaf tycker jag!
 
 
 
 

All in!

Ikväll kör jag all in för best body 2014... Tog t.o.m hissen.. ;-)


Kasper i ett nötskal.
Oststjärnor i det blå..

Ont i huvet som satan idag. :( Antar jag får lida för att jag var duktig och promenerade länge igår..!? Huvudvärken satte igång när jag kom hem, vilket är mer regel än undantag tyvärr. Så skönt att vara ute och gå med bra musik i lurarna, men inte roligt att jag ska behöva lida av att motionera liksom. Sjukt pissigt.

Nu tänker jag gå på Ica, köpa cola light och prova nya cheez starz eller vad dom heter. Jättelängesen jag åt ostbollar eller liknande så det ska jag unna mig. Dock åt jag pizza i söndags. Fast det var andra pizzan sen i somras. Jag äter mest hemlagad mat. Pizza två-tre ggr på ett år är ju inte speciellt ofta.. så ser det inte direkt som ett nederlag. ;-) Är inte och kommer heller aldrig bli överstrikt på vad jag får äta eller ej. Men lite koll har jag och det är för min egen hälsas skull.

(Intresseklubben har antecknat va!?)

dagens promenadskryt!

Oii vad duktig jag varit!


....
Nattjojk.

Oj vad jag grät första gången jag lyssnade på den här killen!
 
För övrigt haft en trevlans kväll på Avicii med O och M. :) Kom rätt sent så slapp värsta köerna skönt nog. Inne kryllade det av människor men allt gick fint. Bra musik och bra stämning. Dock föredrar jag nog att gå på "riktig" konsert, typ när vi gick på Depeche i somras, eller när jag var på Guns, det är en helt annan grej.
 
 
 
 

Nervös!

Ikväll är det självklart inte bara Avicii i Globenområdet- det är även AIKmatch och Drakekonsert talade en väktare om för M. Det kommer uppskattningsvis vara 60 000+ i kretsarna här omkring. 35000 bara på arenan för att dansa loss till Avicii..

Tjo! Jag är ärligt talat skitnervös då jag tycker köer och stora folkmassor är bland det värsta jag vet. Ola kommer vid fem, då ska vi gå och suga i oss några öl och ladda upp. Ska försöka att inte tänka på det alltför mycket och ha skoj. Ta det som det kommer.. Puh. Fast jag är lite småskakis måste jag erkänna. Det här blir en utmaning för mitt psyke!

RSS 2.0