Då ska vi se då..

..om det blir nån sömn inatt månne.

I love my self!


Fick nåt virus på datorn- trots virusskydd.. som kallade sig "Personal Antivirus", vilken lurig jävel asså, det var viruset självt och inte något antivirus direkt... och inte gick det att avinstallera eller ta bort..! Virusen spred sig, och jag fick varning om att det var kritiskt läge...  Först fick jag lite panik, men efter lite djupt tänkande så googlade jag på skiten och hittade hjälp på nån engelsk sida, installerade in ett program, skannade igenom hela datorn och sen tog jag bort virusen!

Lätt som en plätt, och jag som trodde att min dator skulle dö.. !! Yeahj!


Fan vad jag e bra!

Jag älskar mig själv och google idag, vad skulle man göra utan google liksom!?

Jag öppnar min dörr!

Har nog aldrig varit så öppen som jag är nu om t.ex mediciner m.m. men jag tänker inte skämmas längre för något jag inte själv kan påverka.

Så välkommen, jag öppnar min dörr!

Valdoxan! efterlysning..

Om nån som läser det här förresten har börjat med Valdoxan och provat så får ni mer än gärna skriva ett mail eller kommentar hur det har funkat för er!

Jag har stora förhoppningar.. vilket jag kanske inte borde ha, men det jag själv läst låter bra! Läkaren sa att för vissa har det inte haft nån super-genomslags-kraft än.. medans andra känt en klar förbättring redan inom 4-5 dagar.

Det vore toppen!

Fattiglapp

Höll på få frispel på Apoteket i eftermiddags..

Fi**an som så snällt skrev ut ett papper sist med vilka mediciner jag hade kvar att hämta ut, har gjort nåt fel, eller datorn, och där stod det att jag hade 30st sömntabletter att hämta ut, vilket det visade sig idag att jag INTE hade. Hade dock en annan sort, 14 st, men dom har utgått, EH.

-Kan jag inte få något likadant men annat märke då? Det är ju din kollega där som skrivit ut det här till mig att det fanns kvar att hämta ut!
-Det finns inget likadant, dom har slutat med dom här..
-Jaha, nej alltså jag förstår att det inte är ditt fel.. sa jag irriterat.
För såklart är det inte hennes fel, men jag blev jävligt irriterad på henne som skrivit ut pappret till mig, som stod bakom den expedit jag hade idag med ryggen till och låtsades som ingenting fast hon måste ha hört vad jag sa.. Fel att ta ansvar för det man gör. Så nu har jag sovit superdåligt i över en vecka, och har inget nytt recept alltså, för jag bad inte om det när jag var hos läkaren sist då jag trodde att det som stod på pappret jag fått från apoteks-idioten stämde....
 

Hepp. Då blir det några sömnlösa oroliga nätter till då, tills jag kanske, om jag har tur, får fram ett meddelande via receptionisten till min privatläkare som typ är omöjlig att få snacka med om man inte har tid hos honom.. Men jag ska göra ett försök, ska maila honom OCH ringa på måndag och lämna meddelande.....

OCH vet ni nånting "roligt"!? Medicinen jag väntat på i ett halvår minst och ska prova som är så ny så dom måste beställa hem den, har ingen förmån, vilket betyder att den kostar 475kr för 28 tabletter.. och inte ens summan du betalat läggs på ditt apotekskort.......... men åhhhhhh. Visste att den var dyr, men såÅ dyr!? Det är nästan så att jag överväger att strunta i att börja med den tills den får förmån om den nu får det.... men hur länge ska jag få vänta då? Det vet man inte, inte ens säkert den kommer få förmån för staten tycker redan att det finns så många olika antidepressiva preparat redan med förmån att man ska välja dom.. JA MEN OM DOM INTE FUNKAR DÅ OCH DEN HÄR HAR MEST POSITIVA EFFEKT DOM SETT PÅ LÄNGE på särskilt vintertrötta/deppiga människor!!!!!!???????????? Jävla idioter! Man skäms ju fan över Sverige ibland asså..
 
Är det bättre att vi går runt och är sjukskrivna, lever på staten och som några jävla fattiglappar? Va, va, va!?

KUL JUL!!

((Fattigare blir snart fattigast, prova medicinen ska jag fan-i-mig-göra. Kosta vad det kosta vill bara jag får må bra!! SUCK))

Jag skall bli starkare än dig!

Oj, jag har inte skrivit något på fyra dagar märker jag nu. Sorry lorry.

Varit och är konstant trött och har praktiskt taget sovit bort hela sommaren vilket känns skit för jag behöver sol och ljus så väl, men med en trötthet svår att förklara och ett behov av minst 12 timmars sömn+vila under dagtid så kände jag att det måste bli en förändring på det här. Jag får så lov att sätta arbetssökande åt sidan lite och fokusera på min hälsa. Min läkare och jag har kommit fram till en sjukskrivning igen, tyvärr, men det är det enda rätta, ska inte och får inte ta a-kassans dagar till att vara sjuk, då ska jag vara sjukskriven, vilket aldrig är roligt, men ett måste.

Började själv söka runt på nätet efter KBT (kognitiv beteende terapi) för jag tror att jag skulle bli hjälpt av det, och hittade en kbt-psykolog som var ansluten till landstinget, men när jag kom till min läkare så hade han en annan idé om att jag skulle få en remiss av honom till ett team av duktiga läkare och psykologer m.m i Huddinge på Affektiva mottagningen där jag kan få göra utredning och få den hjälp jag behöver och dessutom eventuellt träffa andra med samma problem som mig.

Jag hade inte långt ifrån tårarna när jag satt hos läkaren, jag höll dom verkligen inne flera gånger för att jag skulle slippa smeta ut sminket..

Han frågade massor av frågor om olika situationer ( ang. eventuell vuxen-ad/hd och bipolär sjukdom) och vi är så gott som säker på att det är vad jag lider av. Jag har för mig att han gått kurs i sommar om ad/hd-add och den här gången kändes det verkligen så pricksäkert, allt han sa, och hur han beskrev hur jag känner och mår och har mått i säkert 10 år. Det var jobbigt men väldigt skönt samtidigt. Det kändes som att iaf EN person förstår mig och vad jag gått igenom och det är inte lätt att få folk att förstå, allra minst ens egen släkt och familj tyvärr.

Det är vanligt vid ad/hd att du är mycket trött, inte känner att du vaknar till förrän sent på kvällen, och det har visat sig att just människor med ad/hd-add ofta är nattarbetande människor..  Vi har ett stort behov av att vila trots att vi kanske inte, enligt andra, verkar ha gjort speciellt mycket under en dag. Men att sitta och vicka på tån, foten, fippla med något hela tiden kräver större energi än man kan tro, och man gör det här för att kunna koncentrera sig och hålla hjärnan vaken.. Vi har ofta svårt att passa tider- vilket jag alltid haft och har fortfarande. Man ser inte tiden, än hur många timmar i förväg du förbereder dig, "tiden syns inte förrän den är för nära innpå" vilket gör att man alltid kommer i sista minuten, stressar eller kommer för sent. Vi har dålig självkänsla- vilken inte blir bättre såklart- för att man alltid känner sig missförstådd eller för andras svårigheter att förstå och relatera. Vi har ofta svårt för att behålla jobb en längre tid och blir lätt uttråkade, och hamnar ofta i en ond cirkel när det gäller jobb/arbetslöshet. Vi är helt enkelt lite udda, vi har svårt att passa in, och svårt för att ta negativ kritik och tar det oftast personligt i onödan.

Jag skulle kunna skriva i evigheter om alla problem man kan ha eller har som ad/hd-add:are att smälta in i ett "normalt samhälle", i en "normal" vardag, i en "normal" släkt och familj och på ett "normalt" 8-5-jobb. Hur svårt det är att skaffa sunda relationer till både vänner och pojkvänner, hur svårt det är att överhuvudtaget leva med det här.

Men jag ska försöka och med kunskapen jag själv skaffat mig genom att läsa mig fram känner jag ändå att jag är jag, jag ska klara det här. Jag skiter i vad släkt och vänner säger, vad andra tycker om mig, jag är en bra människa, jag är udda kanske, men jag är jag, och jag är inte den enda som lider av det här.

Jag skall börja i terapi, jag skall försöka träna, jag skall tillåta mig själv att vara sjukskriven så länge det behövs utan att låta mig själv slås ned av andras syn på psykisk ohälsa och sjukskrivning.

Jag skall bli stark! Jag tänker tro på mig själv även om det mesta känns grått och trist, och jag tänker inte längre gömma mig själv för nån. Jag tänker stå upp för mig själv och jag tänker skryta om det, jag har ad/hd och lider av depression, ibland i långa perioder, men det är inget jag valt själv, och det är inget jag nånsin skulle önska någon annan
. Tro mig. Jag har sagt det förr, jag vet, och jag säger det igen.

Livet är tufft och det är inte många gånger jag känt mig lycklig här i livet,  men Jag är jag, och det är dags att tänka på mig själv nu och förbättra mitt liv och min livskvalité så gott jag kan och orkar förmå mig göra.


Pirate bay kom hem!!

..för vi längtar efter dig!...

la la la la...

Förbannad på mig själv!

Att jag alltid går på det.. samma visa om och om igen.

Jävla Fuckface! Vad jävla förbannad jag är!
Besviken och ledsen, men mest arg just nu. TRÖTTSAMT!


Midnatt råder- tyst det är i husen!

Klockan har inte ens slagit midnatt och jag ska gå och lägga mig och sova..!

Det är ett mirakel!
De´ni!

Fortfarande slut efter kryssningen tror jag, men det var det värt så skoj som jag hade! =)


Klämkäckt vare här!!

Hade en sjukt kul kryssning där vi äntligen umgicks alla tillsammans och blev fullers-fulla och dryg-roliga!!
Dagen efter var nog roligast ändå när jag och Ola fortfarande låg fulla i hytten och drygade oss och härmade kryssningsvärden Per.... äkta värmlänning.. så rolig dialekt!

Här kommer ett klipp på våran idol, Per-Åke som vi kallar honom...... ni förstår nog att han e skoj att härma på fyllan och överhuvudtaget.. :)
Riktigt klämkäck!

PUH!**

Hårt liv jag har!!

Sitter med hårfärg i håret, väntar på M, och ska till å fixa lite med naglarna.. Hittade inget snyggt att ha på mig imorgon dessvärre så jag blev så less idag när jag gick runt. Fläsk-kärringen på kött-färjan- mm passar ju utmärkt!!

Nej jag borde börja acceptera min kropp som den är, det är bara samhället som har sjuka ideal och förminskat alla storlekar till size zero.. får väl leta vidare imorgon eller rota igenom min numera "lilla garderob" efter utrensningen..Köttfärjan...

Imorgon.

Idag förbereda
= färga håret, fixa naglarna, kolla efter något snyggt att ha på mig, föra över sparpengar så jag har nåt att leva på (supa för)..

Ja jag kom på namnet Köttfärjan- tycker det passar bra in på Cinderellabåten, en enda stor köttmarknad där fullast vinner.. typ.

Buffén är äcklig, det är jobbigt mycket äckligt fulla skrikande människor, allmänt sliskigt- men ändå ser jag fram emot det.. ;-)

See ya at Cinderella tomorrow night!


I can´t get no sleep!

ÅÅååhh vad jobbigt. Sovit vråldåligt på slutet, trots mys&sällskap, i säkert 3-4 dagar.. Har inga sömnisar heller, måste fan hämta ut imorgon innan jag blir galen!!

Man blir fan galen utan tillräckligt med sömn- irriterad, allmänt labil och grinig, och sån vill jag inte vara, tro mig..Vrål-kåt!

Grattis grattis kära syster yster på din födelsedag idag!

35 år, jag hej vad tiden går..

Tack för ängeln jag fick igår, det var fint gjort! (fick en liten glasängel på posten, i en liten box, som man skall "berätta" alla sina bekymmer för, så tar ängeln över dom så allt blir bra igen.. ska börja prata med den där ängeln nu varje dag! :)


Tänkte lägga in en bild på syrran här men eftersom hon är så vrål-kåt på Måns Zelmerlöw så får det bli en bild på honom istället.. he he...... (sorry Ulf men du har konkurrens!)


Blodet droppar.

Jag måste köpa hårfärg och färga håret innan helgen. För imorgon drar jag och Tess på partajj på KGB, har aldrig varit där förut så det ser jag fram emot!!

Kände det igår också, att mitt hår inte ser bra ut, utväxt och så, så då vill man ju inte direkt springa runt bland massa kändisar som e vrålsnygga.. :/

MEN efter jag färgat håret så kommer jag se läcker ut igen, jag älskar mitt hår när det är nyfärgat och klar-blod-rött! Red beach heter färgen jag använder, men funderar på en lite ljusare röd nu..

Grrr!

No kändisfest för tant leopard!

Jag följde aldrig med igår, otippat va...!?

Nä seriöst så var jag alldeles för trött eftersom vi var ute kvällen/natten innan på Kellys. Hade fortfarande skallebank vid 21 igår så jag bestämde mig för att skippa kändispartajet.. Synd jag inte visste om det innan, för då hade jag nog skippat kvällen på Kellys å hängt med igår på releasefesten istället..

Ångrade mig bittert och slet mitt hår här hemma- när Herr Lager som gick själv på festen- senare messade och sa att alla fått en "goodie-bag" + mat och dryck gratis..... Och i presentpåsen var såklart lyxiga hudvårdsprodukter- vilket jag ääälskar- och sånt.........

Fan Fan Fan! Däääjm!

Men jag hänger med nästa gång Ola!! =) För du får väl såna här inbjudningar var och varannan dag.. och då kanske nån mer intressant artist än en schlagerkille.. :)Andres Esteche Releaseparty ikväll!

Andres Esteche har releaseparty på Solidaritet kl 23 ikväll, vilket jag tror är på Stureplan eller i närheten.. Brr... Ola vill att jag ska haka på på lite gratiskäk och häng..istället för kvällspromenad.. Ha ha.. Vilken jämförelse!?

Ska jag gå eller inte..? Hm, i valet och kvalet.. dessutom är jag rätt jävla seg efter igår.. Men är man kändiskåt så går man såklart, och till och med jag kan erkänna att det skulle vara rätt kul att se alla töntiga kändisar som säkert är där..

 Snygg är han iallafall- men han e bög va!?


Kronprinskorv?

Jag är ledsen svenska folket, men dom äcklar mig.. kronprinsessan och hennes Daniel. Usch.
Särskilt Daniel....

Kan han ta bort dom vidriga glasögonen, backslicken och det fåniga leendet tack... för 7 år sen såg han ju rätt bra ut, nu liknar han precis vad han blivit; ett äckligt sture-Slem som ärligt talat inte fattar varför han hamnade i kronprinsessans binge..

Måste by the way vara fruktansvärt att leva som kungabarn, jag tycker synd om dom. Övervakade överallt.. Inget som helst privatliv.. och inget eget val direkt vad du vill göra utav ditt liv.. utan bara följa dina plikter..  :(

 Brr.. Ser ut som pedofiler båda två..


Vidrisch!...

 Eldorado "guacamole dip"

Dipen innehåller 0,7 % avocado-p-u-l-v-e-r.  Hörde ni- pulver!! Alltså inte en gnutta äkta avocado i skiten. Den smakar som gurkmajonäs eller som bostongurke-dip.. Uää! (M tyckte den var okej, men eh, han är finne.. haha. ;-)=dålig smak)

Inte att rekommendera alltså.. Jag brukar göra egen guaca men tänkte prova i ett svagt och segt ögonblick när jag kände mig lat.. Dock blev jag glatt överraskad av Eldorado;s Ost dip, den var supergod!! Hittade dock ingen bild på den goda såklart..Filosofen..

På natten skulle jag skriva som bäst, när jag tänker som mest..

Skulle skriva mycket bra, och säkert oläsbart- eller snarare sånt ni kanske inte vill läsa- OM jag hade haft en dator kopplad till skallen som skriver ner alla mina miljoner tankar varje gång jag skall försöka sova.. men det har jag inte, och inte heller har jag lust att sova med datorn bredvid mig, jag har haft mysigare sällskap senaste veckorna.. så datorn får inte plats heller.. hehe..

Så allt bra på den fronten just nu även om saker och ting känns mer eller mindre komplicerade.. som vanligt.

Har så sjukt mycket att skriva om varje gång jag ska sova såklart, så jag måste helt enkelt börja mobilblogga. Har nåt nummer inställt i mobilen till bloggen, men glömt bort hur man gör. Ska läsa lite om hur man gör och mobbe-blogga snart..

På återseende alltså!

Badrumsspray

funkar självklart lika bra i köket, även om det inte är så mycket erotik över doften i mitt kök just nu..


Vad ska man göra idag då?

Förutom att leta jobb...

Hm..!?

Diska.Städa.Tvätta.Laga mat.

Som vanligt typ..

Go-het!

Nu funderar jag allvarligt på att ringa runt till massa gruppbostäder, bli timvikarie för alltid.... Styra mitt eget liv, mitt jobb och mina pengar.

Så less på det här. Annars bra faktiskt. Hyfsat!

Mycket go-het på slutet.. Men det är lite mer komplicerat än så..

sex.....

...gånger har jag bloggat idag, och jag tycker det är en mysig siffra, så det får stanna på det..

Nu blir det Fredagen den 13e, den nyaste. Måste ju bara se den eftersom jag diggar Jason.. Schi schi schi- ha ha ha!

(fan vad det gör mycket att umgås ofta med sina vänner, har mått mycket bättre senaste dagarna när jag umgåtts med Tess o Ola bl.a och snart ska jag träffa Cindybindy. Vi ska troligen åka till Fjäderholmarna på onsdag om det är fint väder. Det ser jag fram emot!

Tack O för all support i relationsdjungeln- det är fan tur vi har varandra iaf!

Beslutsångest.

Över vilken medicin jag ska käka för att må bra.

Av Cipralex går jag upp i vikt, får ätstörningar och blir trött, av Fluoxetin mår jag bättre, blir glad, går ner i vikt igen- men blir smått manisk.. Nu har jag ätit en av varje.. tror inte min läkare kommer uppskatta den påhittade kombinatinen, men what the fuck, jag kan ju inte annat än dö- right!? Men nu e cirpan slut, och jag käkar bara en fluxo om dan men känner att jag mår bättre på dom, trots lite mani..

Hm. Nä måste få tag på läkaren imorgon. Valdoxan ska jag börja med istället. Ska ju vara the shit inom antidepphistorien- man kan ju alltid hoppas!! (the shit= the grej= the bäst)

Önskar man kunde få känna sig glad och pigg EN dag i sitt liv innan man dör....


Jakten e över!

Sådär ja, några timmar senare, en visit med Ola hos Tess, en pizza, lite tårta och kaka, busstur och jakten på den försvunna deon är över. Jag hittade den i handväskan.. eh..hade ju packat ner den när jag var barnvakt.. och nu börjar jag undra om jag inte använt nån deo dom senaste dagarna.. ja ja det kvittar, inte träffat nån väsentlig som jag behöver impa på ändå.. har ju haft min "underbara" spraydeo från Lidl som jag pumpat på med över hela svettkroppen.. 

Jag luktar lite toalettspray av den, men hellre det än svettiga Torsten liksom!Kuken står och det är vår!

Eller näe kanske inte det...

Jakten på den försvunna deon..

Jaha, nu har min deo försvunnit spårlöst också.. Suck.

Tur jag har min spraydeo a´la Lidl som luktar Mango att förfriska mina ruttna armhålor med.
(Ola-erkänn att du stal min rexona 24hour deo igår!!?) ha ha

The naked truth..

Jag orkar fan inte ens sminka mig längre...Och vem bryr sig? Jag har inget att dölja så det så!

HÄR ÄR JAG!

Grattis Lukas 3 år!!!

Världens sötaste Lukas 3 år!
 
Grattis gokillen från Toktanten!


Snart bär det av bort till Tess, jag och Ola ska dit på kaffe och vi hoppas hon har massa tårta vi kan moffa från gårdagens kalas..!!

:) Goa killen. Världens charmör!!

och.. att älska eller inte älska- det är frågan!?

Jag älskar, det vet jag. det känns.

Om han älskar, nej, förmodligen inte på samma sätt som mig.

Attt hjälpa, eller inte hjälpa?

Jag vill hjälpa men jag kan inte. Det är tungt. Jag försöker påverka, men det är en annan sak.

Min energi räcker inte för evigt.

Godkänt?

Jag vet dock inte om det är godkänt att dricka 3 glas rödvin när man är barnvakt, men jag tror det, för jag har ändå full kontroll här. L sover och jag skall sova snart. T vette fan när hon kommer hem, men jag hoppas hon har sjukt kul ute nu när jag är barnvakt.

Ska nog sno en skräckfilm ur hyllan att somna till, för T har ju samma filmssmak som mig tur nog. ;-)

bye bye puss å gonatt!

babysitting

at  tess place right now.

Lukas is the most wonderful kid in the world. It´s a blessing when I get him to sleep. A beautiful child. Laughing, smiling and a little video with dinosaurs and Anastasia.

I like when he wants me to be close, when I´m In need for somebody. A child. One of my best friends child

I like to sleep behind him and feel the warm little childrens arms in between us. Maybe I´m longing to be a parent some day, and have one on my own.

But for so long, I´m only babysitting.Att inse.

Att förstå.

Att släppa.

Att gå.

Är svårare än man kan förstå.


När man älskar någon djupt och innerligt, men inser att vi lever två olika världar.

Du tar din väg, och jag tar min.

Jag tror det blir bäst så, för den vägen du väljer att gå, vill inte jag gå.

RSS 2.0