Men blir jag nöjd eller? Fan också. Kassan...

foto437 (MMS)

Men blir jag nöjd eller? Fan också. Kassan på konsum pajjar, står där ett bra tag för att köpa min snusdosa, får byta kassa, ska betala med mitt visa, och mitt visa är inte visa utan mitt jävla medlemskort på skoaffären. Jag blir galen! Det är inte min dag idag... Men då får jag en extrapromenad iaf och det är ju inte så dumt för min apelsinskrovliga feta kropp. Nånting gott med det onda..


Ångest. Skit. Suck.

Ångest. Ångest. Åååååååååååångest.


Suck vilken fucking jävla skitdag jag har idag.
Ska klä på mig nu och tvinga mig ut, borde gå in till söder och handla en stock snus i brist på annat att göra, men har inte lust att möta en enda människa och jag lär ju knappast vara den enda på jorden idag heller...Det som komma skall.

Börjar bli riktigt "nervös" inför den kommande veckan fr.o.m onsdag kväll t.o.m måndag kväll.. Ska till Bräcke till Mamma och Syrran m familj, och torsdag-söndag ska vi röja på pappas gård och slänga och sortera. Är inte så orolig över att vara där, men över mitt psykiska och fysiska skick. Jag behöver inte göra mycket för att bli extremt trött, kan räcka med att diska, dammtorka lite och tvätta en tvätt eller två så är jag helt slut både i huvudet och kroppen. Så det oroar mig. Och att min syster och mamma ska klaga för att jag behöver vila, eller blir arg eller stressad, men jag rår inte för det. Usch, känns så jävla jobbigt just nu med allt.

Skulle behöva ett lass med lugnande men har inga, och m-å-s-t-e få det utskrivet innan jag är där, annars kommer a-l-l-t faila..


Att sova skönt..

..eller iaf gott.. har även den här vovven förstått innebörden av. ;-)
Sitter i kista galleria och käkar med Cind...

foto436 (MMS)

Sitter i kista galleria och käkar med Cindy. Och vissa somnar tydligen på maten.. Var tvungen att smygta ett kort på den utmattade byggkillen. :-)


Jag är lite konstig jag vet- men nu tar ja...

foto433 (MMS)

Jag är lite konstig jag vet- men nu tar jag mitt nattliga sprut (det där lät lite roligt förresten ;))av min underbara Pure Seduction och går och lägger mig. :) M sov inte här igår och inte ikväll så nu kan jag ligga och snusa på mig själv. ;) (han diggar inte när jag sprutar på mig parfym innan vi ska lägga oss- vilket är rätt förståeligt- men jag tycker jag luktar nyduschad och fräsch bara. :) ) Punkt och slut som allas vår Gurka säger!


God morgon God morgon- Allå Allå Emliga Ar...

foto360 (MMS)

God morgon God morgon- Allå Allå Emliga Armén! Här är vi såhär tidigt på morgonkvisten.. Ingen av oss två tjejer ser så jäkla pigg ut men vi har ju preciis vaknat så det får ni stå ut med. ;-) Mina två killar här i huset sover/äter och ger sig snart ut på ballen och spanar in fåglarna i morgonsolen. Jag är snart på väg upp ur sängen tror jag om inte mitt tunga tjocka arsle håller mig kvar då.. Finns risk för det. Funderar i konstiga banor idag på om jag ska ta och skaffa mig ett sl-kort för första gången på tre år så jag kommer iväg och kan göra mer saker. Kanske ett sånt där 3-månaders till och med.. Så slipper jag åka mest i rusningstider- som jag gör nu för att slippa vara nervös för kontrollanter, och köper jag kort kan jag åka mitt på dagen utan oro- då dom alltmer är ute och snurrar och tar fast kriminella som mig Bad enough.. ;-) 3 gånger av 5 nu har dom stått på t-centralen i spärrarna och det suger såklart hästballe! Men iofs är det lätt att bara gå ner igen för trappen när man ser dom och helt enkelt göra en mobilbiljett och sen gå upp igen och visa. Visst är jag väl smart!? Ett annat knep jag har kommit på och börjat med är att sitta med ett sms på g i tåget när jag åker, kommer dom så ser jag det och skickar direkt och vips har jag en biljett. ;-) Så iofs- ska jag fundera mer på att köpa kort, eller åka vidare gratis i 3 år till? :) det är dagens fråga- det lutar att åka gratis såklart- men skulle som sagt vara skönt också att slippa oroa sig för en böter på 1200 när det kostar 22 spänn per resa, om jag inte skulle vara allert nog och missa dom nån dag.. Nej nu ska jag upp och göra mig lite iskaffe och förhoppningsvis vakna till. Det ser ut att bli fint väder idag so far.. Puss!


Började pyssla mitt i allt och då sömnisen...

foto0037 (MMS)

Började pyssla mitt i allt och då sömnisen verkar föga så tar jag ett glas rosé nu faktiskt för att se om jag får john blund att komma hit... Andra gången jag dricker lite vin på 3-4 veckor nu i mina nya fina vinglas som jag tänkt visa för er i bloggen då jag köpte dom- men det har ju inte blivit av Så här ser dom ut iaf, även om detta fotot också suger från mobilkameran. :( Dimgråa fina med lagom stor kupa att dricka ur... Nej nu kommer Darling snart och sen ska jag lura med han till sängen för skedande sömn tillsammans. Han har sovit borta nu i 2 dagar så nu börjar jag ju sakna honom bredvid mig... ja- efter sååå lång tid ifrån varandra...... :) kram å gonatt


Godnatt Globen- vi ses imörrn. By the way ...

foto0036 (MMS)

Godnatt Globen- vi ses imörrn. By the way hatar jag den här jävla kameran på nya mobilen oxå. 5 megapixel är det men blir fan värre foton än en VGA känns det som. Det här tog jag nu och det tror jag blev okej- inget annat har blivit nån skärpa på. Ni ser ju den i förra inlägget... Skit! Bye!


Visst är jag snygg? Jag ger upp den här da...

foto0031 (MMS)

Visst är jag snygg? Jag ger upp den här dagen. Svinont i huvet och magen. Känns som jag har feber. :( Jordens pollenallergi och nysattacker bara jag har balkongen öppen fem minuter... Försöker vila men kan inte somna heller. Åh vad irri! Därför funderar jag på att ta en sömnis och skippa resten av kvällen som sagt. Suck!! Hej då!


Tårar.Saknad.Handkräm.Irro.

Inte så mkt skrivet på slutet, tänkt tanken men inte riktigt orkat. Otroligt mycket tankar kring pappa just nu, känns som jag nu först börjar inse att han verkligen är borta, ja borta i mänsklig skepnad iaf.. borta. Kan inte ringa och skämta med honom och prata om mina katter och hans katt som vi alltid gjorde, det känns väldigt tungt. Han är den enda i familjen jag verkligen kunde skämta med, som jag alltsom oftast blev glad av att prata med, jämt, så har det alltid varit. På pappas sida så har det alltid varit bus och "jävelskaper" mot varandra, så jäkla härligt, därifrån jag måste fått min busiga sida, jag älskar ju också att göra hyss och driva lite med folk.. (som om ni inte visste det!?) Det saknar jag som sagt.

=)

Nu precis smorde jag in mig med "pappas" handkräm för första gången på några månader- en kräm jag köpte när jag var i Östersund veckan innan han gick vidare som jag smorde in hans händer och fötter med när jag var på sjukhuset och han tyckte det luktade sååå gott så gott. Han sa det flera gånger, och jag ångrar så jäkla mycket att jag inte lämnade kvar den jäkla krämen där så han kunde använda den! Kanske en petitess men en liten skitgrej jag ändå tänker på varje gång jag ser den här.. Jag hade ingen handkräm då så jag köpte den och hatar att vara torr om händerna så jag tog med den igen i handväskan när jag gick, handlade inte om pengar då den var jättebillig, utan om att jag helt enkelt inte hade nån och "behövde" den själv. ÅH vad irriterande att jag ska behöva gå och tänka på en sån sak.

Men som jag skrev till en vän igår på sms, så är det nog svårt att förstå sånt här om man inte mist nån närstående själv. Alla konstiga tankar snurrar runt i huvudet på en.. även om det som sagt är en liten skitgrej egentligen.

Jag är en så djävulskt enerverande ÄLTANDE människa att jag får spel på mig själv ibland. Kan jag sluta älta saker och gå vidare???? GAAAAAAAAAAH!!!???

Nej jag får väl acceptera mig själv som jag är också antar jag, men samtidigt försöka bygga och förbättra det jag känner att jag kan med mig själv. Utveckling. Men vem fan utvecklas av att sitta här i en soffa varje dag? Och det är ändå bara jag som kan göra något åt det också...

Jaja. suck. Nu blev det neggo här, ska försöka "rycka upp mig" som det så fint heter för andra, men det är inte så jävla lätt alltid.


Att dofta sköljmedel..

Förstår inte riktigt det här med parfymerna från Clean- vem fan vill gå runt och dofta sköljmedel liksom??
Raggarballe med svängdörr

så jäääääääävla trött alltså. Våren började bra, blev pigg och glad, men nu har jag sovit riktigt skitilla senaste 2 veckorna och det tär på både kroppen och humöret..

MÅSTE verkligen ta itu med städ och tvätt och disk och skrubbande här hemma men det tar ju emot rejält när jag är så slut. :-(

Förresten, om nån frivilligt anmäler sig till att vårstäda min balkong så bjuder jag på en raggarballe med svängdörr.. Du kanske kan få räksallad uppe på om du är riktigt duktig!


KaterinoWitch has left the building! =)

Började ju kolla på Big Brother efter kanske 10 dagar eller nåt trots att jag inte tänkte följa det, och nu har jag ju fastnat såklart och laddar noga hem varje avsnitt som jag "lusläser" helt.. fy fan vad nöjd jag blev när jag såg att Peter fick vara kvar i söndags! Äntligen äntligen har psykfallet Katerinowitch lämnat huset, alltså Katerina har betett sig värre än en liten tjurig treåring sista veckorna, helt jävla fucked up, blir så irriterad. Peter är rolig och snygg att kolla på, så jag är störtnöjd som sagt. ;-)

En annan som jag stör mig sjuuuuuukt mycket på är Sa-aaa-RRaaa (med rullande ÄRRRRR). Hon pratar också som ett litet barn och spelar söt och oskyldig, och om hon är kändiskåt svarade hon nej på, men ooooh vad hon vill glida runt på Sture efter det här är över.. Hon och Katerina kan väl glida tillsammans vettja..

Nåväl. Peter är kvar. Saknar Roddan dock den sjuka jäveln, men inte så mkt som jag trodde.. :) Gurkan börjar jag ledsna lite på för han går runt och snackar så mycket skit nu att jag tycker han är mer som en fjortis än som en 30åring eller hur gammal han nu är.

Ja ja, det var dagens BB-tankar från mig. Tokintressant va!?

Jam Jam!...

Testing testing- morgontesting... :-) The ...

foto0017 (MMS)

Testing testing- morgontesting... :-) The alien is awake, too early, dock- eller hur man nu säger på engelska... - det är det enda jag iaf kommer på så här på morgonkvisten efter att ha sovit 3 timmar..


Om man blir tillfrågad på Psykiatriska öpp...

Om man blir tillfrågad på Psykiatriska öppenvårdsmottagningen om man jobbar där- då måste det väl vara positivt!? ;-) Jag tog det så iaf- kände mig så frisk helt plötsligt...


Du har fått ett MMS från: 46735859099 Fin...

Du har fått ett MMS från: 46735859099 Finns att hämta på http://nytt.mms.telenor.se. Lösenord drvc .


Sol ute sol inne- sol i hjärta sol i sinne...

foto0010 (MMS)

Sol ute sol inne- sol i hjärta sol i sinne... Förlåt jag menar Öl i vår mage. :-) Helt fantastiskt ute, säkert över 20+ i solen idag. Jag har blivit jätteröd på bröstet enligt Markus och Co. :) nu en lucky star till och njuta vidare. ;) kram till er.


Vår i Stockholm. :)

foto0009 (MMS)

Vår i Stockholm. :)


Vår i Stockholm! Mysigt! :)

foto0009 (MMS)

Vår i Stockholm! Mysigt! :)


Visst har jag gjort fina vårsköna gröna na...

foto0005 (MMS)

Visst har jag gjort fina vårsköna gröna naglar!? :) byggde lite igår med gelé igen då jag klumpigt gjort råkade förstöra dom första jag gjorde...


Att äta soppa med en gaffel!??Madonna kände sig nyligen tjock på en gala berättar hon.......

Fattar inte varför man gör så här mot sin egen kropp- hon ser värre ut än en gammal utpräglad prärievarg.. Eller nä, dom är finare!! Hon ser ut som en mager fattig gammal gubbe som bara haft råd med soppa senaste åren, och dessutom ätit den med gaffel...

URK!  :-S

Läckro!!

Läcker tapet va!? Tycker den är jättesöt!! Skulle kunna tänka mig en fondvägg med det här, kanske i hallen.. finns som non woven tapet på Rusta. För dom som inte vet är non woven när man rollar klister direkt på väggen sen slänger upp tapeten på det.. Borde vara rätt enkelt, förutom mönsterpassningen då.. men det kanske är markerat..

 


RSS 2.0