Nån som vill åka med?


why?


Lilla äckliga jag.


Henna body art!

På't igen. Målat på papper med spritpenna och sen kört lite mer på handen. Övning, övning.. Så roligt! 

Because I'm worth it! Come, baby Come!

Come baby Come, baby baby Come! (Från en gammal hiphoplåt.)

Hittade den här på Åhléns City idag. Den var såå fin och vårfräsch att den fastnade i huvudet på mig.. Nu ska jag beställa den online.

Ceannis light grey Milano shopper. Jag har tänkt klart och jag får lön snart. :) Tror den blir perfekt nu till våren. (Faaan- såg att den finns i korall på hemsidan också! Snyggt! Fast gråvit passar nog bättre till mina kläder. Dock älskar jag saker med färg.. Äh. Tar en vit. Skulle jag varit rik hade jag köpt båda två..) 

Första vårdagen!?

Ser den här bilden på Facebook när jag loggar in. Tittar ut och det snöar!? Eh? 

Typ så..


Nedvarvning..

Svårt att varva ner efter jobbet som vanligt. Och bara en halv sömnis har jag. Dom sa att läkaren skrivit ut nytt recept igår, men jag kan inte se det på mina sidor på apotekets app!? Hm.. 

Får gå till apoteket imorgon och höra efter. Kul om dom i n t e finns där.. Då får jag spel..!! 

Design..

..och jävligt Gött! Det här kommer bli en favorit i sommar med lite fruktsoda i..! 

Äntligen här!!

Äntligen är han här. Vår bäbis. Lilla Sven. Väger 5600gr och förlossningen gick smärtfritt! :-D Den hittade till golvet och började suga dammtussar direkt. 

To the dentist..

..borde jag också gå, väldigt snart. Borde gått dit för 1,5 år sen när en fyllning kraschade.. Men jag är feg där också och drar ut på det. Åka in till city.. Sitta i stort äckligt väntrum och höra dom hemska borrarna. För att inte tala om den hemska lukten av sjukhusmiljö och oparfymerat. Usch!! 

Thankful- but..


..orolig över min hals. Ser ut som små tumörer på vänster sida av halsmandeln och från början var det bara en.. Nu är det flera stycken. Sist jag jobbade och idag efter att ha pratat i telen några timmar så bränner det som satan. Rädd det är, ni vet vilken, sjukdom. Kollade upp numret till öron-näsa-halsmottagningen idag och ska ringa och boka tid imorgon eller på måndag. Borde gjort det för länge längesen...Men jag är rädd. 


Maria Åkerberg

Har beställt denna för att prova på min känsliga blandhy. 50ml för 159:- så det är ju inget att bråka om. Varit väldigt nära att beställa Stemulift serum från Adonia för 800 pix, då det är den bästa krämen jag nånsin testat. Men med tanke på att jag ska kunna hitta en produkt som fungerar både för plånboken och för ansiktet, så håller inte den summan i längden tyvärr och en billigare variant får provas först. (Dock hade jag kunnat köpa många Stemulift från Adonia vid det här laget eftersom jag spenderat mycket pengar på hudvård..) Men men, den som lever får se. Jag har ju X antal miljoner krämer att prova innan jag dör.. Nån borde jag ju hitta som fungerar för ett mer ekonomiskt pris än en tusenlapp liksom!?  

RSS 2.0