Störningsmoment!!

Åååååh vad jag h a t a r sånt här!!! 

Går på apoteket men vänder utanför då jag glömt leget hemma.. (Förberedde mig och tog fram det innan, la det på byrån då jag insåg att jag måste smörja händerna och sen glömde ta med det..) Sen går jag hem, hämtar leget och tar cykeln på apoteket. När jag kommer dit har dom inte ens öppet.. Gaaahhhh! (Varför tittade jag inte på öppettiderna innan som jag tänkte- dom hade inte ens öppet första gången jag kom dit tydligen..!) SUCK! 

Störningsmoment till tusen när man redan är på dåligt humör- right!!? 

Well, imorgon kväll kommer iaf syrran sen tar vi taxi vid 4 till Arlanda och 6.20 går flyget mot Turkiet! Faaan vad skönt det ska bli att komma bort ett tag från allt! 


suuuuck

I två veckor har jag varit febrig med halsont och helt slut i kropp och själ. Väääldigt less på det här nu!!! Måtte jag bli piggare tills lördagmorgon!!! *echinacea, citron, ingefära, ipren och vila* Imorg jobb. 

Livskris- det är frågan!?

Ligger precis å funderar på Östersund. Har en livskris- det är tydligt. Aldrig nånsin känt mig så ensam som här och nu. Saknar mina närmaste vänner däruppe och familjen. Tänk vilken fet lya jag skulle kunna byta till istället för den här ettan..!? Komma bort. Fast jag antar att det inte är nån lösning på problemen!? Att flytta? Eller så är det det? Uppsala kanske vore något förresten? 

Ha ha. Nä. Jag kanske ska lugna ner mig nu. 

Tuttarna mot Turkiet!

Blir en resa till Turkiet i början av Maj om jag inte berättat det. 

Beställde 14 bikinidelar igår! Kan ju hoppas att någon passar! I värsta fall får jag väl iklä melonerna med två ica-kassar.. *världsproblem 

RSS 2.0