Mr Laghi

mm Idag kommer Laghi, idag kommer Laghi.

Åh så kul det ska bliiiii. :)

Nu ska jag gå och köpa fusknaglar för mina egna har ju självklart gått sönder precis så det ser förjävligt ut, sen måste man ju piffa till sig när man får finfrämmande.. ;)

Mr Laghi


Bokad =)

 
 
 
Sådär ja, nu har jag bokat biljetter till herr Laghi som kommer hit i helgen. Fan vad nice det ska bli att träffa karln. :) Snackat på telen idag och han låter ju heel-GO, som dom flesta göteborgare är för den delen.

Har bjudit över Ninni å gänget på partajj också så vi får en liten förfest. Hoppas det duger åt göteböörgarn.

Läängtar tills lördag. Ska bli så nice!

Cruiseee

Två roliga dagar senare...

I tisdags kom Ninni hit packad å klar, asså inte packad, utan ryggsäcken packad å på festhumör. Vi gick en sväng till Globen och försökte hitta nåt snyggt att ha på oss, men det enda som hände var att det sket sig å vi blev superstressade. Gick på ica å handlade lite bacon å en Fun light som vi kunde ta en grogg på innan vi drog till Vikingline.

Slafsade i oss pasta fort som fan och en drink bestående av polsk vodka å fun light för att sen hoppa på t-banan till Slussen. Det första vi såklart såg var en DRAMATEN på t-banan, en sån där rutig, hahaha, som Ninni hatar. heheeh. Kärring-varning. (intern-skämt) Sen så stannade tågfan mitt emellan Gullmars å skanstull såklart för nån hade dragit i nödbromsen. VI tänkte att nu är det kört, för klockan var över 17,30 å färjan går 18.. men vi hann faktiskt. Checkade in typ 17:45 så det var lugna puckar ändå.

Vilade lite i hytten sen upp på taxfreen å köpte ett flak öl var.. här sparas det inte på krutet..hehe. Ett skärp blev det också.. haha.. (vissa är lättlurade.. ;) )

Väl nere i hytten började vi kyla bärsen i handfatet och det gick ju kanon. Jag sminkade Ninni som blev ännu finare sen skulle Ninni speja efter ett rök-place och då hörde hon killar i nån hytt där borta så jag trampade förbi och introducerade oss för 3 killar från Gävle som var så jäkla kula, så sen blev det fest med dom resten av kvällen.. och även för Ninni och dom dagen därpå..

Vi var på Club 7 hela kvällen och dansade arslet ur led. Jag råkade spy mitt på dansgolvet härligt nog. DÄÄÄR satt den!! Sen kom några snubbar och lyste som ur värsta CSI-avsnittet på spyan med en blå liten mini-ficklampa.. typ inspekterade.. skitkonstigt. Dom kanske trodde spyan innehöll droger eller nåt, jag vette fassiken vad dom höll på med, men vi dansade vidare glada å fulla, å kul var det. Mot slutet så dansade jag tryckare med en av grabbarna från Gävle, det var inte igår man dansade tryckare..hehe. ("tryckare". Vilket patetiskt uttryck egentligen..) Sen blev det stängningsdags på discot.. och vi alla knallade till sängs.

Den ena Johan envisades med att vilja ligga i min lilla säng, men jag skickade ut honom.. inte bara en gång utan 4 innan resan var avklarad..haha.. inget hångel för min del, icke!

Dagen efter började alla utom jag dricka återställare, medans jag låg kvar i sängen, död slak och bakis som en säl. GGAAH vilken baksmälla. USCH. Jag hatar dagen efter, så alla tyckte jag var as-trist säkert och grinig som få, men vem bryr sig, jag var ju bakis. Fan. he he. Dom andra var ute på däck och drack drinkar å solade, å jag låg i sängen till prick en kvart innan båten skulle gå iland. Oj oj oj. Jag säger då det. Synd där för jag hann inte köpa med nåt från taxfreen, inte en endaste godis, vilket iofs var bra nu i efterhand så jag slipper vräka i mig sånt. Men har rätt så många öl kvar med mig hem, det kan vara bra att ha.

Nä skitkul resa måste jag säga och jag och Ninni kom varandra ännu närmare! Vi satt och prata om våra liv och ibland fick vi till å med tårar i ögonen för vi har haft det så lika på vissa plan, men överlag så skrattade vi som fan över det mesta.

Såna här trippar blir det fler av, förutom att jag hoppas jag kommer ihåg då att äta nåt på natten så jag slipper bli så grymt bakis.. Det är aldrig kul..

Tack gumman för en askul kryssning! Du är bäst! Vi har så galet kul ihop och vi är så lika inombords att jag ser fram emot nästa gång!!


Sara e ju inte ful...

Daterat: Idag kl 07:57
 
 
 
jag å Ninni sitter å chattar med Rikard från Uppsala, världens sötaste grabb. Jag försöker få med han å nån polare på kryssningen ikväll eftersom vi har 4 platser över och en hel hytt till liksom..

Då säger Ninni, när han undrar om han blir brädad annars om han inte kommer ikväll;


-Sara e ju inte ful.. hon får karlar bara hon passerar dom på konsum....

Det var väl gulligt sagt.. hi hiiii..

Du är så söt ninni. Fan vad kul vi ska ha ikväll babe!!!

PÖSS

Träningsvärk.

Oj vilken träningsvärk jag har. Jag gick och tränade i lördags första gången och det var helnice gym måste jag säga på Eriksdalsbadet. Sprillans nytt och många maskiner. Innan jag gick igång på gymmet körde jag som vanligt min crosstraining-maskin, som jag vanligtvis kan stå på utan problem i 45 minuter, men den efter 8 månaders uppehåll och sittandes på arslet vid datorn, så klarade jag typ 10 min, sen var jag blöt av svett. SHIT. 8 månader utan träning gör inte underverk för kroppen precis. Sveriges sämsta kondition nu mot för då... MEN det ska snart förbättras.

Idag gick jag iaf en promenad till skanstull och runt på söder där jag bestämt date med Sirpa. Satt på nytorget en sväng i solen och tittade på småbarn som lekte i parken där. Åh så söta. Vi gick och kollade lite i affärer och sånt, sen skulle Sirpa träna, och jag handlade mat och köpte en liten åkremsa å åkte hem. Skönt det var att ta tåget. Har ju cyklat eller gått nu i en månad om jag ska nånstans. Men imorgon ska jag ju ändå till Vikingline och dra på kryssning med Ninni, så då behöver jag åkremsa, så då var det lika bra att passa på idag å handla tunga prylar å ta t-banaaaNen hem.

Sen funderar jag på om jag ska köpa sommarkort som vanligt hos SL. Man tjänar ju ändå över en hel månad på att köpa det, men jag funderar över om jag kommer utnyttja det.. Men samtidigt känner jag mig så isolerad om jag inte har nåt kort. Sitter bara hemma typ. Har jag åk-kort kan jag dra till Skäris och sånt å köpa lite billigare, och det är ju alltid bra med min ekonomi. Och så.. äh vette sjutton hur jag ska göra. Kommer ju jobba nästan hela augusti, men å andra sidan är det sommar och jag kommer förmodligen hänga en hel del på söder å sånt om jag känner mig själv rätt.. så det får nog bli så. Bara jag inte tappar bort det, för då är det 1700 i arslet.. Men jag har å andra sidan aldrig tappat bort ett åkkort hittills så.. det borde nog gå bra.

Jaja. Nä imorgon kryssning som sagt. Ska bli skitkul! Blir troligen bara jag å Ninni för dom flesta jobbar ju så här mitt i veckan, men inte viiii. :D

Det är fördelen med att vara timmis, man kan faktiskt avgöra lite själv hur man kan jobba. Såå bra!


Tomboy

Blev ingen träning igår.. och inte idag heller, för jag har nyss klivit upp och duschat och snart ska jag klippa håret lite framför badrumsspegeln som vanligt.


Börjar ju bra det här med träningen.. hehe..


(Det här är Maxen förresten! Fin bild va! )
Maxen

Nä Max ,min vän, kom i onsdagsnatt med lite sprit å sånt så vi satt och snackade och lyssnade på musiiic till morgonen. Det var skittrevligt faktiskt för det var ett bra tag sen vi sågs. Och han hade verkligen behov att prata av sig märkte jag. Vi kom på att vi trivs så himla bra ihop för vi kan snacka om allting. Det är skönt. Särskilt med en kille. Det blir inte så himla tjejigt då, utan man kan mer vara sig själv, jag har ju alltid gillat att umgås med killar för den som inte visste. Är nog lite av en "tomboy" och har alltid varit trots att jag gillar smink å allt som även har med det kvinnliga att göra.


Nåväl. Känner mig förkyld å pollenskitig värre. Hade ont som satan i halsen när jag vaknade, och då ska man inte träna. Man kan träna om man är lite förkyld, men inte om man har halsont. Så jag tänkte att jag skulle avvakta tills imorgon eller söndag och se om det blir bättre. Då ska jag och Joel träna ihop. Det blir kul. Lika bra att vänta tills vi kan träna tillsammans så får han visa mig om det är nåt jag inte hajjar i gymmet eller så. Sen nästa fredag har jag tid med en egen instruktör, så efter det då jäklar blir det bullan av, eller inte bullan utan mer morötter.. :)


Nä, nu ska jag ta å gå in i badrummet med saxen i högsta hugg. Klippte förresten Max när han var här också mitt i natten. Jämnade till bak för han klipper ju också sig själv annars..men det var lite ojämnt. 


jaja. nåväl. Adjö. Superfint väder idag. Tar nog en prommis innan jobbet.


Work it baby

Nu ni.. nu jävlar finns ingen återvändo.


Har nyss varit och köpt årskort på Eriksdalsbadet och kollat in läget där. Allt i gymmet är sprillans nytt och jag får gå på pass och göra vad jag vill för 1200 för jag jobbar inom Stockholms stad. Såå nice.

Så på torsdag då smäller det. Här ska rumpan bli fast å fin igen å magen och armarna tighta som fan.


Ikväll ska jag på natt-intro på jobbet några timmar, imorgon jobbar jag dag, fredag jobbar jag kväll å lördag till söndag vaken natt. Det rullar på.. finfint.

Work it


ReTaRdeD

Vissa är ju tydligen helt  retarded som ogillar mig- men ändå läser min blogg..


Varför så intresserad om du ändå hatar mig? Något du är avundsjuk på kanske?..


HA HA HA jag bara skrattar, läs vidare du och hata bäst du vill om det är mig du vill lägga den lilla energi du har på...

Puss puss

Livet..

Om det är något jag lärt mig i livet så är det att inte skylla det som händer på andra..

Gör något av ditt liv.

Tänk igenom vad du förtjänar. Vad du har för krav på livskvalité.

Mår du dåligt så red ut det du mår dåligt av. Men stanna inte i något som redan från början är dödsdömt för då får du skylla dig själv som inte avslutar det..

Ibland så gräver man sin egen grop- och trots att man vet om det när man står där och gräver, så fortsätter man.

Jag har gjort det själv, och då måste man försöka avsluta några kapitel i sitt liv som bara är destruktiva och försöka gå vidare. Jag försökte och det gick bra.

Nu vet jag vad jag förtjänar, var jag hör hemma. Det gäller bara att hitta den som förtjänar mig.

För jag tänker inte gräva ner mig själv igen, i samma dynga.


Grettan Bettan

som Ola säger..

min nya sidlayout passar mig mer som Leopard än innan, den där fjant-aprikosa är väl inget för en leopardhona som mig. :) Men skulle vara roligare om man kunde designa helt själv, då kan ni ju ana hur min sida skulle se ut.. lätt spräcklig och fläckig.

Tror jag ska på affären en sväng, ja, jag hittar inget om att de inte har öppet på Ica Globen så jag ska dit och handla lite gotta tills ikväll. Jenny å Mary kommer över å jag ska bjussa på viiin. Får se om vi bara sitter hemma eller går ut. Men känner inte för utgång inte just nu iaf.


Whatever..

.. jag är fet å jag tar två mackor till. Jag har ju ändå ingen kille..

I väntan på mitt anställningsbevis och därmed mitt årskort på Eriksdalsbadet så äter jag i lass... som vanligt.. och på kvällarna också. Det dummaste man gör.. och mackor.. ännu dummare.. Men men.. tills nästa vecka, sen så jävlar ska jag bli tightare som jag var förut!


Jessica

Jessica

Inte ofta jag beundrar yngre tjejer, men du är så grym Jessica!

Vinner du inte big brother så smäller jag av. För er som undrar vart jag fått bilden ifrån så kan jag avslöja att hon finns med på Lunarstorm som
franqueza
Bara att spana in för den som känner sig lockad. Vacker är hon också.



Att bry sig om..

Jag är en person som alltid bryr mig om alla andra före mig själv. Nej vissa kanske inte tror mig nu, men jag lovar att dom som känner mig väl, dom vet, och jag vet sannerligen själv hur mitt liv sett ut på den fronten.


Jag har alltid tagit hand om andra framför mig själv. Jag fick till och med ”ta hand” om min egen mor många gånger när jag bodde hemma, och observera att då flyttade jag hemifrån när jag inte ens fyllt 16, för att börja gymnasiet, och för att jag hade fan aldrig pallat mer bråk.. Så då kanske ni kan tänka er.

Ibland är det dags att börja tänka på sig själv också. Sina egna känslor. Dom jag gömde undan från jag var liten tills jag för två år sen fick en djup depression. Jag orkade inte gömma mina egna känslor längre, allt kom fram, upp ur det inre och ut.. Allt skulle ut, men än idag är det inte borta.


För saker som hänt kan jag väl säga att jag inte är mer än människa, en människa som alla andra, som behöver kramar och närhet ibland. Ibland har jag kanske haft alkoholhaltiga drycker i min kropp som inte sagt stopp.. Vissa har man sårat på vägen och det är jag ledsen för. Det är jag, tro mig. Jag har också blivit sviken, ofta, jag vet hur det känns.


Samtidigt vet jag inte riktigt hur man ska bete sig ibland. Alltid tänker jag att ”nä, då blir den ledsen”.. ”vad ska den tycka om jag gör så?” Alltid den här oron för hur andra ska må, före mig själv. För att jag är sån. Jag jobbar med omsorg för att jag behöver nån att bry mig om, jag tycker om att bry mig om, men ibland, ibland vill jag även bry mig om mig själv.. Ibland har det inneburit att andra blivit sårade på vägen, men ska jag inte få känna de känslor jag känner då? Ska inte jag få tänka på mig själv och min egen vilja ibland?


Att vissa har det struligt det är inget jag kan rå på. Inget jag kan förändra. Det kan ni bara själva göra. Se er om och inse vad ni förtjänar här i livet. Ni förtjänar så mycket mer än ni tror. Om någon behandlar dig som skit är det kanske dags att gå vidare? Är det något jag lärt mig så är det att inse när gränsen är nådd. Om jag sen fortsätter acceptera, acceptera och inte säga ifrån, då får jag skylla mig själv faktiskt.


Ja det är nog på gott och ont ibland. Kanske har jag väckt en tankeställare hos människor, kanske har jag någon gång sårat människor.. Men min avsikt är inte att såra någon, det är det inte. Jag är inte sån, om inte någon gjort mig illa, för då blir jag jävligt hämndlysten helt enkelt.


Jag vidhåller att jag är en genomsnäll människa, som alltid tänker på andra före mig själv, men ibland, visst, så måste jag också få ha känslor och känna saker, även om andra kanske misstycker och blir sårade. Där vet jag inte riktigt hur man ska balansera så att alla får det som dom vill.

Nej, alla kan inte alltid få som dom vill, men kanske kan jag någon gång få bry mig om mig själv och mina behov och känslor...


Oh la la...

 
Daterat: Idag kl 16:28
 
 
 
Oh la la..

Vilken helg...


Fredagskväll var jag bara hemma, tog några glas vin med mig själv och ringde efter ett ”fredags-mys” som kom inramlandes och sen gick upp i sömnen och kissade vid min balkongdörr på golvet i köket.. Mysigt värre va. Noot. Men annars var det supernice. oh la la..

Igår var det fylla med Ninni å Nadia. Jättetrevligt, men jag råkade visst bli alldeles för full för jag började så sent och drack för fort. Jag spydde trevligt nog utanför stackars Ninnis dörr..haha.. och sen så åkte jag tåg med dom till Medis tydligen.. vette fan varför jag inte hoppade av i Skärmar.. Där spydde jag tydligen så fort dörrarna öppnades.. pinsamt. Jag är ju 28 och inte 14.. men men. så var det tydligen, för jag kommer faktiskt inte ihåg. Sen tog jag tydligen tåget och vände tillbaka hem. När jag kom innanför min dörr rev jag ner typ alla kläder på galgarna i hallen, eh snyggt va. Senare ringde ett ”lördags-mys” till mig och kom över, och det var ju trevligt. hihi.


Ja å idag är man bakis som få. Hallen såg förjävligt ut med kläder överallt, byxorna hade jag tagit av mig å lagt på skohyllan, och sockarna låg här å där.. Resten vette fan vart jag klätt av mig.. haha.
Trött som judas och har just ätit frulle.. GAAAH. Måste ta mig till duschen och gå och köpa nåt gott till ikväll och hoppas på att Gabbi åker ut ur Big Brother som faaan.

Nä. till duschen, eller fan, sängen lät ju skönt.... måste vila lite innan jag orkar duscha..

Värme

Wow. Fatta, jag är uppe och klockan är nu 9:14 och tro det eller ej så klev jag nog upp vid 7:30.

Drog ur sängen och började tvätta och diska å dona. Käkade lite frulle å nu sitter jag här.. Tänkte just säga att man ska inte sätta igång datorn om man ska ha städ-dag.. det går aldrig bra, för då fastnar man.. Men om jag ska bädda rent så måste jag dammsuga, så är det. Så det blir nog dammsugning, ut med sopor och återvinning och tvätt å grejs. Skönt när det är gjort, fast jag hatar att dammsuga, jobbigt å tråkigt.. till skillnad från min syster som varje dag tillber sin dammsugare.. typ. :)


Har knappt sovit på en vecka nu. Gått intro och legat och tänkt på all information, all personal och de boende. Somnat i snitt kanske runt 4 varje morgon.. jävligt jobbigt. Så idag tänkte jag försöka bli riktigt trött å vända tillbaka dygnet.


Jobbade mitt första pass igår och det gick jättebra. Vi var bara vikarier för de ordinarie var på planeringsdag. Pappan till den tjejen jag jobbade med kom och hälsade på också. Hade hört vice versa av chefen om honom, att han är så frågvis och så, men jag tyckte han var jättetrevlig och verkade verkligen så mån om att sin dotter ska ha det bra. Han sa dessutom att det var trevligt att träffa mig och att det var kul att det kommit en sån bra tjej dit. Det värmde!


Igår var jag rätt trött när jag kom hem. Såg som vanligt Lost och Invasion, dom klart bästa programmen på hela veckan, sen såg jag såklart mitt inspelade Big Brother och irriterade mig som vanligt på den total-falska Gabbi.. USCH. vilken äckligt hemskt tråkig och falsk människa säger jag bara..

Efter det lade jag mig för att sova och låg och tänkte på hur mycket jag gillar att jobba med människor. Det är så himla givande att komma hem och känna att man gjort nån annan glad och underlättat deras vardag. Man får så mycket tillbaka. En glad min, ett skratt, en kram, en hand i min. Dom är så goa helt enkelt.

Värme.


Nä. nu ska jag städa vidare så det blir gjort.


Spark i magen..

AJ, det där kändes som en spark i magen.. konstigt nog, men när jag fick se det "svart på vitt" så kändes det...men men.. är väl bara en naturlig reaktion ändå när läget är som det är.. till å från.. ni vet ändå inte vad jag snackar om så...bla bla..


---

För övrigt så var jag på intro igen i morse. Helt okej. Fick sen sommarschema och de fasta tider jag skulle få.. Hon hade lovat mig heltid juli och augusti tyckte jag hon sa, men i juli har jag typ kanske halvtid, men iofs två vakande nätter vilket är bra betalt.. och i Augusti heltid.. Jaja, får ju vara ledig å sola desto mer då.. hrmf. Jag som inte solar typ.. hehe.
Jaja det ordnar sig nog, och ofta kommer det fler pass man kan ta tids nog.


Gick hem och la mig och sov igen efter intron då jag inte kunde sova inatt. Har börjat vänt på dygnet igen vilket inte är så bra, måste försöka skärpa mig nu. Men på torsdag ska jag nog till Eriksdalsbadet och börja träna där. Får ju köpa årskort för 1200 som anställd av Stockholms stad, det är minsann generöst och bra. Nära också. Så nu jävlar ska fettet brännas.


Efter min sovtur igen så drog jag på Globen. Shoppade faktiskt inte bara mat idag, utan även två tröjor. En basic undertröja bara i svagt gult och en omlott tröja i gräddvitt på HM. Mardrömsaffären, så man får väl se hur länge skiten håller.. Ska ha kvittot i högsta hugg om den blir noppig eller dålig efter några tvättar... *morr*


Men den är fin än så länge oanvänd å så. Ska väl inviga den imorgon på mitt kvällsintro. Kan ju hoppas Emil är där så jag får visa upp min nya tröja för nån fining nu när jag väl har shoppat.. he he he.

Nä. Bye nu ska jag nanna om jag kan.


I ain´t good looking but I am Nice..

Sådär ja. Var på mitt första intro-pass igår och det var ju inte så tokigt. Fick dessutom gå bredvid Emil den fine.. så det var ännu trevligare. En gammal dam med downs syndrom blev svartsjuk och började gråta under middagen för att hon tyckte att ”Det är min Mille!” som hon kallar honom.. Men sen efter nån timme så kom hon så sött och höll om mig och sa att jag var ju ”en gullig tjej” och skulle hela tiden sitta bredvid när jag var i servicerummet. Go gammal dam till sist.

Så det var trevligt. Nästa intro har jag på måndagmorgon.

Idag sov jag länge, kände mig skittrött å seg, hade nog kunnat legat hur länge som helst men till slut masade jag mig upp, tog en dusch och tvingade mig till Globen Shopping en sväng. Gjorde ett tappert försök att shoppa något snyggt i klädväg, men misslyckades som vanligt när jag insåg att fläsket hänger ut alldeles för mycket och att det är mycket roligare att handla mat.. så det enda jag handlade blev på Ica och det enda nyttiga var väl några tomater typ, sen resten ja, iofs inte såå onyttigt, men cola light, lättmjölk, filmjölk blåbär och hallon, purjo, bacon å lite god kattmat till kissarna, ja, det är ju ändå helg, så dom måste ju oxå få något gott.

Gjorde en smaskens pastasås när jag kom hem som jag varmt kan rekommendera även för den lätt okunnige i köket..

*Fräs ett paket bacon i bitar krispiga och lägg fräs sen en hel purjo
*Häll i creme fraiche + lite tomatpuré, eller färdig sweet chili creme fraiche
*krydda med peppar och pressa i en vitlöksklyfta eller två, ev salt, men oftast är baconet tillräckligt salt,

FÄRDIGT!

(just i fan också, jag hade ju en sån här snuskigt god vitlöksbaguette i frysen som jag glömde.. hade ju varit smaskens till... )

EH ja, nä, ja men ni fattar, blev inte sån bra recept-beskrivning kanske..haah. men GOTT är det iaf!!

Vad ni ska ha till en pastasås jag det kan ni ju försöka lista ut.. mOA HA HA. vad kul jag är ikväll.
Börjar bli trött antar jag, igen.. trött trött trött.. SSSZZZzzzz

Nå väl. Imorgon ska jag kanske försöka få med mig nån villig till Kellys, ett mission som nästan är omöjligt fan, varför är det bara jag som vill sunka mig där?? *Me like Kellys ju*

Bajs bajs

*Förresten, den som vill kolla in feta mig och smala Lollo på vimmelbilder från förra lördagen är så välkommen att titta in på http://www.bluemoonbar.se ;s vimmelbilder Stockholm 25 mars.

*I ain´t good looking but I am Nice*

RSS 2.0