Favoriter i repris!

Gå in på Tv8 Play på deras hemsida så kan du se Aschbergs intervju med Fru Anka.
Har du missat Svenska Hollywoodfruar så kan du se det på Tv3s hemsida, Tv3 Play.

Mycket nöje! :)

Maria Montazami var ju helt underbar som vanligt. Hon tog sina egna sparpengar och köpte en överraskning till familjen. Gissa vad!? Ett kylskåp- fullt med godsaker. Ha ha ha!!

Klockrent. Kunde inte annat än le. Jag menar hur kommer man på en sån överraskning? Behövde dom ett extra kylskåp? Det var nog så att hon ville att barnen och mannen skulle ha ett eget kylskåp för Maria avslöjade igår att hon vill att hennes kylskåp är välorganiserat, och hennes hemhjälp hjälper henne att ställa allt tillrätta 2 gånger i veckan. =)

Ja herrejävlar vilka i-landsproblem vissa har.


Det finns ingen perfekt människa Fru Anka!

Många gillar henne, och på ett sätt kan jag förstå det, hon kan vara skitkul ibland i sina uttalanden och sin sjuka snuskiga humor. Visst. Men varför är hon egentligen rolig- jo för hon är så blåst att hon i själva verket inte förstår hur blåst hon är, och dom flesta skrattar nog åt henne mest för hur jävla ointelligent hon faktiskt visat sig vara. Hon säger hon har jobbat sig fram igenom livet, ja med vad? Jo som modell... ganska lättförtjänta pengar om jag får säga min åsikt. Jo just ja, som personlig tränare också, jo. Men sen då? Ja då träffade hon ju en mångmiljardär vid namn Paul Anka, och blir "känd" genom honom, och som låter henne göra vad hon vill med alla pengar.. vilket gör att hon ser ner på alla utan pengar. För allt handlar väl om pengar hos Fru Anka. Dom som inte har pengar är inte värd något i hennes ögon.

-Vad gör dig ledsen?
-När jag ser en sorglig film...

Bara det svaret säger ju mycket om hur insyltad i sin egna lilla värld hon är. Inte ett svar som säger att hon tycker det är ledsamt med sjuka barn, eller cancer eller om det händer hennes familj något.. eller nånting annat "normalt".. Men hon säger ju själv att hon är så perfekt att folk är fasansfullt avundsjuka- hon har hela paketet. Utseende, kroppen, allt.. Eh, är det allt? Hjärnan då? Nej den glömde nog nån att koppla in..!? Och utseendet ska vi inte tala om, inte i den här bloggen. Kräktes nästan när jag såg hennes rangliga anorektiska kropp på gymmet, och sen hennes jävla hår; kärring-tuperad uppsättning.. URK! Och så säger hon dessutom att man ska klä upp sig för sin man, hon går ju jämt runt i myskläder där hemma, iaf på det vi fått se..!? Hur tänkte hon där? -Nej just ja, Anna Anka tänker inte för hon har ingen hjärna.

Det jag inte förstår är hur vissa kan gilla Fru Anka, som t.ex föraktar hemlösa för att dom luktar illa...... inte kan hålla sin hygien, och vara renliga? Som tror att L.A:s alla hemlösa fejkar och sen går in i en mercedes bakom knuten för att det blivit en trend att vara hemlös. Att alla hemlösa som står med sina skyltar tjänar tusentals dollar varje dag när dom står där och tigger. Alltså förlåt Anna, men du har verkligen inte många hästar i stallet och du var så enormt pinsamt blåst att Aschberg var tvungen att avbryta diskussionen och gå vidare till nåt annat samtalsämne.. för en smart man som honom insåg väl också att hon var helt ute och cyklade och att hon inte vet om något annat än perfektionism och ekonomiskt oberoende. Ingen idé att intervjua någon without brains helt enkelt.

Horrible!


Som Aschberg sa, nej självförtroendet är det inget fel på iaf, och det är väl bra för henne. Men jag önskar hon slår upp ögonen en vacker dag och ser sig själv och inser att det finns så många andra i den här världen, att hon inte är den enda människan på jorden, för så beter hon sig.

Det finns ingen perfekt människa Anna- inte ens du.


Psykvård=lågprio.

Jag väntar och väntar, jag vill komma igång nu!!

Vill inte sitta här med ångest, depression, social fobi m.m. dag ut och dag in.. :( Väntar på nån slags kontakt från Affektiva mottagningen. Har ju ändå kommit "så långt" att jag vill gå vidare nu och få må bra nångång. Under hela mitt liv är det få gånger jag känt mig lycklig, det är ofta så vi känner med dom här sjukdomarna tyvärr, även jag. En dag kan jag känna lite glädje, lite hopp, för att nästa känna att jag inte har nån framtid alls, att det inte finns nån mening med det här livet, deprimerad, ångesfylld och orolig.

Idag är det sådär, känner mig hängig, less, snorig, uttråkad och deppig. Vill få hjälp nån gång. Seriöst så förstår jag att så många människor tar sina liv, eller försöker gång på gång, för psykvården är så förbannat seg och lågprioriterad känns det som. Kötiderna är enorma och allt tar sån fruktansvärd tid.

Har nån brytit benet och kommer in på akuten, då jävlar går det undan.. Har nån fått en hjärnskakning, nog fan slipper dom stå i kö för att få hjälp... Men jag då, vi? Vi har "hjärnskakning" dygnet runt varje dag.. när ska vi få hjälp?

HALLÅ- det är mitt LIV som väntar! När ska jag få leva det till fullo? När ska jag få må bra?

Jag förtjänar att få må bättre snart!

Nighty night!

Äh, jag går väl och lägger mig då i brist på annat. Här händer det inte mycket, men det kanske inte ska göra det efter midnatt heller..


Äckligt gott!

Mm det här blev verkligen supersmarrigt. Att blomkål är så gott alltså!!

Stekte falukorv och lök i en gryta, sen hällde jag över lättkokt blomkål, kryddor, sen gjorde jag en sås på lite grädde och grädd-ädelost som jag sen hällde över och rörde ner i grytan.

MEEEEGA-GOTT och fruktansvärt enkelt trots att det blir blomkål över hela köket när man bryter den i bitar..

Blomkålsgryta och korv!

Med en sås av grädde och ädelost. Ska bli jamjam. Tänkte fuska å käka hårdmackor med falukorv å thé men ångrade mig. Ska man gå på diet så ska man.. Fuskade ändå i helgen hos Cindy med lite chips å dylikt.. men hela förra veckan åt jag inte någon potatis, ris, pasta eller liknande, och endast 3 hårdmackor. Så jag är lite stolt ändå!

 
Nu blir det idol.



Girl´s just wanna have fun

Girl´s just wanna have fun!

Nu är det bara klädfrågan som vanligt då............. suck.


Finnjävel

Mår mycket bättre idag. Jäkligt tur nog!! Echinacean och magnecylen har nog sin verkan.. blir nog lite till innan jag går för precis i skrivandets stund känner jag att jag är nog inte helt hundra ändå, men jag orkar mig iväg iaf! Bra så slipper man missa både J och C:s fest!

Nu har jag tonat håret, klippt luggen, noppat ögonbrynen och tar ett glas rosé- because I´m worth it!!

Men varför ska jag alltid få en blaffig jävla finne size B.I.G på hakan preciiis när jag ska på fest? Det slår ju aldrig fel med en finne på hakan menar jag.. mm HOT. Förresten har jag alltid en finne på hakan- vad fan e det för fel på mig?


 (Den här finnen verkar ha fått två stora finnar i nedre regionen....)


Jag sitter och fuskar..

Skit också. Jag får skylla på M som inte ätit upp alla chips.. och att det är synd om mig som är sjuk..! 
När man är sjuk får man fuska. ;-)


Äkta vänner växer inte på träd!

Gick och la mig igår med sprängande huvudvärk redan strax efter 22. När jag vaknade i morse var inget förändrat, det sprängde fortfarande, och inga värktabletter hemma. Fick messa Cindy å säga att jag inte orkade ses och gå på stan som tänkt. Då får jag tillbaka ett mess att C är på väg till mig med värktabletter. Så vips en stund senare så dyker hon upp med choklad, vindruvor och Magnecyl koffein.

Fan vad gullig du är!! Vänner som dig växer inte på träd!
 



Magnecylen fick mig liite lite piggare, och jag fick tvinga mig själv att hänga med C till Globen för att få ut lite pengar då mitt Visa inte kommit än och jag inte orkade gå på banken.. Men sen orkade jag trots feber faktiskt ta en runda i Globen och en kortis i Ringen, sen blev jag helt slut. När jag kom hem och tagit på mig mysbrallorna redo att käka och äntligen vila så inser jag att jag glömt köpa kattmat.. suuuuck! Så det blev till att gå ut igen direkt ner på kiosken å köpa några burkar mjukmat till missarna, sen fick jag äntligen käka mat, vila i soffan, käka vindruvor och choklad och kolla på Idol.. Hade ju planerat in att åka till Jeanette på födelsedagsfest, men tyvärr fick jag avboka det med min feber å mitt snorande. :( Såklart bara för att man har saker inplanerade både fredag och lördag en enda jäkla helg i månaden så blir man dålig. Så typiskt. Hoppas verkligen jag orkar gå imorgon när Cindy har fest, annars har jag missat både J:s fest och hennes och det vore förjäkla trist. :(





 


Jag har fuskat!

Skit också! (Men inte så jättemycket....)

INTE bra att ha frestelser i skåpet.. Jag borde bara slänga sånt som är förbjudet, men har inte riktigt lust att slänga bara sådär. Så jag har kommit på att så fort M är här så får han äta upp det istället.. hehe!! Smart va!? Han kan gott få lite extra kött på kroppen istället för mig..

Igår hällde jag upp chips i en skål till M och jag själv gjorde äggröra med lite ost som kvällsgotta till filmen-MEN-meeeeen som Tony Irwing säger, jag tog tre små chips faktiskt vilket bara var dumt för då blev jag ju bara sugen på mer.. men jag höll mig faktiskt till dom tre små- dock fusk... Ikväll var det dags igen.. Mamma hade lämnat kvar Citron-jätten, ni vet såna där små fyrkantiga små-kex som gammel-kärringar äter i en stor jäkla påse som jag inte tänkt på förräns ikväll när jag blev sötsugen, så jag har käkat 3 st små kex....

Usch vilken fuskare jag är! Jag får skämmas inför mig själv och er!! Stå i skamvrån Sara!!

Men jag är ändå stolt över mig själv att jag inte käkat nåt annat bröd på 2 hela dagar, jag som är smörgåsberoende typ.. ;)

Jävla BAJARE!

KAN NI HÅLLA KÄFTEN!!!?

Skapligt irriterad nu! Både på Bajen (och på människor som har folk som skriker i bakgrunden när man försöker prata i telefon med dom så man inte hör nånting. ÅÅÅÅHHH! Irritersamt!!)

Oftast tycker jag det är mysigt med en klack som står och sjunger och hejjar här på söderstadion, härlig stämning..... OFTAST..... Men när jag är snorig, trött och har ont i huvudet och försöker vila och inte kan sova för dom står och skriker "HAMMARBY-HAMMARBY-HAMMARBY HAMMARBY HAMMARBYYY" konstant i en timme och jag har både balkongdörren och alla fönster, med treglas, stängda och jag hör dom ljudligt ändå, då kan man fan inte annat än bli jävligt mycket tröttare och IRRITERAD som få!!!

HÅLL KÄFTEN FÖR FAN!

snor, snor, snyft!

Tyckte den här dagen kändes ganska så okej tills jag gick ut, kände träningsvärken komma från igår, snoret rinna och tills jag upptäckte att jag tappat mitt Visa. :(

Nu har jag druckit Echinacea och lite vaniljyoghurt och ska vila nån timme. Middag får jag laga senare, orkar inte nu, blev helt slut igen.

Snor, snor, snyft.


satans jävla åderdolme!!!

Gick ut på promenad till Gullmarsplan. Hade med mitt Visa i fickan på tröjan.. Köpte frimärke, postade brev, tog ut en hundring i swedbanks automat och gick hem. Började känna mig riktigt snorig å jävlig å trött. När jag kommer innanför dörren och ska ta fram mitt visa och lägga tillbaka i plånboken så är det borta.. Finns inte nånstans. Så nähäpp, bara att vända gå ut igen, tog cykel och gick samma runda tillbaka och cyklade sen hem tomhänt. Såklart hittade jag det inte, nån har säkerligen tagit hand om det och lämnat in eller trott att dom skulle få ut några pengar eller så..

S:U:C:K vad less jag blir. Så nu har jag ringt och spärrat det och får vänta 3-5 bankdagar på ett nytt.. :( 

Började genast fundera på hur jag ska göra nu när jag ska ut i helgen och hur jag ska få fram pengar... Om jag kanske kan få tillbaka några hundringar av C och M eller nåt.. och kände krisen smyga sig på mig.. Sen kom jag ju på den briljanta idén, att man faktiskt kan ta med sig sitt leg och gå på banken och ta ut pengar... Gör ju aldrig det längre så kanske inte så konstigt att jag inte tänkte på det...

 HA HA... 

Snacka om moderniserad man är..  


upp å hoppa!?

Solen skiner, det stormar, har god lust att lägga mig ner och sova lite- men ska klä på mig och gå ut istället och posta brev och ta en motionsrunda! Måste försöka må bättre och bli piggare, och motion bör ju hjälpa till sägs det även om det är riktigt svårt att ta sig ut för mig. Svårt att förklara, men jag "vaknar" inte till förräns framåt kvällen, så dagtid får jag verkligen draaa mig själv ut.

Annars är det faktiskt rätt bra just nu, även om jag är trött i grunden. Låter kanske konstigt. ;-) Haft en myspropp hos mig och ser fram emot helgen då Cindy å Jeanette ska firas in då J har fyllt år och C fyller på lördag. Så vi ska ut å partajja.

Nä tjing. Ska försöka kliva upp härifrån nu, annars tar jag mig aldrig ut innan solen försvinner....


Första dagen:

Har gått bra idag första dagen utan bröd, för ja, det är mest bröd jag är orolig över att jag ska trilla dit på. Vad är livet utan knäckemacka med ost? Inte mycket, men det funkar.. :)

Till frulle blev det en kopp kaffe och en skål med keso blandat med majonäs och oliver. Sen blev det en långpromenad på över 1½ timme med T2 och en kycklingsallad på Tullys till lunch. Till middag blir det nog köttfärsbiff och coleslaw som jag gjorde igår. Blri jag hungrig till kvällen blir det lite vaniljfilmjölk.

Nu har jag varit duktig och motionerat och varit social. Nu behöver jag vila!

KRam på er!




Men för helvete Cindy!?

-DU SKA INTE BÖRJA MED NÅN DIET!!! SKÄRP DIG!!! *morr*

Du har perfekt kropp och perfekt vikt, däremot så är den här kosten nyttig sägs det för andra ändamål också.. så du kan ju alltid börja tänka feta grejjor, och lite kolhydrater, det skadar ju aldrig även för nån som har perfekt kropp!  :)






och lyxfruarna..

..var lika underhållande som vanligt.. men jag måste nog ändra mig.. Jag diggar nog Maria Montazami mest av alla.. ha ha.. och kul var det att hennes bror som kom på besök snackade lika sävligt han.. så det ligger i släkten..  :)


Åter till dieten..

Jo, allt fett är tillåtet. Du ska alltid välja det fetaste i gräddväg och så.. och använda riktigt smör eller bregott. Men mjölk kommer jag fortsätta köra på lättmjölk som vanligt, för jag tycker det är godast. Man blir väldigt mätt när man använder "äkta" grädde, det har jag ju märkt förut, så tror att jag kommer kunna äta mindre nu när jag ska äta fetare mat och no carbs..

Frukosten blir största problemet.. jag som är van att äta hårdbröd och thé eller gröt, nu får det bli äggröra och bacon istället, eller kanske nån kesoröra.. Inte kommit på än vad jag ska roa mig med som frukost.. filmjölk är visserligen tillåtet, men ACK så jävla dyrt det är med laktosfri fil.. :( men vad till filen då?

Shit, hur ska det här gå? Kommer säkert gå EN dag så kommer jag vara tillbaka och nalla hårt bröd, chips och socker igen..

Nej jag måste försöka!! Jag får ju trots allt äta feta OSTar, gräddsåser, smör och korv! Då överlever jag nog.
 ;-)

LCHF

Varit på promenad till Skanstull med en liten avstickare å hälsat på några grabbs på vägen.

Nu står jag och lagar biff och har gjort coleslaw- att jag inte gjort det förut??- sjukt gott!! Har bestämt mig för att prova en ny matväg som ska vara så bra, och har för mig det ska vara extra bra för människor med adhd och liknande.. Syrran nämnde Annika Dahlqvist diet när hon var här, och jag kollade upp det och ska köra lite med det nu, det är nästan som GI-metoden, men jag kommer försöka köra helt utan bröd, pasta, ris, potatis, majs m.m. så gott det går. Svårt för en inbiten smörgåsmänniska som mig, men jag ska gå ner i vikt, så är det bara. Måste. Trivs inte alls med mig själv nu. Måste komma ut och röra på mig varje dag också, helst, även om det är motigt ibland.

Nu ska jag avnjuta lite biff å sallad nu. JAMmie!

Low carb High Fat! Nu kör vi!
 Coleslaw

Coolt..

Har just insett att man kan spåra IP-nummer... Så en gammal kommentar från "blondinbella" verkar mest troligt komma från Johan i Vallentuna... HA HA Johan! Kul där............


Orschk int!:(

Här sitter jag och får ingenting gjort. Jo, jag har visserligen ätit frukost, gett katterna mat, diskat och käkat lite lunch, men det var ju inte att göra så mycket.

Skulle behöva gå ut och handla lite mat, skulle behöva göra mycket, men inte ork eller lust med nånting alls trots att solen skiner.

:/

Guilty?

Misstankarna mot Mats Alm stärktes på måndagen.
Åklagaren begärde vid 11.30-tiden mannen häktad misstänkt för att på sannolika skäl ha mördat sin sambo Linda Chen.

Jag tror han gjort det och kände en stark misstanke redan när jag såg honom "låtsasgråta" i Efterlyst i början av Augusti.. Hemskt.

Hoppas han får vård- eller skickas till elektriska stolen.....



 

Statistik

Det går upp upp upp, och så går det ner ner ner när jag inte skriver på några dagar..

Men jag är lika glad ändå höll jag på att säga. Glad är jag väl inte direkt, har mest varit trött och extremt gråtmild senaste tiden. Usch-busch. Dock haft mysigt sällis i helgen, och ibland är det skönt med en go famn att krypa intill när man behöver.. I guess vi utnyttjar varandra på något sätt. Och nej, jag erkänner, jag kunde inte hålla det den här gången heller.

Skitsamma.

***<00>***

Det är inte alltid, att de, som står en närmast,
är dem, som lättast förstår, varför man gör, som man gör.



Happy bee!!

Nu hittade jag en hemsida från England som verkar skicka till Sverige, med BRA priser och FRI FRAKT, ska genast undersöka grundligare imorgon, för isf blir det storhandling hos Burtan!!

YEAHJJJ!!! Hoppas hoppas hoppas. För då kommer ni få bra tips om bra hudvård sen av mig när jag provat mer av deras sortiment! (om nån nu är intresserad..)


nattshopping

Shoppade just en handcreme från Burt´s Bees på Tradera, som jag aldrig provat. Hatar egentligen fejkad BANAN-lukt så jag hoppas den luktar fräscht. Har provat en annan handcreme från dom med mandelmjölk och bivax och den var den klart bästa jag nånsin provat, så det ska bli kul att se om den här är lika bra!?

 
(SJUKLIGT bästa handkrämen nånsin!!! Den till höger..)

Funderar på att höra med norling eller thunell om dom kan köpa in ett lager i London/U.S.A och skicka hit.. blir nog billigare så tror jag.. Går inte att handla in från engelska sidor tyvärr och på sidor som eleven.se tar dom väldigt för mycket i pris för dom.. MEN jag lägger gärna pengar på min hud och kropp, när jag vet att det är en bra och dryg produkt!

Testpilot

Jag fick just mail om att söka som testpilot för nya Philips Straight and Curl.. Anmälde mig direkt så hoppas jag får prova.. för efter prövotiden får man behålla den.. Värdet är 799 pesetas.

Har tänkt ändå på slutet att jag ska prova locka håret nån dag då jag börjar få lite längd i det.. kan bli snyggt.

 
Rakt hår har jag redan, men kan ändå vara kul att ha en plattång och göra det slätt å fint och vika topparna å sånt när man orkar.


Äntligen sova gott inatt!?

Zolpidem.
Save my night please!?

Idag har jag varit på duktig promenad till Medis fram å åter för att hämta medicin och sömnisar. Ska ta en och hoppas på att få sova längre än 2 timmar inatt. Puh. Ska försöka göra som läkaren sa nu, att komma ut varje dag, före tolv, tyckte han, idag var jag iaf ute halv tre tror jag, det är en bra början..






I´ve got the power!

Sa nej, trots att jag ville säga ja, men jag hindrade mig själv.. dels för jag var trött och dels för att vissa inte ska tro att dom bara kan komma och gå som dom själv vill när det passar dom... 

Jag kände mig stark när jag somnade i natt! Skön känsla och det är väldigt nyttigt att säga nej ibland och sätta gränser.

I´ve Got The Power!
 


I´m in löööv!!

Beautyyyy come to mee!

Cool cat!

Agnes-Nicole Winter är den tredje lyx-hollywood-"frun" (dock nyskild). Ack så cool tant. Försöker läsa och luska nånstans hur gammal hon är, för hon ser också rätt gammal ut tycker jag, trots sina fullt tydliga operationer, men är förmodligen yngre än hon ser ut.. Hon går och skjuter pistol med sina söner och producerar film m.m. Verkar vara den enda "sköna" personligheten i den här serien och den enda jag inte irriterade mig alls på. Cool cat!




Aaaallt måsteeee varaaa Top Notch!

Och så har vi den här Maria Montazami. Som är (spelar?) en typiskt blåst blondin, men rätt rolig att titta på. Hon lärde sig göra kaffe för ett halvår sen.. ha ha.. och är sådär superseeeeeeg när hon praaataaar.

"Har vi inte en vit serveringsbricka? Allt måste vara top notch juuu! =)


Fula Lilla Anna Anka

Men shit, nån fler än jag som såg det programmet härom dagen? Fan vad jag garvade, och fan vad irriterad jag blev på denna människa;
 
Anna Anka.
Exakt lika ful, äcklig och dryg som namnet! Brr, ryser när jag ser henne!! 


 Trodde hon var runt 50-55 år, vet ni hur gammal hon är? 38!!! Så utmärglat och slitet utseende...

 

Jag är lönnfet!!

Och jag borde göra nånting åt det...

Undra förresten vad som går på tvn ikväll?
La la la la laaa..



I wanna be a Angela..

 Monroe..

Hon har sjukligt snyggt vältränad kropp!!! Just varit inne på hennes blogg och läst lite, och får motivation att komma igång igen med träningen.. Hoppas motivationen är kvar imorgon och att jag känner mig lite piggare. Känt mig hängig sen i helgen. :(


Nobody puts baby in the corner!

Hörde just av Petrapetra att kära Patrick Swayze gått bort. Kollade genast google och hittade en artikel. Han hade visst cancer, usch, cancer den jävla cancern, den tar så mångas liv nuförtiden. Verkligen en stor folksjukdom numer.

Men vi minns honom med den ljuva filmen Dirty Dancing!


Färdig-gaddat för den här gången..

Kändes betydligt skönare den här gången när Kim tatuerade.. Det var helt okej och en överkomlig smärta, sist när Rigo gjorde den satt jag bara och skakade, och benet flög av alla nerver som nålen stötte på.. Nu är den iaf ifylld och förbättrad och jag uppdaterar med ett foto med resultatet när den är läkt.

:) Skönt!

FK överraskar!!

En kvinna från försäkringskassan ringde idag och tro det eller ej så ska jag få en första utbetalning på ONSDAG. Jag var tvungen och fråga om det var sant, oooonsdag, nu på onsdag??? Sen skulle jag få en personlig handläggare.. och nåt brev hem.. antagligen där det som vanligt står att "DU-SKA-FAN-INTE-VA-SÅ-JÄVLA-SÄKER-PÅ-ATT-DU-FÅR-PENGAR-FRÅN-OSS-INTE-BARA-SÅ-ATT-DU-VET"...

I vintras tog det 2½ månader innan jag fick en krona, innan nån hörde av sig överhuvudtaget.......

SHIT. Förbättrat sig lite kanske.. i HOPE! och apropå HOPE så ska jag nu strax gå ner till Jinx Tattoo och fylla i min tatuering som färgen lossnat ifrån.

Kan ju hoppas Kim är lite mer försiktig med nålen än vad hårdhänte Rigo var.......


Miss u And It Hurts.

Hela veckans tårar som aldrig kommit, kom nu. Känns som jag skulle kunna gråta för evigt.

Tröttheten och saknaden. Det släppte äntligen när jag fick ett svar. För jo, jag saknar nåt oerhört, och han saknar tillbaka. Allt blev fel sist, även om han var den som gjorde fel, så gjorde jag också fel med min svartsjuka som är svår att kontrollera ibland..

Jag vet att alla tycker det här är konstigt, dåligt och dumt mellan oss, och det tycker jag också, men det är nån sjuk slags hatkärlek mellan oss. I can´t live with u, I can´t live without u.. Var skönt att få ett svar iaf.






R.I.P

momma!

Hon gick bort igår 88år gammal, sa jag det? Jo det kanske jag sa, men vila i allafall i fred nu kära mormor! Du får det bättre i himlen..


ÖL-STEK!

Det bästa jag vet- står och puttrar på spisen..

Haft en dag i Farsta Centrum och lallat omkring med mor, å syster å barnen, och nu är dom och checkar in på hotellet vid Globen som dom ska sova på de restrerande 2 nätterna, innan dom åker hem. Sen kommer dom tillbaka och vi ska käka ölstek, gräddsås och potäter, å lite sallad.. å lite viin. Jag borde bara äta sallad och kött å sås, inga potäter alls, blir bara fetare och fetare tycker jag.. Tröstätit rätt bra också senaste dagarna. Fast det är så sällan jag äter stek så det får nog bli några potäter också, träna kan jag göra när dom åkt hem..

japp, nu blir det gräddsås på fläsket! 

Saknar mitt i ilskan.

Kräftan


Du funderar över ett personligt problem. Just nu har du svårt att hantera den här typen av situationer eftersom det kräver mer självsäkerhet än du har. Du måste peppa dig själv och börja tro på dig själv.


Kunde inte sagt det bättre själv.. Saknar.. fast jag inte borde, men som J sa, att jag är inte mer än mänsklig, och det vore väl kanske konstigare om jag inte hade några känslor alls...


sov som skit i natt!

3 små glas vin gjorde inte susen tyvärr, usch vad dåligt jag sovit senaste månaden. Riktigt kasst! :( Var iaf och hämtade upp la familia på T-c förut idag kl 11, syrran, mamma, wilma och lea. Sen bar det hem för lite lunch och tjatter, och ett samtal kom om att min mormor gått bort. Äntligen har hon fått somna in, 88 år gammal, men det var det bästa som kunde hända ändå, för hon levde inte bra sina sista år. Lite tårar från oss alla, sen en sedvanlig tur i Gamla stan, eller Gamla Dam som Lea tyckte dom sa på tuben dit..

Nu är jag SÅ trött, skulle vara gudomligt att få somna nu. Ska iaf göra ett försök. Hela gänget sover här i natt, men sen sover dom två nätter på hotellet vid Globen. Skönt- ärligt talat- det är för trångt för att alla ska bo här.. :/

Haft en bra dag överlag, men tyvärr saknar jag och tänker på någon alltför mycket, så jag är inte riktigt med så att säga, i tankarna.. :/


3 glas vin

gjorde susen.. eller nåt sånt..

Jag går å lägger mig nu! Imorgon främmande.


Det är jobbigt nu!

Ja, det är det, men känns lite lättare efter sällskap av Cindy en sväng..:/

Skaka kön!

Det sägs att vi ska försöka sluta skaka hand så här i svin-influensatider..


Krispig nattfjäril!

Kvällsfika för ena katten är nattfjärilar på balkongen.
Mmmjjaaauuuu, och Kasper tittar så där lurigt på mig, sen tittar han upp... (aha, en fjäril -"otippat"..)

Då han får tag på dom, springer han in, jamar, leker med den och sen smaskar han i sig den stackars fjärilen, krispigt och gott sådär till kvällsfika.

Själv kör jag ett fyrpack chokladmazariner och kolsyrat vatten.. Selma diggade också chokladen!




IDOL 2009

och korvgryta och ris om fyra minuter!!

Åh vad roligt!


Att glömma..

Hur kommer det sig att jag kommer hem med farlig korv, morötter, lök, mjölk och chokladmazariner när det jag mest behövde var toapapper!?

GAAH.

Det blir till att använda näsdukar en dag till då..

DU är en tragisk liten lort!

Idag finns inga ord för som beskriver hur jag känner mig och hur jag känner inför någon jag trodde tyckte om mig. Så därför håller jag mig för mig själv och vill inte prata med nån..

Tragiskt! Jo, där kom det, ett ord iaf.

 DU är fan tragisk din jävla lort!!!



Jobbelijobb.

Jobbet i Tyresö, som jag var på intervju på i Juli, är tillsatt av annan sökande, men bossen Bea ville gärna ha mig som timvikarie på ett annat boende och jag tackade ja. Så dom skulle ringa mig igen.

och.... Nu i skrivandets stund ringde hon upp igen och undrade vad jag hade för löneanspråk.. Jag sa 19500 som jag haft, sen tillkommer ju isf ob+sem.ersättning, så det blir nog bra. Hon lät lite tveksam eller så var det bara för att hon började räkna ut vad det blir i timlön.. Vet inte om hon tyckte det var mycket eller för lite... men vet enligt förra chefen att det är en rimlig lön, så under det vill jag inte gå igen.. så vi får la se hur det går. Dom skulle återkomma från gruppbostaden.

Kanske kan funka att jobba halvtid och vara sjukskriven halvtid eller nånting sånt i vinter och ta kvällspass först och främst.

Jag vill ju gärna ha nånting att göra. Fruktansvärt less på att bara vara hemma med mini-lite pengar.

Lite jobb och lite terapi och ny medicin så kanske det här kommer funka! Vi får hoppas på det!


475kr fattigare..

Vart man idag då efter uthämtning av nya medicinen.. Den skall tas på kvällen och jag tog den för en timme sen, så får väl se om man börjar sova bättre av den här också och hur det går..

I hope It´s worth the money honey!.... För det känns rätt surt i kassan efteråt..


Lite att göra.

Nämn något som gjorde dig glad igår: En liten shoppingrunda för mig själv i Skärholmen!

Vad gjorde du kl 08 imorse: Jag var helt otroligt nog uppe, vaken och käkade frulle

Vad gjorde du för 15 min sedan: Bloggade

Det sista du sa högt: Men heeej! Gokillen! Gotjejen! Är du busig?

Det senaste någon sa till dig: mjau

Vad har du druckit idag: thé, vatten, energidryck, smoothie, kaffe m mjölk, 2 glas rött vin

Vad var det senaste du åt: cheez chrunchers

Vad var det senaste du köpte: mjölk och ägg

Vad är det för färg på din ytterdörr: bokfärgad

Vad är det för väder hos dig nu: svalt

Godaste glassmaken: hm.. gammaldags gräddglass med krokant.. äter glass så extremt sällan, faktiskt inte köpt EN glass på hela sommaren.. hehe

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jorå

Sover du tungt: ibland, ibland inte..

Drömmer du mardrömmar: flera gånger i veckan

Trivs du med ditt jobb: har inget jobb just nu.. :(

Favoritklädsel: JEANS

Favoritlåt just nu: ingen särskild

Vad ser du om du tittar till höger: mitt kök

Vad gör dig glad just nu: just nu.. och alltid- mina katter-mina barn!

Vad ska du göra härnäst: borsta tänderna, bädda ner mig och försöka sova..

Höger eller vänsterhänt: höger

Humör just nu: småglad men också småirriterad

Favoritgodis: sura vingummi-godisar eller nån god choklad

Kläder just nu: mina sköna slitna velourbrallor, skjorta, trosor å bh..

Sommarplaner: sommaren e kort, det mesta har tyvärr sovits bort.. :(

Hur många kuddar sover du med: en vanlig lite halvt ovanpå en nack-kudde (hur nu det ska vara bra för mig..)

Spelar du något instrument: var riktigt haj på piano en gång i tiden..

Morgon eller nattmänniska: vaknar inte förrän om natten, precis som vampyrerna.. 

Vad är viktigast för dig: att försöka förbättra min livskvalitét

Är du kittlig: ibland

Snarkar du: nope

Stjärntecken: 69:an

Äckligaste insekten: spindlar och fästingar

Stoppa upp en duracell-kanin i arslet för fan!

Skulle jag vilja säga nu till en viss person, men vi tar det en annan gång...

(och nej, jag syftar inte på dig cindy, eller att nån ska föra in dig i rektum på nån heller för den delen.. haha..)


O-rolig!

Var med Cindy på en tv-programsinspelning idag. Det var trevligt. Comedy Fight Club eller nåt sånt som ska visas i höst. Hoppas dock jag slipper bli med i rutan.. urk..

Ståuppare som Tomas Järvheden och Peter Wahlbeck var med bl.a och en rolig tjej som heter Marika Karlsson och nån nykomling som heter Jesper nånting. Roligast var Marika och nykomlingen, helt klart, Peter Wahlbeck börjar verkligen bli dålig, han var fan sämst, något som gjorde mig besviken.. Har alltid gillat honom men han kan nog ta och pensionera sig nu tyvärr, för han var totalt o-rolig.. kanske nåt skratt, okej, men generellt sett satt publiken och undrade NÄR han ska börja med stå-upp-komiken.. för han pladdrade på som om det vore nåt dåligt föredrag bara.. tyvärr.




Wall deco!

Igår var jag till Skärholmen å snurrade runt en sväng framåt kvällen. Hittade den här väggdekorationen som jag tror jag ska sätta på frysen/kylskåpet, eller i badrummet, vet inte än, men tanken var att ta bort alla fula kylskåpsmagneter och alla foton på kylskåpet och sätta en dekoration där istället.. 

Kan inte annat än hålla med Simon o Tomas, inredarna, att det är big NO NO för kylskåpsmagneter å kraffs på kylskåpet. Ser så jääävla ostädat ut helt plötsligt.

Ska ta å göra slag i den saken å rensa bort alla foton å sånt som sitter där.. även om jag kommer sakna släkten som "sitter" på kylen. :/

 


RSS 2.0