LIVET SUGER HÅRT!

HÅRT!!

Ringde just a-kassan för att höra hur det går med mina pengar som jag väntar på.. X antal tusenlappar..

Jag får inga fler pengar från dom, jag har alltså fått tagit mina surt förvärvade sparpengar att leva för. Har fått knappt 7000 av försäkringskassan på två månader, resten har jag lagt ut av sparade pengar för att leva. La på luren och började gråta.

Mitt nya arbetsvillkor, som dom sagt att jag uppfyllt i ett brev i somras, sprack med 15 timmar, 15 fucking jävla timmar!! Alltså det var 15 timmar som saknades i arbetad tid, för att jag skulle få en ny period a-kassa. Säger hon NU, när jag ringer för att höra hur det går. Har inte fått varken mail eller post där beslutet står skrivet. Fatta hur jävla irriterad man blir.

Fattar ni hur ledsen jag är just nu, hur omöjligt allt känns!? Det känns helt sjukt, man har betalat in en avgift till dom varje månad typ sen man vart född, och nu ska jag inte ens få en ny period. Satans jävla fittanus vad jävla less jag känner mig nu.

Frågade henne vad man gör nu, för hon förstod ju att jag blev helt förstörd. Hon sa jag skulle kontakta AF och så kommer jag troligen få pengar via FK när jag blir frisk igen, genom "jobb och utvecklingsgarantin", men tyckte jag skulle kontakta dom så snart som möjligt för att det säkert också tar tid för dom..

Är man inte sinnessjuk redan så blir man.

  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0