Herr Messi.

 Jag har tittat på den här annonsen fram å tillbaka X antal gånger. Ser ni inte hur Herr Messi trååååååånar med ögonen efter en ny ägare som ska heta Sara!?

ÅH det enda jag tänker på hela tiden är hur mycket jag vill ha en hund, men tänker och tänker, vet inte hur det skulle gå om jag får jobb, när jag nu är redo att jobba igen, å bla ha bla hej, fan. Jag vill så oerhört mycket, tror det skulle förändra mitt liv massor i hjälpen mot min depression också. Frågan är bara om den träffat katter förut.. och ni vet.. massor av andra issues.. Men skulle nog vara ganska skönt ändå att skaffa en ettårig hund, för den är lite över ett år, då slipper den äta upp skor och vara jobbig valp... den är lite upptränad och kan sitta och ligga och vacker tass..

mm. åh vad jag vill.



Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag är också så sugen på att skaffa hund, men hinner inte med då ag jobbar, visst L är arbetslös men jobbar extra så skulle ju bli massa ensamtid för den isf, glad jag har en hund inneboende just nu(en amerikansk akita, så otroligt söta, och lagom storlek på dom)

Men du som bor i s-holm, har du inte funderat på att ställa upp som volontär på hundhem? Få promenera, gosa och socialisera hundar kan kke vara nåt om du inte har tid för hund för tillfället?

2009-10-06 @ 16:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0