Urblekta hotpants och respect mään!

Alltså seriöst, det är ingen trevlig syn att se 16-17åriga tjejer springa omkring i vanliga urblekta hotpants och tights under det, stövlar och en kort dunjacka.. Det ser förjävligt ut, ungefär som att springa runt i trosorna och bara skor.. När ska dom inse? Jag har smått börjat acceptera cityshorts och tights, det kan se riktigt häftigt ut med rätt sorts shorts.. men ett par hot pants... som alltså ser ut som urblekta svarta trosor.. eh? Njää tack va.. Tillåt mig spy i dina stövlar eller nåt

Sen fick jag ett smärre utbrott på två killar som var 15 på tunnelbananen i morse när jag skulle till ljusterapin efter en riktigt dålig natts sömn.. En kille satt och spelade musik ur sin mobil, utan lurar, helt vitt och brett som om ingen skulle bry sig, men många bryr sig så in i attans men ingen vågar vräka ur sig nåt labilt, förutom mig då. Jag började med att vända mig om och bara stirra, och han stirrade tillbaka och gjorde grimaser. Sen sa jag att han kan väl stänga av sin mobil å använda lurar istället- "Nej men då hör inte min kompis". Sen frågade jag om han gick i skolan? -"Ja, jag har gått i nio år där".  

-Då borde du ha lärt dig att man respekterar andra människor i såfall.. Det är inget fel på musiken men jag tror inte jag är den enda som inte vill sitta å lyssna på din jävla mobil.

 Dom suckade å stönade som jag var en gammal kärring, men who cares? Inte jag iaf. Kändes gött å säga till småglinen, å sen hoppade dom av två stationer senare. HA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0