Busfull


Hej!

Jag är ledsen, jag vet att det är dö-längesen jag skrev, men jag har inte orkat helt enkelt.. Och allt jag vill säga kommer jag på när jag gått och lagt mig och inte kan sova, men jag har ju tyvärr ingen laptop så kanske får det bli en sån så jag kan skriva när helst det behagar tant leopard.

Har varit i Jämtland över julen i 4 dagar, det gick lugnt till i år trots att jag hade jordens magont när jag åkte upp. Tack vare syrran. Tack syrran! Försökte få henne att förstå hur jag mår/mått varje år inför jul och varje gång jag bara stiger av tåget i Bräcke, och nu verkar hon förstå. Skönt. Det är nog bästa julen jag haft på länge faktiskt. Mamma nykter alla dagar, inget bråk med varken syrran eller mamma eller nån. Skönt. Otroligt skönt. Annars har vi en benägenhet att bråka, jämt.. eller mindre jämt.

Äh va fan jag börjar bli busfull här och jag mår fan toppen idag. Jag börjar bli trött men det kan bero på rödvinet, eller så beror det på det vanliga syndromet. Har dock varit uppe någorlunda hela dagar i Jämtland så jag har fått nån slags ny dygnsrytm och igår när jag kom hem så tror jag att jag somnade vid 23. Hejjjjjjjjjj å hå fint som snus.

Ska dra på Kellys snart och där är Cassandra å säkert massa andra jag är bekant med, ingen kunde följa med ut ikväll så jag dricker lite själv och drar ut själv, men som sagt går jag på Kellys så kommer jag träffa massa människor som jag vet vilka dom är, sen ska jag på dejt på Kvarnen efter det med Magnus.. Han har messat varje helg sen vi träffades ute. Så det ska bli skoj.

Jag vet inte om jag har så mycket mer att säga för tillfället. Drog av en äggmök utav dess like här efter all julmat, hoppas dom håller sig borta när jag ska på dejten sen... Annars blir det inte så fräscht..

moaaaaaaa hahahahaaha.


Over Power and Out.

/Leopardis
  image158 

Det här är jag, fröken Leopardhonan själv precis i detta nu. Hoppas det går vägen ;-)

pöss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0