Om du kastar taggar på mig..

..så tro fan i mig inte att du får rosor tillbaka! Usch vilken vidrig falsk människa jag har avvecklat som "vän" idag! Fast jag inser nu att det hela varit en illussionHar lagt såå mycket tid på och stöttat denna person, men så fort denna människa mår dåligt är det jag som får skit. Jag!? Senast förra veckan tackade hon för att jag alltid ställer upp för henne. Nu är jag en smällfet, ointelligent, lat, fitta och hora tydligen. Det är så barnsligt så jag är inte ens arg. Men att fortsätta ta sånt här- det gör jag inte- för det är inte första gången tyvärr. Som alltid ger jag människor en chans om dom behandlat mig illa, men det får vara nog med det nu. Tänker inte krusa en jävel!

Förstår att hon inte har några vänner, och hon har definitivt ingen plats i mitt hjärta längre.
 

Kommentarer
Postat av: Linda

men vafan är det för fel på människor????
Sa hon detta rakt ut?
Jävla idiot, och bra att bryta!!

2013-02-10 @ 20:37:42
Postat av: Saris Leopardis Her Self

Jajjemän. Att jag har låtsassjukdomar, ska gå och dö istället för att belasta samhället och ta av hennes skattepengar.. (hon har för övrigt fått 3 av 3 barn omhändertagna av soc..verkligen rätt person att säga att nån tar någons skattepengar va!?)Hon har blivit såhär på fyllan X antal gånger och nu tar jag inte skit mer.. Gav henne råd om att dela lya med nån student eftersom hon söker lght, då fick hon ett utbrott och frågade om JAG skulle vilja det som inte kan låta henne bo här en natt... Sa bara att jag inte orkade tjafsa och att vi redan pratat om det där, att jag inte har orken och att jag bor i en etta med två katter och kille.. Men då var det kört och då beslutade jag mig efter denna pajkastning att det får vara nog.

2013-02-10 @ 21:39:47
Postat av: Saris Leopardis Her Self

SMS-pajkastning dessutom.

2013-02-10 @ 21:40:52
Postat av: Linda

Låter som en person med minimal självinsikt. Bra beslut.

2013-02-12 @ 13:41:05
Postat av: Saris Leopardis Her Self

Ja det kan man säga, och verkligen noll respekt för andras känslor. Men såna är ju psykopater.. :( Hade det på känn när jag släppte in henne i mitt liv, men jag är tålmodig och hoppades på att hon bara var så när hon var full... vilket iofs inte är okej heller men en ursäkt. Men icke. Dock känner jag ingen saknad alls faktiskt och har inte träffat henne sen nyårsdagen, så ja, det var ett bra och rätt beslut.

2013-02-12 @ 17:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0