Glad men trött.

Glad men trött idag. Pratat med Ola som kommer till Stockholm på söndag. Jippi! 

Igår rensade jag bort gamla kläder. 15 par jeans. Adjö, adjö. :( Av kvarvarande tjugo par gjorde jag en "kanske-inom-en-snar-framtid-eventuellt-hög" och en nu-hög.. Nuhögen är liten, kanske är stor, "kan-inte-klämma-in-mig-i-igen-nånsin-eller-om-jag-inte-går-en-mirakeldiet-högen" ligger längst in. Vissa jeans v ä g r a r jag ge upp bara. Friska nya promenader senare kanske jag får på mig kanske-högen till sommaren.. ;) Puh! Tog även upp lite på vinden och gjorde plats i hallen. 

Efter det så träffade jag Fia några timmar i solen med några öl. Sen blev det att gå på Ica och handla käk med Darling och hem och äta. Satt och pratade och åt middag vid köksbordet för en gångs skull sen avslutade vi med att se sista avsnittet av Sons of anarchy. Alltid lite vemodigt att se sista avsnittet på en bra serie man sett så gott som varje kväll i flera månader. Nu får vi hitta något nytt att se. Ikväll är jag själv så då passar jag på att se lite "meningslösa" realityserier.. 

Imorgon jobb 7-17. Ser aldrig fram emot att börja 7 på morgonen, fast det går oftast bättre än jag föreställt mig. Dock blir jag väldigt trött runt 14-15. Dom sista timmarna brukar bli riktigt tröga. Sen är jag oftast helt slut efter jobbet så cyklar bara hem och vilar. Måste försöka äta bättre när jag jobbar. Tappar lätt energin och utan rejäl mat och frukost så däckar jag. Tur jag har en matlåda på jobbet sen i tisdags. Då hade jag ingen matlust..
.
Adjöken så länge! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0