same shit different day.

En timmes prommis igen med Anna i måndags i solen. Börjar bli lite kallt ute, särskilt när det blåser. Dags att köpa en snygg scarf jag kan ha. Resten av veckan har varit lugn. Känt mig krasslig och inte orkat speciellt mycket. Igår var jag hos C som fyllde år. Lite fika och girltalk. Idag var det meningen att jag skulle träffa A igen och promenixa, men kände mig alldeles för trött. Halsont. Allmänt slut. Kanske går jag en promenad själv ikväll. Funderar på att duscha och gå till Globen och kolla om jag hittar några bra träningsbraller. Skulle vara skönt istället för att gå i jeans..
 
Apropå något annat så beställde jag just lite smink från e.l.f.. Leveransen är tråkigt nog 10-14 dgr, men en kompis är jättenöjd med deras produkter så jag tänkte ge det en chans. Kostar så oerhört lite att köpa så det är värt att prova. Fick två mineralfoundations, ett shimmerstick, tre läppglans, kajal, eyeliner, ett nagellack och en gåva värd 200:- för ynkliga priset 285:- eller vad det nu blev. Bra köp om jag gillar det. Annars är det bara att sälja på Tradera eller ge bort till någon annan som kanske gillar det.
 
 
 
Ja, det var det. Och angående ebay-kommentaren så hänger jag inte riktigt med på ebay-skiten..! Man måste alltså söka med sökord eller sitta och bläddra 300 sidor för att hitta det man vill ha vad jag förstår det som. Ser inga auktioner heller. Är det bara fast pris? :/ På tradera finns klara och tydliga kategorier och underkategorier, det gillas. Kanske provar ebay nångång om det är något som är absolut värt att köpa, men har inte lust att sitta och lusläsa för att få något 20kr billigare. :/ ;-)

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag som skrev den....;) finns kategorier på ebay oxå, det är ju samma upplägg som tradera.
Jag menade mer att jag ex köpt Dermalogica ansiktskräm (som i sverige kostar 4-500:-) för mer än halva priset....då är det väldigt värt tycker jag.

2013-10-02 @ 13:33:25
Postat av: cindy

Bra priser :) like!

2013-10-03 @ 09:23:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0