Nagelkåtan.

Många använder China Glaze och OPI när dom lackar naglarna. Jag gillar dom verkligen, något jag också gillar är Sally Hansen. Superbra fina färgglada nagellack, och olika braiga stärkande förtjockande lack. T.ex Hard as Nails Hard as Wraps- helt fantastisk som bas eller bara som den är naturell. Den blir som ett lager akryl ungefär, så man kan säga att du får en förstärkning av nageln när du lägger på den. Rekommenderar den till alla nagelkåta människor i världen.

Ha ha- kom förresten att tänka på när jag var yngre då min klassiker, som jag alltid blev "mobbad" för, var att alltid måla naglarna när vi satt och festade. Ute i sista minuten som vanligt alltså. ;)

Nåväl, här är några höstfavoriter som jag använder just nu. Köper Sally H på tradera då några säljare har riktigt bra priser. Även China glaze för 62kr styck inklusive frakt.

Dom av Sally H ni ser på bilderna har bred borste som jag tycker är perfekt att måla med. Riktigt täckande också.
 
Akryl-lacket här ovan måste ni bara inhandla. I butik kostar det 129:- ca, men det är väl värt pengarna! Jag vet att jag visat det förut men det tåls att visas igen. :)
 

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Starboard har jag med.
Tips om du vill köpa frer CG är att beställa via ebay, går att få för 40:- styck då inklusive frakt,-)

2013-09-24 @ 19:36:47
Postat av: Saris Leopardis Her self

Inklusive frakt? Allt jag söker på har ju skithög frakt. :( En grej för 50 kr sen ser man att det är +80 kr i frakt t.ex. :(

2013-09-27 @ 12:41:33
Postat av: Linda

Nä, det går att välja fast pris och sen välja lägsta pris först så får man i stigade led osv. Vidare så är det bra om de samfraktar för då sparar man massa.
Kram<3

2013-10-02 @ 13:29:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0