S J U K helt enkelt!?..

Jag är störd och jag är rolig tydligen, säger en kompis på Iris. Drygar mig något sjukt med henne på sms och kan inte sluta skratta här. Jag är galet trött och då blir jag ännu mer galen i humorväg och det är som ni- vet sjuk humor.

Inatt fick jag t.ex nåt ryck och kastade en bit brie på M som låg i sängen och skulle sova och sen tokgarvade jag. Fick för mig att jag skulle ha lite "matkrig" eller nåt. Vet faktiskt inte. Fick ett infall bara. Sen fick jag en tvångstanke att jag skulle kasta falukorven som jag hade i kylen på honom.. Höll på dö av skratt när jag såg det framför mig. Skrattade åt mig själv så jag höll på att kissa i brallan.  What is wrong with me? What is wrong?

Vad får jag allt ifrån kan man undra- och ja- man undrar det ofta. Syrran brukar fråga det bl.a. Jag har inget bra svar på det- jag är född såhär. S J U K T totalt meningslös S J U K humor helt enkelt. Tittat på för mycket John Cleese kanske. Fast så länge jag kan få andra att le så är det bra och det kan jag nog alltid.

So keep on smiling! Blir nog en karriär som ståuppkomiker en dag..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0