Säg den lycka som varar för evigt..!?

Min lilla maniska period verkar vara över. Nu känner jag mig trött och deppig igen, men försöker göra nånting av dagarna. Kämpar på så att säga. Min vän bor kvar i väntan på andrahandsboende och det går bra. Blir trött av att ha människor omkring mig hela tiden, men som jag sa förut så ger det mig glädje och energi också. Så det är både plus och minus, men faktiskt mest plus tur nog.
 
Inte gjort så överdrivet mycket sista veckan. Mest njutit av att sitta på balkongen och varit ute lite på kvällarna istället för dagarna. Jag är inte så överdrivet glad i denna hetta nämligen, men blåser det är det skönt ute, när det svalkar lite. Druckit öl med Ola och Cindy nångång. Druckit lite vin på ballen och socialiserat- sånt man gör på sommaren när man mår hyfsat bra.
 
Igår storstädade jag halva badrummet. Resten får jag ta imorgon eller nån dag snart. Mycket välbehövligt. Men idag är jag helt slut. Trots detta började jag dagen med att dammsuga lite "snabbt" i över en timme. Puh! Jag hör min arbetsterapeuts ord eka i öronen och ser henne peka med pekfingret- "tänk på energin"! Försöker, men vill hålla mig lite sysselsatt så jag inte dekar ner mig totalt. Ska boka en resa till Jämtland snart och en vän därifrån kommer hit i slutet på Juli, det ska bli jätteskoj.
 
Vill härifrån, helst utomlands, men det får vänta till hösten, billigare och bättre då, dessutom känns det onödigt att åka dit när det är så varmt och fint i Sverige. Jag får nöja mig med att åka till lugnet i norr ett tag, till min syster med familj och till min mamma. Tar eventuellt en liten tripp förbi Östersund också till vännerna där. Lite svårt att finna ork nu, tyvärr. Önskar jag kunde vara manisk för evigt- då känner jag mig glad- även om det suger energi som satan att vara pratig hela tiden och inte minst pengar för jag blir så shoppingsugen då. Pengar behöver sparas eftersom jag inte vet vad som händer i framtiden, som vanligt- suck! Samtidigt så tänker jag så att jag ska unna mig lite i sommar eftersom det är enda årstiden under året som jag "lever" hyfsat välmående.
 
Ja, så var det med det. På återhörande!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0