Dagarna rinner iväg och svetten likaså..

Annars då? som jag brukar skriva..
 
Jo vars, det rullar på. Dagarna rinner iväg och svetten likaså. Fått lite mer gjort hemma och haft sambosällskap i min lilla etta, av en nära vän som går igenom en tuff tid just nu. Även om det är påfrestande för mig med lite energi, så har det även gett mig väldigt mycket energi att ha en vän här som jag verkligen älskar, bryr mig om och som jag vet gör det tillbaka. Jag stöttar henne och hon stöttar mig. Det känns skönt. Skönare än jag trodde. Vi kompletterar varandra jäkligt bra faktiskt må jag säga! Det visste jag såklart innan också eftersom hon är en av mina bästa vänner (-ja en av dom, jag kan inte avgöra vem som är bäst. ;-) Har några mycket fina vänner och det vore dumt att sätta "namn" på dessa eftersom jag tycker lika mycket om dom allihopa) men man inser nog inte hur väl man passar ihop ändå förräns man lever så tätt inpå varandra som vi gjort nu.
 
Därför har det inte blivit mycket skrivet här. Haft fullt upp. Dessutom är det ju sommar om ni inte märkt det!? ;-) Kom på mig själv förra veckan med att jag inte tittat på tv på nästan två veckor vilket nog aldrig hänt nånsin kanske.. till och med.. Slog på den en dag, men fastnade framför datorn så slog av den igen, struntade i datorn och gick ut på balkongen och umgicks med min vän istället. Det är underbart att sitta på balkongen på eftermiddagarna och kvällen när solen skiner. Älskar inte bara min vän alltså utan även min balkong! =)
 
Ikväll kommer syster med dotter och styvdotter som båda är 15 år. Ska bli roligt med lite "vuxentid" med dom äldre barnen för omväxlingens skull. Trevligt. Så nu ska jag dammsuga här, sen dra på bolaget och handla vin till oss för en gångs skull. Har ju sällan vin hemma att bjuda på men nu ska jag fixa det. Sen blir det lite mer städning, vika tvätt osv. Galet slut idag eftersom jag röjde en massa igår här hemma, och strax ska jag fortsätta. Hör dock min arbetsterapeuts stämma i bakgrunden hela tiden; "Tänk på (att fördela) energin!" så det ska jag tänka på nu då jag ska vara social och ha trevligt hela helgen med dom nära och kära.
 
Stor sommarkram till er som läser från mig!
 
Hoppas ni har det bra, mår bra eller iaf försöker göra något som får er må bättre om ni mår dåligt! Vi ger inte upp- eller hur!? 
 
Ta vara på dom små sakerna i livet!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0