Apropå tänder..

Jag överlevde tortyren idag! Rotfyllningen is done! Baaaaaaara ett besök till på tisdag för att göra permanent fyllning av tanden då den bara är temporär nu. Rötterna är iaf fixade, very skönt att ha det gjort!
 
Fast det enda som egentligen var tortyr var att ligga där med nån slags gummimatta över käften!! Nästan väntade på att min polska kvinnliga tandläkare och hennes kompanjon skulle ta fram piskan också.. Brr vad obehagligt! Snacka om att jag fick klaustrofobi. Kände mig instängd och kunde knappt andas. :/ Blev 2550 kronor fattigare också- det firade jag med att köpa lite diverse skojjigheter och nödvändigheter på Ö o B! Jag älskar billighetsaffärer! Tyvärr blir det nästan dyrare än att gå på en vanlig affär om man inte har karaktär. Man tycker allt är sååå billigt och samlar på sig lager av duschkrämer och grejjs.
 
Men Jag har karaktär- iaf lite- så jag vågar mig dit ibland. Jag köper absolut inget onödigt som godis, chips eller en extra duschkräm! Inteee då! ;-)
 
Apropå tänder- så tänder det till lite extra när jag får syn på dessa tänder! MuMs! Borde man inte få en klubba när man varit hos tandläkaren för att man varit duktig? En sockerfri? Nähä.. okej..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0