Svensk underhållande vuxenmobbing!?

Jag tycker det börjar bli lite väl hysteriskt över svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson i svensk media nu. Det är nästan så att jag blir förbannad- för överallt framhäver dom bara hennes dåliga sidor, inte några goda, som hon säkerligen har precis som alla andra människor på denna jord. Nej det enda som det fokuseras kring är vad media anser vara fel med henne. Vad media skriver och visar. Alla vet väl att 50% av media bara är bullshit!? Personligen tycker jag det börjar likna en slags vuxenmobbing, det hela blir bara pinsamt för alla inblandade, och Gunilla blir till en hackkyckling som det tycks vara okej att pressa och stressa tills hon blir arg i varje intervju!? Varför? Har vi ingen bättre underhållning i Sverige än en enda person som är aktuell just nu?

Vad är det hos Gunilla Persson som retar alla? En vanlig kvinna och ensamstående mamma som försöker göra så gott det går för dotter och sin egen mamma. Hur många i Sverige låter sin mamma bo hemma i sitt eget hem? Inte många. Alla deras vuxna barn tycker det är för jobbigt att ta hand om sitt eget kött och blod, och accepterar att dom hamnar på ett sketet jävla ålderdomshem där man inte ens längre ska få äta smör på skorporna p.g.a den fantastiska moderata politikens snåleri, där allt ska gå till dom rika och tas från dom fattiga. Gunilla försöker ta hand om dom sina, och verkar väldigt omtänksam enligt mig. Allt är vinklat i en negativ riktning- så finns det nånting bra med Gunilla Persson undrar jag nu? Kan media skriva något positivt som hon gjort i livet- för det måste hon ju gjort- men det är såklart inte lika viktigt, underhållande och säljande som att fortsätta mobba henne och bara snacka skit!?

Visst kan jag tycka att hon kan gå lite för burdust fram i vissa avseenden, när det inte går precis på det sätt hon vill, och säger saker hon tänker före hon tänker på vad hon säger- men överlag tycker jag ändå att verkar vara en driftig godhjärtad människa med charm som vill dom flesta väl, även om det som sagt kanske kommer ut lite ogenomtänkta kråkor ur hennes mun ibland.

Hon har en frispråkighet som inte går av för hackor! Hon säger vad hon tycker, och jag känner igen mig själv i henne på vissa plan. Hon är envis och låter sig inte tryckas ner utan håller på sina åsikter, och sånt har jag alltid gillat- människor som vågar stå för vem dom är och inte viker sig för andra- dock kan lite mer finkänslighet vara på sin plats ibland och lite mer villighet till samarbete, precis som hos mig själv. Att kunna ta både negativ och positiv kritik har Gunilla svårt för, men med all rätt just nu, jag förstår att hon försvarar sig. Vem skulle inte göra det när allmänheten bara verkar hoppa på narra-Gunilla-Persson-trenden?

Visst har jag också både positiva och negativa åsikter gällande henne, ja genom det lilla jag vet via media, men alla har positiva och negativa sidor- ingen är perfekt- så är det!

Låt henne vara Gunilla Persson helt enkelt- låt henne vara sig själv! Sluta provocera och försöka få till underhållande förnedrings-tv i tv4-intervjuer som går ut på hennes bekostnad och där självaste Jan Guillou sitter och narrar henne. Han sjönk i mina ögon nu måste jag säga. Vad har han att göra med vad som egentligen hänt där på hotellet som hon blev utskickad ifrån- det undrar jag.. (och hur många kändisar har inte blivit utkastade från ett hotell av en eller annan anledning?)

Kontentan av det hela- skärp er för fan- har inte svensk media nånting annat att fokusera på än Gunilla Persson och hennes "negativa" egenskaper?

Nej, det här är tydligen svensk underhållande vuxenmobbing år 2012! Pinsamt!

 

Här är deras konversation från programmet;

Gunilla till programledaren: Det finns inget i mig som är elakt, tror du det?

 

Guillou: - Det tror jag, annars skulle du inte ha blivit utkastad från hotellet.

Gunilla: Du tror att det fanns anledning till att jag blev utkastad?

Guillou: – Ja, det tror jag. Det är väldigt svårt att bli utkastad från dyra hotell för att då blir de ju av med pengarna också. Någonting gjorde du.

Gunilla: Nej, jag gjorde absolut ingenting. Jag kan ju gå in på detaljer om du vill det.

Guillou: Det är meningslöst eftersom hotell Diplomat självklart har en annan version och de är inte här.

Guillou: På dyra hotell så tolereras både det ena och det andra. Det vet vi, så fort det är en rockgrupp eller artist i stan. Du har gjort något speciellt.

Gunilla: Ursäkta mig. Så du tycker att Diplomat gjorde rätt i att slänga ut mig.

Guillou: Det vet jag inte. Jag vet inte vad de hade för skäl. Jag tror inte på de skäl du anför. Det är knäppt, så kan det inte vara att det var för att det kom journalister på ett hotell, och det tål man inte på ett hotell. Icke. Det var inte skälet.

Gunilla: Erika blev sjuk och kräktes för andra gången.

Guillou: Det har man varit med om förut på hotell.

Gunilla: Jag trodde du var en trevlig person. Min mamma, hon har läst alla dina böcker. När hon kunde läsa så slukade hon litteratur och du var en av hennes favoritförfattare.

Guillou: Det kan tyda på att din mamma har bättre smak än vad du har.

Gunilla: Varför säger du det? Varför är du elak mot mig? Vad har jag gjort dig?

Guillou: Du sitter här och ljuger om det där hotellet och det retar mig lite.

Gunilla: Men jag ljuger inte.

Guillou: Jo....

 

Jenny Strömstedt: Jag tycker vi avslutar hotelldiskussionen där helt enkelt.

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: MirAnna La More

Så du menar att det är OK för Gunilla att vara frispråkig och rakt på sak, men att Jan inte får vara detsamma? Är inte det en lite motsägelsefull åsikt?

Svar: Det är skillnad att vara rakt på sak och att provocera fram något bara för att håna denne, särskilt offentligt. Totalt onödigt tycker jag. Han kan vara frispråkig, det är helt okej- men jag tycker man kan vara smidigare. Alla vill framställa henne som hemsk, i vilket program eller intervju man än tittar på, hon försvarar sig, blir elak i vissa fall- javisst- spelar över- allt är inte positivt med henne, vilket jag också skriver i mitt inlägg. Dock vidhåller jag att det hela gått till överdrift och att hon blivit svenska folkets hackkyckling. Hon är annorlunda, får utbrott, men kan också be om ursäkt. Om hon t.ex gång på gång säger till Isabelle Adrian t.ex. att "Hej" Vad fin du är idag- vackra skor" Det klär dig jättebra när du är gravid och är lite rundare i ansiktet!" och Isabelle fullkomligt vänder det till en fight varje gång- varför? Gunilla är inte speciellt elak såvida man inte provocerar fram det- tror jag- jag känner inte henne. Men det är min åsikt i det hela fortfarande..
SarisLeopardis

2012-10-13 @ 21:19:16
URL: http://finest.se/miranna
Postat av: Elle

En vanlig kvinna??! Redan där faller hela ditt inlägg.
Självfallet kan tv 3 vinkla en person hur dom vill, men har du sett kvinnan i andra program? Då framstår hon ju för fan ännu mer pinsam.

Jag gillar inte Jan, men här tycker jag inte att han gör något fel. Han har väl rätt att ifrågasätta. Att Gunilla blandar in sin mamma är extremt omoget och löjligt.

Men det är inte förvånande att det finns enstaka personer som faktiskt tar sig tid att försvara en främmande kvinna som stora delar av den svenska befolkningen avskyr. När Gunilla inte själv har insikt i hur illa folk tycker om henne så är det inte förvånande att det finns fler som henne utei sverige och världen.

Alla kan ju inte vara vettiga.

Svar: Så du dömer mig som inte vettig p.g.a en åsikt om Gunilla Persson? Du tar dig tid att kommentera mitt inlägg- det är också att ta sig onödig tid om du avskyr henne så mycket.
SarisLeopardis

2012-10-13 @ 23:50:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0