Övermogen rutten tomat..

Jag mår piss. Nej jag mår skit. Nej jag mår inte alls. Det känns som jag inte existerar. Vill bara dö. Ja så känns det idag, men var inte oroliga, jag har inga aktiva suicidala tankar, men jag har dom tankarna. Att jag inte vill leva det här livet. Finns ingen mening med nåt. Jag hatar såna här perioder. Jag vet inte varför det känns såhär nu. Jo lite kanske. Så mycket tankar som snurrar om nuet och om framtiden. Vilken framtid?

Skakar. Ätit en naturdiet bar. Borde väl äta nåt men jag vill inte. Jag kan ju ta en "skakis-tablett" istället, det är smart och lätt. Jag känner inte för nåt. Hade jag haft alkohol hemma kanske jag hade supit ner mig på några glas och gått och överraskat Jerry och Cindy som ska på Debaser Slussen ikväll och fira Jerry som fyllde 40 igår. Då kanske jag hade kommit igång. Men jag har inget att ta på mig. Jag är ful. Jag är fet. Jag är skadad. Jag orkar inte. Om jag går ner på puben då och sveper några kalla i min ensamhet och skiter i allt, gör mig så snygg jag kan och tar mitt feta arsle och går ut bara!? Hur svårt ska det vara kan man ju undra!? Men dom på puben kommer titta på mig som en idiot, en ensam idiot som har alkoholproblem eller nåt. Eller nej, så är det inte i Stockholm, det är rätt vanligt att man går ut själv här och tar sig en öl, inget fel med det.

Vad ska jag göra då? Sova? Sitta vidare framför datorn hela kvällen och natten? Gråta? Har varit på väg men det kommer inget. Eller så släpper jag inte ut det för jag vet inte ens om jag har nån anledning att gråta!?

Vet ni?

Fuck vad allt suger känns det som! Rejält! Fuck fuck fuck!

Jävla kuk! Så moget sagt så.

Skriver för att jag måste skriva av mig. Inte för att få några sympatier. Inte för att nån ska förstå. För att jag måste få ur mig skiten och jag orkar inte prata med någon just nu. Jag måste bara komma på nåt att göra här hemma så jag får andra tankar än dom har svarta jag har just nu.

Städa, rensa gamla saker, titta på foton? Fixa naglarna?

Äh jag vet inte. Skitsamma.

Kommentarer
Postat av: Anonym

=/

Känner med dig. Hoppas du känner dig litet bättre och att vi ses i morgon.

Kram

2012-05-06 @ 17:52:32
Postat av: mamma

Kram <3

2012-05-06 @ 20:36:44
Postat av: Cindy

Massa kramar fina du!

2012-05-07 @ 08:39:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0