Suck!

Halloj!

I´m back.

Inte orkat.

Dödstrött efter förra veckan.

Varit på Af idag och ska på möte igen på Iris nästa vecka, med min AF-handläggare och Petra som var min kursledare och handläggare på Iris, för att kanske börja i deras RESA-projekt. Vet inte riktigt vad det innebär än men typ nån fortsättning på det jag varit där för nu. Förberedande arbetsträning och sånt. Skulle ju vara skönt att komma till samma ställe, när jag precis börjat känna mig trygg där. Sen är det ju perfekt att det ligger på promenadavstånd härifrån, eller så kan jag pumpa cykeln å bajka dit å hem. :)

Kände mig lite upplyft efter mötet idag faktiskt och nu ser jag fram emot mötet på Iris nästa tisd eller onsd!

Blev däremot jävligt irriterad efteråt. Gick till Gullmars och returnerade ett paket och gick på banken. Lallade runt i 1½ timme för att vänta på min psykologtid som jag inte ens var sugen på att gå på. När jag väl kom dit så hade psykologen skrivit upp fel tid- som vanligt!! Har kvar lappen han skrev dag och tid på.. så inte jag som gjort fel.. Det är väldigt konstigt att jag alltid kommer rätt dag och rätt tid till alla andra avtalade viktiga möten, men att "jag" alltid kommer fel dag till Årsta/vantörs psykiatriska mottagning hos Ola Helmerius. Suck!!

Jävligt störigt att gå runt, trött som fan, och vänta in en tid som är den sista innan sommaren, och sen så är det felbokat- igen....... GAH!

Men men. Inget att göra något åt. Ska ringa han och prata in något ikväll så han har ett "trevligt meddelande" imorgon bitti......... ;-)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0