Stand up or Sit Down!?

Började snacka om skådespeleri här igår med M.. Jag skulle vilja gå nån sån skola faktiskt, tror det vore jäkligt kul att vara skådis, det har jag tyckt länge.. Sen tycker jag ståupp är kul. Gått runt här nu en kvart och dragit ett impulsivt "tal" för mig själv, om jag och min adhd, det är ju lätt att prata om, och eftersom det ofta också är väldigt komiskt när man berättar om alla tokigheter man gör så kanske jag verkligen ska skriva ner nåt bra och göra en liten web-action och skicka in till nån amatör-stå-upp-klubb eller nåt.. Vem vet, kanske är min nya karriär, eller om inte annat kvällsståupp på lite pubar på söder kanske. ;-)

När jag mår bättre och blir mer social igen så ska jag kanske prova, eller så gör man som Cindy som varit superblyg, och går och blir statist och träffar hundratals nya människor på varje inspelning. :) Det tycker jag är grymt strongt av henne! Vilket steg att ta när man är så blyg som hon varit, att inse den "svårigheten" med att vara det, att göra något åt det och försöka utvecklas och bli mer "framåt". Skitbra jobbat älskade vän!! Och det vet du att jag tycker. Men komplimanger ska man inte ge för sällan och dom kan man gärna säga två gånger!

Nej. Nu ska jag öva på mitt tal. Nee, skämt åsido, inte nu, så trött- men å andra sidan är det ju just när jag är så övertrött jag blir skojjsig och dryg. Tror faktiskt det skulle passa mig att prova ståupp.

Well well. Vi får se i framtiden. Många tycker jag är bra på att skriva och uttrycka mig, och jävligt galen och skojjig när jag är på det humöret, så.. ja, jag kanske skriver ihop något roligt om mig själv och skickar in som sagt..

Hej hopp!


Kommentarer
Postat av: Cindy

Tror du skulle bli bra stand upare :)

2012-06-02 @ 20:53:39
Postat av: Saris Leopardis her self

haha.. ja kanske.. :=) Tack- vi får väl se om jag står på scen i framtiden

2012-06-04 @ 00:59:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0