Mitt liv är kört!

Skönt att snacka med FK idag, jobbigt men skönt. Frågade ut henne angående en del, men kommer ändå inte kunna få dom svaren jag vill förräns efter vi varit på mötet hos Af, som är nästa fredag kl 10:30, antar jag. Jag är ju rädd för att bli "inkastad" och förväntad att börja praktisera på heltid eller nåt, men allt kommer anpassas efter mina förmågor vilket känns skönt såklart. Vissa gör ingenting den här tiden dom har arbetslivsintroduktion, vissa kommer igång jättebra och går vidare, vilket jag hoppas på!

Hon sa att det inte är nån som förväntar sig att jag ska börja jobba heltid e.tc och att jag kommer få pengar ändå.. Pengar ja.. pengar kan innebära 2000kr i månaden och det kan innebära 5000kr.. När jag läser om det på olika sidor på nätet så står det ju tydligt att jag får visst mycket pengar beroende på hur många timmars arbetslivsintro jag klarar av att genomföra, så som Ola min vän sa, så innebär det ju alltså nästan ändå att man bara blir ditslängd och får knappt några pengar om man inte klarar att genomföra så mycket. Och vem gör det bara sådär rakt av efter 2½års sjukskrivning?

Hm. Jag tycker det är vettigt, och självklart att man bör få pengar efter vad man presterar i ett jobb, i vanliga fall, men i en sån här introduktion? Ska man alltså jämföras då och samtidigt anpassas och få olika pengar för hur "olika" stark man är och hur mycket man tror man orkar, om man orkar börja med något överhuvudtaget?

Tydligen, för det spelar ingen roll tycker dom, då får jag söka "försörjningsstöd"=socialbidrag för mer pengar så jag klarar att leva varje månad i 3 månader. Sen kan jag gå och bli sjukskriven igen, eller leva på a-kassan, hitta ett jobb eller.. gå och dö, eller varför inte fortsätta leva på soc och så fortsätter spiralen.

Det är ju så sjukt för alla pengar kommer från staten, och allt är bidrag, varför ska man behöva strula och söka bidrag hos flera olika i 3 månader istället för att fortsätta köra samma som man har som sjukpenning..!?

Äh- bara krångel med allting!! Den som är insatt fattar tugget.. ni andra kanske får svårt att hänga med- men what the fuck.. ville bara skriva av mig lite.


VÅGA VÄGRA SOC!

Jag villlllllllllllll inteeeeeeeeeeeeeee behöva gå diiiiiiiiiiiiiit så snäääääääääälllllaaaaaaaaaaaa Försäkringskassa och A-kassa gör mitt aktivitetsstöd braaaaaaaa, även om jag är  utförsääääääääääääkraaaaaaad hos A-kassan ocksåååååååå!!! Please!!!?

Mitt liv är kört.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0