Kanelsnus!?

Hm. Funderade för en halvtimme sen på att sluta snusa, så råkade jag se en favoritmapp bland mina favoriter, och där hittade jag denna..

Kanelsnus liksom! Skulle vilja prova, ska nog köpa en dosa. =)

Snusbolaget.se heter sidan förresten för den som vill köpa billigt snus! Jämfört de flesta på nätet men dom här är klart billigast!


iofs kom på nu att "vanliga" Odens var jävligt dåligt snus.. men va fan kanel.. ja vi får se, lovar att rapportera om jag provar den!


Kanel och gonatt på er!

Kommentarer
Postat av: Helene

jag behöver snustips!! ska ju flyga i tio timmar å måste ha nikotin.. men ja vill inte ha vanligt, utan med smak.. tips på "gott" snus??

2010-09-30 @ 06:38:43
URL: http://ninniz.blogg.se/
Postat av: Anonym

HEjsan gumsan! Vill du ha smak som laktrits, eucalyptus eller mint? Det finns ju catch med alla dom smakerna, men sen finns det Mocca med Salmiak-smak, den heter iofs Mocca Anis haha.. anus.. Nä men jag brukade säga en dosa mocca svart.. dom är sjukt goda måste jag säga! Mocca har även mint och nån röd dosa med granatäpple, den har jag inte smakat. Dessa är mini-snus, men du kanske vill ha stora, annars kan man ju ta två mini på samma gång.



Dessa smaker är det som gäller om du vill ha just annan smak än tobakssmak. Alla dessa är "white" så dom inte rinner så mkt.. =)



Kolla snusbolagets hemsida på miniportion så ser du själv vilka jag menar.. Köp en dosa innan så du inte spyr på flyget om dom är äckliga.. ;-)

2010-09-30 @ 16:03:36
Postat av: saris leopardis her self

Eller kolla white portion om du vill ha stora, men då finns det inte så mkt att välja på, bara Catch Eucalyptus, men dom är goda helt klart!

2010-09-30 @ 16:05:21
Postat av: Helene

tack som attans!!

vet att ja provat en som smakade after eight typ.. vet du vilken det är?

ja vill ha med smak å så liten som möjligt..som en snopp fast tvärtom!! hahha!!

2010-09-30 @ 19:03:56
URL: http://ninniz.blogg.se/
Postat av: saris leopardis her self

Hm, nä ingen aning, kan ju ha varit någon limited adition, det brukar catch och mocca ha.. Men jag tycker det lät svinsnuskigt =) Kan ju vara vanlig mint du smakat.. det är iofs okej men jag gillar mest vanlig tobakssmak.

2010-09-30 @ 21:31:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0