Vänskap behöver underhållas..

Vänner växer inte på trän!

Tänk på att varaktig vänskap måste underhållas!! (precis som vilket annat förhållande som helst, som t.ex förhållande till en pojkvän/flickvän etc.. precis som att vägen måste underhållas genom att plogas....) Många verkar glömma bort det.. men se- då har dom mig inte så många kvar sen heller om det tar slut och dom byggt upp hela sitt liv kring sin partner.. :-/

Själv känns det ibland som det är dags att sålla bort några och skaffa några nya, för dom får inte mer än vad dom själv ger.. Jag orkar inte längre bara vara den som tar intiativ. För så känns det ibland, och NEJ Cindy, du behöver inte känna dig träffad, du tar dig tid än vilken tung jobbarvecka du har, du har alltid tid för mig, och jag har alltid tid för dig. En äkta vän och du står mig riktigt varmt om hjärtat.

Till veckan ska jag träffa Cissi som jag blev kompis med på make up utbildningen förra våren. Inte setts sen dess, men vi har haft planer på det länge och nu ska det bli av. Känns jättekul och roligt att ha något att se fram emot. Alltför många isolerar sig nu på vintern, märker det med många kompisar, tyvärr, och jag har varit likadan.. tyvärr. Men bryr mig om många i det tysta såklart, och jag skriver många långa sms ibland, eller rätt ofta, och jag tror jag är en rätt bra vän som visar det rätt tydligt när jag gillar nån eller ej eller gillar nån lite mindre..

Vissa har man en speciell kemi med- andra inte- och så kommer det alltid vara! Vissa anser jag vara mina nära vänner, vissa vänner, vissa är mina kompisar- polare och andra är bekanta. 

 Söt dikt jag hittade angående vänskap.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0