Skum

Skruvat ihop, skruvat ihop och skruvat bankat ihop.. och jag vill aldrig någonsin skruva ihop en igen, inte själv iaf, vilket jävla grisgöra!!!

Äntligen är crosstrainern på plats och klar, men i instruktionsboken/manualen stod inget om vilka skruvar som hörde vart.. men fixade det iaf.. tror jag..

Pedalerna är dock inte bra, fick dom inte riktigt fastskruvade för muttrarna rörde sig inte och "låste" sig.. så den är lite vinglig, kändes som jag skulle ramla av den nyss.. ha ha.. Ser inte bra ut i min etta heller, men det funkar att ha den i hörnet mot skåpet.. lite större än jag väntade mig, men det får se ut hur det vill. När jag kommit i form så säljer jag den, monterad och klar såklart, så jag har en plan som Sickan säger. "Jag har en plan.."

Men men, imorgon kör jag, får kanske leta bättre skruv och mutter så det funkar, borde ringa och klaga på Haléns men orkar inte..

Fattar inget av datorn på den heller.. skumbrum! SKITDÅLIG manual helt enkelt.

Körde några minuter idag och höll på att avlida, det här ska bli spännande.. jag som brukade köra 45 minuter för ett år sen..... Blir till att träna upp konditionen rejält, ska ta promenader oftare också, så skönt när jag orkar mig ut i solen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0