Fucked up 1

Ringe öppenvårdsmottagningen psyk idag för att försöka få tid hos nån psykolog och KBT (kognitiv beteendeterapi). Blev bortkopplad först, någon som tog upp luren och la på- jag skämtar inte- fick sen tag på en väldigt trevlig kvinna som sen skulle koppla mig vidare... hon hittade iaf remissen som gick in dit i December.. och var väldigt tillmötesgående. Men HALLELUJAH liksom att dom "erkände" och såg min remiss den här gången... Ringde ju för ca en vecka sen också till en utländsk kärring som jag knappt hörde vad hon sa, som sa att; "-Nej vi har inte fått nån remiss gällande dig" och tyckte jag skulle ringa psykakuten, vilket INTE jag tyckte var nödvändigt och framkallar orolig ångest hos mig. När jag blev kopplad av den trevliga kvinnan nu, var det första jag hörde; "Du har angett fel kod, var vänlig ange kod igen. Eh hallå!!?? Jag satt ju som ett frågetecken och började bli less.. Ringde igen, efter 5 minuter kommer en röst som säger att jag ska ringa ett annat nummer om jag bor i Enskede/Årsta/vantör så jag ringer dit.. väntar 5 minuter till sen blir jag bortkopplad igen.. Ringer tillbaka till samma nummer som första gången och berättar att den här Susanne som trevliga kvinnan hette kopplat mig och sen blev jag bortkopplad... då fick jag prata med en annan kvinna som skulle snacka med hon Susanne där i bakgrunden om det här, och då påpekade jag VERKLIGEN rätt skarpt att jag blivit bortkopplad 5 gånger innan... Hon checkade och snackade i bakgrunden sen vart det helt tyst igen i ca 2 minuter, SJÄTTE FÖRSÖKET........ så jag var alltså tvungen att ringa upp en gång till och sitta i kö; Det är många som ringer nu- vi tar strax emot ditt samtal, du står kvar i kön.. Så ringde igen och då var jag helt jävla utmattad mentalt!! Fick iaf snacka med en man där i receptionen som till slut efter lite frågor sa att han skulle fixa så jag får tag på en KBT-Psykolog inom en vecka skulle han ringa tillbaka.

-"Och ringer jag inte får du ringa igen och säga att du pratat med Jarri" MEN HALLÅÅ!? ÄR HAN HELT STÖRD I HUVUDET, HÄR HAR JAG BLIVIT BORTKOPPLAD 6 GÅNGER, MÅR PSYKISKT JÄVLIGT DÅLIGT VILKET JAG UPPREPADE TYP HUNDRA GÅNGER.................... "OM JAG INTE RINGER"... fucked up!!!

DU SKAAA RINGA sa jag jävligt irriterat!! Han var skämtsam som tur va, så han skrattade lite när jag sa det och lovade att han skulle ringa inom en vecka så jag får en tid........

HUR JÄVLA SVÅRT SKA DET VARA ATT TA FRAM EN JÄVLA KALENDER OCH BOKA IN EN TID???????

Nä fyyyy fan för svensk psykvård, blev helt utmattad, var tvungen att ta lugnande och en sömntablett och sova 4 timmar efter det där.

Jävla idioter hela högen...... Hur svårt ska det vara att läsa min journal sista månaden och SE att jag bett om samtalsterapi hos psykolog???? Men dom läser ju inte journalerna, det visade sig tydligt på Affektiva mottagninen också, som inte gjorde ETT SKIT..

ADIOS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0