Life.

Känner inte för nånting idag heller. Ska iaf åka in och träffa Cindy och ta en tur på stan, sen ska vi gå till Kungsan och käka något gott. Det är "Smaka på Stockholm" där med massa olika restauranger och lite artister och säkert ett riktigt myller av folk. Vädret är såklart halvdant bara för att jag ska hitta på något. Hoppas jag mår bättre sen när jag och Cindy ses.

Vill lägga mig en timme till känner jag nu, trots att jag bara varit uppe i lite över en timme bara. Fan också, jag är så trött på att må så här. Idag tog jag en antidepp högre, ska fan prova att ta högsta tror jag nu, det händer ju inte ett skit.

Hm, ska försöka trotsa mig själv nu så jag vaknar till, en kopp kaffe hjälpte föga.. Kanske måla naglarna och kolla på senaste Lost-avsnittet. Funderar lite på om jag ska ta en promenad in till stan ist för att ta tåget, i sakta gemak, det är skönt och jag behöver sannerligen röra på mig lite. Kan ju ta en tur själv först på lite affärer, men har som sagt än så länge inte ens lust att varken tänka på det eller nånting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0