En K2 och en liten paus!



Fick ett ryck här och röjjer upp i lägenheten. Fixar fint i badrummet och torkar väggarna, vilket är sjukligt behövligt.. Och så ska sätta upp nya VacLoc-badrumshyllan i duschen så det blir fint och så hoppas jag den inte ramlar ner vilket den jag har nu gör ständigt.. Blir nästan bajs i brallan när min nuvarande hylla droppar ner i golvet titt som tätt, blir ju skiträdd när det dunsar till i badrummet, och inte bara jag, Kasper och Selma hoppar till dom också stackarna..

Tar en K2 nu och en liten paus- K2 är Folköl för den som inte visste. Vi kallar det K2 i Östersund, eller vi kallade det för det iaf när jag gick i gymnasiet.. Nu är det bara för jag blev så sugen på kolsyra- blir knappast full på en 3,5;a, eller vem fan vet- sov ju typ 3 timmar i natt så...!! Skulle inte förvåna mig om jag känner av litle.. :) Hade en kvar sen i lördags då jag drack en hemma före utgång med Cindy på Kvarnen. Varit utan kolsyra hemma nu i 2 månader tror jag. Måste gå och byta till en ny snarast till min Wassermax Deluxe. =)

Idag har jag varit på stan och strosat runt med Cindy och fyndat lite. Bl.a ett satin-dra-på-lakan för min 160´s säng för bara halva reapriset som blev 90 spänn, sen en liten keramik-"burk" som jag tänkte ha i badrumsskåpet. Så jävla passande sen när jag handlade mat att jag tappade kassen i golvet och locket gick såklart sönder, men den fungerar perfekt för mina tops upptäckte jag. (skulle egentligen använda den till att ha min lilla samling av små örhängen och krafs.. men den kom ju till användning ändå.)

När jag kom hem våldsgästade jag Petra som drar till Thailand imorgon, Liseplotten var där också, var trevligt att surra lite och se dom och förändringarna i P;s nya lya. Hennes kompis har målat om och donat och lagt golv i köket. Jättemysig liten 2:a här i huset bredvid..

Åhhhhhhhhhhhh jag vill också ha en 2:a igen.. suck. Men jag blir ju kräsen när jag bor vid Globen nu, ska jag få tag på en billigare får jag troligen flytta ut i förorten igen, ja nu bor jag visserligen i förort också men närförort..
Tar ju bara 3 min till söder med t-banan och lite mindre än 20 min att gå.. Så det är ju kanon jag bor!! Får väl se hur det blir i framtiden.. Just nu har jag ingen ork att flytta och inte heller något jobb= lite pengar..

Ja ja det var väl det ungefär jag hade på hjärtat för tillfället.

Hej!



Kommentarer
Postat av: Ullis

Behoven av närhet till ställen brukar försvinna när man väl flyttar på sig. Jag bodde ju vid Vita bergsparken och oj vad nära jag hade till allt. Flyttade ifrån stan och krogarna och la det livet bakom mig och vips spelade ytan på mitt boende så enormt mycket större roll än att ha gångavstånd till ringen. Fast det kan iofs bero lite på vart man har sina nära och kära också så klart.

2010-01-27 @ 08:24:13
Postat av: saris leopardis

Så sant Ullis, och det är lite så jag tänker också. Skulle nog passat mig bättre NU att bo i Alby än vad det gjorde för 7 år sen.....då skulle jag bott här när man festade dygnet runt typ.. :) Bodde där i 2½ år, har bott här vid Globen 4½ nu, vill dock inte byta tillbaka men skulle nog kunna tänka mig bort mot Bromma,där bor ju världens bästa vän Cindy med kille!

2010-01-27 @ 21:04:00
URL: http://leopardhonan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0