Liljeholmsgallerian, moderatsvin och segregation..

Men för helveeeeeTTe- VAKNA!!! Nån som har en väckarklocka som skrikit nu i tio minuter.. Själv är det dags för att sova inom kort.

Haft en deep-talk-kväll med Ola ikväll. Först tog vi en fika i nya gallerian i Liljeholmen, eller vet inte hur pass ny den är, men superfräsch, häftig och bra butiker verkar det som.. Vi satt mest och snackade tills dom stängde, sen plankade jag in på den avstänga toan- ja då gallerian hade stängt. När jag satt mig för att kissa hörde jag en röst utanför;
-Vi har stängt nu.
-Ja men jag sitter redan på toan...
-Du måste betala
-Men jag har inga pengar
-Du måste betala 5 kronor
-Jaaaa, men jag har inga pengar..

Så kom jag ut och tvättade händerna bredvid en kvinna som också tvättade händerna, så jag bara gick därifrån när det visar sig att det är kvinnan som kräver att jag ska betala 5kronor för toalettbesöket.. Snacka om ihärdig.. SUCK.. Så jag frågar,
-Tar du VISA eller?
-Nej men det finns automat där borta..
-Jag har precis fikat här bredvid och dom sa jag kunde låna toaletten här till höger..
-Nej, du MÅSTE betala!!

Men vad är problemet kärring? Losar du ditt jobb p.g.a att du släpper förbi EN kund när ni uppenbarligen stängt?

HERREGUD, vad är det för fel på folk, hon hade ju t.o.m tydligen stängt och avslutat sitt pass eftersom hon hade jackan och allt på sig, redo att gå hem.. Ola slänger fram 5kronor så jag betalar till slut och säger "moget"
-Jävla surfitta!! och går därifrån. Mitt tålamod är lika med noll just nu, och tyvärr spricker mitt humör rätt fort.. 

Dit ska jag definitivt fler gånger.... Ja inte till surfittan som jobbade på toan då, utan till Liljeholmsgallerian eller vad den nu heter.. Grymt cool galleria med 3 våningar!! *tips* Finns "lounge-aktiga" delar i hela gallerian där man kann sitta och softa utan att ta en fika.. Fanns t.ex en fejk gräsmatta med 3 gröna stolar intill fiket vi fikade på.. och två runda stora "sittpuffar inklädda i handgjorda orientaliska mattor.. Coolt som fan, och bra grejj för den som inte har råd att ta en kaffe för 35 spänn och som kanske bara vill vila fötter och arsle efter en shoppingtur och coola ner.. :)

Efter snacket å fikan bestämde vi oss för att vi behövde snacka mer, inte setts sen i julas, och vi båda har massor av relationssnack att ta itu med, så vi agerade varandras stöd och psykologer, mkt bra! Så Ola kom på, efter att jag sagt att vi borde ta tunnelbanan till Mörby fram och tillbaka bara och snacka vidare på tåget, att vi skulle åka ut till Gettot och spana lite i Rinkeby, vilket vi gjorde. Vi är rätt galna ihop jag och Ola, och förjävla kul har vi tillsammans jämt! =) Så vi åkte t-banan till gettot, klev av, handlade två kexchoklad, gick förbi torget och tillbaka när vi insåg att vi förmodligen snart skulle bli rånade.. Seriöst- kuslig känsla, hängde säkert 3-4 olika gäng runt torget och vi kände oss inte alltför bekväma.. Jag hade ju Satsu (vovven) med mig också, så jag sa att dom kanske får för sig att stjäla hunden, som kostar en hel del.. Men då kom vi på den klipska roliga idén att om nån stjäl den så hittar vi en ny nånstans och ger tillbaka till Elizabeth (ägarinnan) imorgon. Askul om det vore en svart chihuahua-mix med vita fläckar.. så kunde vi bara säga att vi tog en sväng förbi frisören..

Ha ha- ja vi har många sjuka roliga tankar jag och Ola.

Vi blev dock ej rånade, våldtagna eller bestulna på vovven, puh!... ;-) MEN, som tony Irving säger, var till och med så jag kände en kuslig känsla där med alla gäng som stirrade ut oss... Brr. Jag har bott i Alby 2½ år, men det var ingenting mot för Rinkeby.

Skulle gärna se att Reinfeldt blev upp-piskad, våldtagen och rånad och fick leva i Rinkeby i 5 år- så skulle han få se hur jävla segregerat samhället är i Stockholm........

Hans fel den idioten till moderat-svin!!

Jag är övertygad om att Stockholms invandrartäta förorter skulle minska i kriminalitet, droger och arbetslöshet etc om dom-moderatsvinen- istället skulle låta invandrare integreras i mer välmående moderatledda kommuner/förorter så som Dandryd, Täby, Ekerö och Waxholm... Förorter som så gott som vägrar att ta emot asylsökande..

Tål att tänkas på va moderatsvin?

MEN nu kom jag in på en helt annan diskussion.. Detta om detta;

God natt/Gomorron folk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0