Jag SKA bli något!

Ja, det ska jag!!

Jag tänker inte sitta på Ica om 5 år, inte för att jag sitter på Ica just nu, men har gjort i 2½ år innan, iofs för 10 år sen, på två olika affärer. Inte för att det är negativt på något sätt och vis egentligen, förutom att jag fick en förslitningsskada i vänster axel efter några månader för att skitaffären hade för gamla omoderna kassor...

Ofta när jag går till Ica Globen eller Hemköp i Ringen så saknar jag att sitta där i kassan och surra med trevliga stamkunder eller att sucka åt sura grinkärringar! Det var faktiskt riktigt kul många gånger, om det sen är ett utvecklande jobb, näe..

Jobbade dessutom med en riktig psykopat till chef, och med värk i axeln varje dag dygnet runt, och när jag sedan började jobba på mitt andra Ica, Rimi Traktören, så var allt bra förutom axeln.. Skulle lätt kunna jobba på mataffär som extra jobb igen, men inte i den omfattningen jag jobbade förut, vilket var nästan heltid.

Nä det var det där med att utvecklas.

Att jobba på en mataffär eller Pressbyrån (som jag jobbade på i ett år) är för mig ingen framtid och noll utveckling såvida jag inte skulle stiga i graderna och bli högre upp så att säga, och därför söker jag mig vidare och söker kurs nu så att jag förhoppningsvis kan söka in till hudterapeut nångång inom en nära framtid. 

Min dröm är att öppna en egen salong en dag.

Helst som frisör/make up artist/nagelteknolog och hudterapeut. Skulle vara underbart tror jag och man ska ha en dröm tror jag, något att se som ett mål.

Just nu är mitt mål att ta mig iväg till Affektiva mottagningen kl 9:15 om ca en vecka- äntlligen- och sen förhoppningsvis få en utredning+ rätt medicininställningar, psykolog/terapeut och att börja må bättre.

Det är mål ett...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0