Det finns ingen perfekt människa Fru Anka!

Många gillar henne, och på ett sätt kan jag förstå det, hon kan vara skitkul ibland i sina uttalanden och sin sjuka snuskiga humor. Visst. Men varför är hon egentligen rolig- jo för hon är så blåst att hon i själva verket inte förstår hur blåst hon är, och dom flesta skrattar nog åt henne mest för hur jävla ointelligent hon faktiskt visat sig vara. Hon säger hon har jobbat sig fram igenom livet, ja med vad? Jo som modell... ganska lättförtjänta pengar om jag får säga min åsikt. Jo just ja, som personlig tränare också, jo. Men sen då? Ja då träffade hon ju en mångmiljardär vid namn Paul Anka, och blir "känd" genom honom, och som låter henne göra vad hon vill med alla pengar.. vilket gör att hon ser ner på alla utan pengar. För allt handlar väl om pengar hos Fru Anka. Dom som inte har pengar är inte värd något i hennes ögon.

-Vad gör dig ledsen?
-När jag ser en sorglig film...

Bara det svaret säger ju mycket om hur insyltad i sin egna lilla värld hon är. Inte ett svar som säger att hon tycker det är ledsamt med sjuka barn, eller cancer eller om det händer hennes familj något.. eller nånting annat "normalt".. Men hon säger ju själv att hon är så perfekt att folk är fasansfullt avundsjuka- hon har hela paketet. Utseende, kroppen, allt.. Eh, är det allt? Hjärnan då? Nej den glömde nog nån att koppla in..!? Och utseendet ska vi inte tala om, inte i den här bloggen. Kräktes nästan när jag såg hennes rangliga anorektiska kropp på gymmet, och sen hennes jävla hår; kärring-tuperad uppsättning.. URK! Och så säger hon dessutom att man ska klä upp sig för sin man, hon går ju jämt runt i myskläder där hemma, iaf på det vi fått se..!? Hur tänkte hon där? -Nej just ja, Anna Anka tänker inte för hon har ingen hjärna.

Det jag inte förstår är hur vissa kan gilla Fru Anka, som t.ex föraktar hemlösa för att dom luktar illa...... inte kan hålla sin hygien, och vara renliga? Som tror att L.A:s alla hemlösa fejkar och sen går in i en mercedes bakom knuten för att det blivit en trend att vara hemlös. Att alla hemlösa som står med sina skyltar tjänar tusentals dollar varje dag när dom står där och tigger. Alltså förlåt Anna, men du har verkligen inte många hästar i stallet och du var så enormt pinsamt blåst att Aschberg var tvungen att avbryta diskussionen och gå vidare till nåt annat samtalsämne.. för en smart man som honom insåg väl också att hon var helt ute och cyklade och att hon inte vet om något annat än perfektionism och ekonomiskt oberoende. Ingen idé att intervjua någon without brains helt enkelt.

Horrible!


Som Aschberg sa, nej självförtroendet är det inget fel på iaf, och det är väl bra för henne. Men jag önskar hon slår upp ögonen en vacker dag och ser sig själv och inser att det finns så många andra i den här världen, att hon inte är den enda människan på jorden, för så beter hon sig.

Det finns ingen perfekt människa Anna- inte ens du.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0